Srácok plexi és egyéb kérdésekben is érdemes használni a keresőt plexiről több oldal van pl.
az én véleményem nem változott,
plexi a LÁNYOKNAK való
Figu
Akkor +1 a Puignak meg +1 a Givinek is. Amúgy mekkora sebességnél zavaró már a menetszél?
Egy másik kérdés, a profilképeden látom, hogy fehér indexbúrád van. Az gyárilag ilyen vagy vetted hozzá? Ha vetted akkor honnan van és mennyibe került ha szabad tudni?
Szia Ax3I! Azt adatlapomon megnézheted, hogy az enyémen milyen van.
Ha neked tetszik, akkor jelezz és küldöm az ember telefonszámát akitől baráti áron beszerezheted!
Üdv!
2008-as z750-em van gyári félelkel és eléggégyengének tűnik, főleg az elsőre gondolok!
Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám egy kicsit javítani a fékhatást??
Fém félcső szett vagy másik nyergek??
Előre is köszi a segítséget!
az én véleményem nem változott,
plexi a LÁNYOKNAK való
Figu
Egy másik kérdés, a profilképeden látom, hogy fehér indexbúrád van. Az gyárilag ilyen vagy vetted hozzá? Ha vetted akkor honnan van és mennyibe került ha szabad tudni?
Tudnál a belső sárvedőről képeket küldeni!
z.kawa@freemail.hu
Túrázni egész kellemes.
És ha kell két csavarral bármikor lekaphatod!
mert az érdekelne. ;)
Ez esetleg?( csak a sárvédő )
Ha neked tetszik, akkor jelezz és küldöm az ember telefonszámát akitől baráti áron beszerezheted!
sajna nincs z750(04-06) gyári kicsi plexi
amire gondolsz az a Z1000 plexije lehet, azt viszont a kis Z-re fel kell fúrni
Figu
Keresek z750(04-06) gyari kicsi plexit, lenne valakinek ilyesmi???
maradt 4 db gyári indexem (2 első + 2 hátsó) a hozzá tartozó gyári relével. Használt, hibátlanul működik, karcmentes.
Gyári számok: OEM 23040 illetve OEM FE246BH - 2003 és 2006 közötti Z1000 Z750 Z750S-re
Csak csomagban eladó!
+36 30 597 2121
Esetleg hol tudok jó áron venni fém fékcső szettet??
Nem eszi a tárcsát a közhiedelemmel ellentétben.
2008-as z750-em van gyári félelkel és eléggégyengének tűnik, főleg az elsőre gondolok!
Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám egy kicsit javítani a fékhatást??
Fém félcső szett vagy másik nyergek??
Előre is köszi a segítséget!
core1493@gmail.com
Amúgy itt fórumon keress rá basi2 kollégára nekem ő csinálta a sárhányót+hasidomot a Z-re.