Elvileg abban a sorban van egy olyan, hogy AU Model meg Other than AU Model is. AU modelnél 24k-nál van az ellenőrzés a többinél van a 42k. Meg ez használat függő is amúgy szóval én inkább a 24k-s ellenőrzési periódusra szavaznék illetve én is most fogom vinni.
Egy kérdésem lenne szervizeléssel kapcsolatban.
Lassan 24.000km-es szervezem következik.
Valamiért nekem úgy rémlett hogy itt kell szelephézagot ellenőriztetni.
Aztán megnéztem egy szervizelésre vonatkozó táblázatot, ahol 42.000km-re írja ezt a tételt.
Sziasztok!
Július 22 től 29-ig tervezünk Horvátországba menni motorral nyaralni :)
Több helyre tervezünk menni, így mindenhol 1 max 2 napot maradnánk.
Tavaly szlovéniában és Olaszban voltunk, és nagyon jó volt! Komolyan nagyon jóóó! :)
Egy ismeretlenekből összeállt bandáról van szó, tavaly én sem ismertem senkit és minden túlzás nélkül mondhatom hogy életem egyik legkalandosabb legélménydúsabb nyaralása volt :)
Szeretettel látnánk minden érdeklődő motorost az idei nyaralásunk alkalmával!
Ha tudtok esetleg valakit akit érdekelhet a dolog kérlek osszátok meg vele az infót :)
Részletekkel kapcsolatban keressetek nyugodtan emailben ezen a címen:
Shox nyári szett XL 28 000 Ft kifogástalan az ár fix
Spyke 56-os méret Verseny overál fekete75% marha bőr 25% Kenguru bőr
160 000 Ft
tel: 06 70 77 37 822
Vadi új, fehér fekete neon EREDETI SPYKE egyrészes versenyhuák eladóak készleten 56-ot méret csak kép erejeig lett a zsákjából kiszedve a ruha Eredeti Spyke egyrészes motoros borruha feltűno jelenség az utakon vagány és ami a legfontosabb látható viselet
56-os méret 80-95 kg-ig max. ajánlom
Szemelyesen Tatabanyan vehető at
06 70 7737 822
Bolti Ár Töredéke 150 000 Ft
1.- GOPRO HERO2 MOTORSPORT EDITION! 35 000 Ft
2.- GOPRO HERO 3 BLACK EDITION RENGETEG EXRAVAL 75 000 Ft
3. .GOPRO HERO 4 BLACK EDITION RENGETEG EXTRA 125 000 Ft
4.- GOPRO HERO 4 BLACK EDITION RENGETEG EXTRAKKAL 125 000 Ft
Tel: 06 70 77 37 822
És ha kifúrod vagy kiütöd vagy kivágod a kormányból azt a belső menetes részt, hogy be tudd tenni ezt a kormányvéget? Annyira jól nem látom, de ez szerintem nem csavaros, hanem olyan, hogy ahogy tekered az imbuszt, belülről szétfeszíti ezt a perselyt és úgy kapaszkodik meg.
Ha valakit esetleg érdekelne egy kormányvégtükör!
Elvileg Z750 hez is jónak vettem, de nekem menet van a kormány végében. Abba viszont kicsi a csavar ami a készletben van.
2005 z750 gyárilag hány grammos kormányvégsúly van?
Köszi
Üdv