Anyád megint eltünt, biztos megint pasikat hajkurász, vagy őt hajkurásszák
már én is nagyon kiváncsi vagyok, milyen élőben az új z! az egyik kollegámmal ma csorgattuk a nyálunk a 2007es olasz motorkatalógus felett, már várom az újdonságokat!
oké az nem lenne rossz, velem ugyis jön egy Z tulaj
a nyitónapon akarnak menni a haverjaim,de sajnos az nekem nem lesz jó
majd egyeztetünk akkor
még nem adtam el, van rá egy komolyabb érdeklődő majd elválik mi lesz vele
ha másnem beszámíttatom
valszeg a jövőhéten vmelyik nap megyek kecsóra pappékhoz megnézem h milyen ajánlatot adnak, de már valszeg megvárom a motorkiállítást megnézem hogy néz ki majd a 2007es, és utánna eldöntöm
na meggyüttem! Janika ne higgy Anyádnak, hogy berugtam! reggel voltam vért adni, és amikorra beértem a melóba, már annyit papír várt az asztalomon, hogy nem tudtam net közelbe kerülni...
Szar guma a 8-10ezer??? Ember... van akinek az idényenként 2 garnitura... Jó persze vannak az echte pálya gumik de utcára szvsz a 8-10k az igenis sportos keverék... Nekem a bt012-ben van 8300km és tiszta tégla... De nagyon tapadt amíg élt szegény... Azért is akarnék ennek utódjánál a 014-nél maradni...
már én is nagyon kiváncsi vagyok, milyen élőben az új z! az egyik kollegámmal ma csorgattuk a nyálunk a 2007es olasz motorkatalógus felett, már várom az újdonságokat!