Köszi az infót, de a gyárit asszem nem bánt(at)om, így is mélyült már a kezdetekhez képest. Az az igazság, hogy a gyárinak a formája is nagyon tetszik, de egy szép micron dob be vagyok zöldülve a hangjától, de nem tudom ér-e ennyit egy hang, ráadásul, nem is tudom ki írta, de így van a gép kitalálva, és nem szeretnék állítatgatni rajta injektortérképet, anélkül meg lehet rosszabbul járok (középtartomány, fogyasztás)
Ha erdekel a velemenyem: az en uj, de gyari dobombol ki van veve valami. gondolom az egyik alkatresz, amitol igazan szep, brummogos, de nem durva hangja lett. meg mindig nem zavaro, de hangosabb es hatarozottabb, mint a gyari "zummoges".
esetleg ezt kiprobalhatnad, mielott sok penzert veszel valamit...
Köszi a drakulákat!
Ennek örömére elgondolkodtam: van lehetőség micron dobra 79e Ft-t dobozból újra összekötőcsővel szerelve... jó lenne, ennek a hangja kell nekem, más nem, de a gyári is tetszik, szal dilemma vala nem sok az újért ennyi pénz, de ugyanakkor ennyit lehet nem ér meg a tuti hang, jajjj, de kellemes gondok , de per pillanat még most nem arra hajlok
nem a tesómé, az egyik legjobb barátomé. csak annyit segítettem már Nekik, hogy tiszteletbelivé fogadtak! amúgy már vittem motorozni a picit, csak akkor még bennt volt az anyu pocijában...
Jobb és szebb reggelt!!!
Gratula Jürgen
Na megint eljött a nap... ma addig nem jövök el amig nem kapok legalább egy 2est, drukkoljatok, sztem csak este leszek ugyhogy ne izguljatok 34en vagyunk mára
bagelo ezt neked kell eldöntened! Ha a hosszú 2 személyes túrákat szereted, vagy is az van előtérben, akkor mindenképp az S véltozat. Az S-nél a második személynek a kényelem mindenképp jobb, vezetőnél nemtudom. A nagy fejidomzat miatt pedig jobb a szélvédelem. Az S változatot ezért is találták ki... akik jobban szeretnek túrázni azok azt a típust válasszák, mert számukra praktikusabb. A sima Z750 pedig inkább egy sport változat (lásd pl.: a hátsó faridom uaz mint a 2003-as 636-é. Az már más kérdés, hogy mi tetszik jobban az embernek De olvastam egy arany szabályt! Azt a motort vedd meg ami számodra a legjobban tetszik külsőre! Én is tudom, hogy kényelmesebb és praktikusabb az S változat, mégis a sima Z-t választottam, mert ezen érzem jól magam, ezt tetszik Ezzel is lehet gond nélkűl túrázgatni, de mint már leírtam megvan a hátránya egy hosszabb túrán az S-el szemben méghozzá két személlyel
Egy picit hosszúra sikeredett
szevasztok!
az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a z750 s-es változatát választanom akkor, ha szeretem a hosszú túrákat 2 személyjel, annak ellenére, hogy a sima csupasz zé sokkal jobban tetszik! dilemma
anyad nagyon buszke Rad!
Gratulálok!!!