ez aztán a kellemes kikapcsolódás! én meg a konyhában izzadtam egy halom egyre csak gyarapodó gofri társaságában ...pedig tanulnom kellett volna. na,de ma már nem fogok neki a fejtágításnak.
Uram megjottem
a tervezett honlap sajnos meg nem mukodik, de csak csillogo szemekkel tudok meselni A Gátról suppedos, gondozott, frissen nyirt fu es gyonyoruen rakott setanyok mindenfele. van pad, van teraszos, fuben fekvos resz es ehhez az obol vize, ahol lehet a jelek szerint evezni mindez kb 1 km hosszan! nyugalom, csend es senki, de tenyleg SENKI nem nezett hulyenek, hogy a kockas pledemmel a fuben fekudtem es olvastam
nyugalom, csend, es lattam egy csomo kisgyerekes szulot is, akik - azt hiszem - a jatszoterre vittek a gyerekeiket. van ingyen wc, ami - NAGY SZÓ - nincs bezarva, vannak parkorok es pompas hangulat komolyan mondom, melo utan a legidealisabb hely kikapcsolodni
Márkaszervizt ki melyiket javasolja? Jobb is, hogy ma nem induéltam el mocival, mert most vettem észre, hogy 6300 km-nél tartok és 6000 lett volna a kötelező szerviz... csikibege kilőve, más ötlet?
THX
Szeva tesa!
Ócsóért sérülésmentes érdekel. Egy első és egy hátsó Javított semmiesetre sem. Gumi nélkül, gumim van ugye, bár a hátsó az olyan challenges lassan. Alapvetően cserélni akartam volna valakivel, de akinek feka van az hallani sem akart eddig róla, a csikibegében meg ugye nem sikerült...
A sas remélem h 3 héten belül állni fog. Vagy repülni vagy mi a répa.
Borsót pedig nagyon szívesen ölelgetném hátulról, de senki nem megy sehova, így én is maradok itthon, az általam frissen kitakarított lakásban.
Szerintem nem, mert Csucsu házitündér lett , Borsó leitta magát FIGU melózik, Version nem ér rá, nekem is kéne melóznom (otthoni munka), alig lennénk. Inkább pihenjünk rá a péntekre. De TomLamb mocizna ott Vecsés környékén.
hanyat sutottel vegul?