Az enyemben 18 e van és valós. Mondjuk ez magyar es 2.tulajtol vettem. Szerintem a szokásos dolgokon kívül semmire. Baromi jó motor! Az enyém S modell, 160-170 egyenesen ülve nem gond. De mentem mar 220al 2 személlyel is, nem volt nagy para. Fogyasztásaim 5.2 5.4 5.8 , ilyeneket mértem,-mindig tele tankoltam- ennél több nem volt. Amit néztem mikor vettem-3 z750s közül választottam- gondoskodás nyomai látszanak-e?,fékek,lánc,kormány egyenes-e?. Kb.ezek.
Sziasztok! 08-as kis Z-nél üzemanyag ellátási problémáim akadtak. Lecserélném az AC pumpát, aztán nem tudom, hogy most vegyek egy gyárit, bontott/használtat vagy egy ilyet? Japán ez is, elvileg komolyabb mint a gyári.
Elkapkodtam a faridom vételt, ha nem vettem meg volna múlt héten a repedtet, igaz csak 3 centit volt berepedve, ami már megvan hegesztve, akkor a tiédet vettem volna meg. A blokk oldaldekni felett az véletlen nem egy lábtartó? Olyant nem látok újban, amin rajta lenne az plusz kis súly is, mint a gyárin. A munka hengerről nem adod el külön csak a fékkart? Első sorban gyári cuccokat vadászok, csak azért érdeklődök. :)
Kásás te sohasem leszel, maximum Kawasaki tulajdonos. Már leírtad mennyire számít neked egy márka, úgyhogy csak maradjunk a Kawasakit birtokló személynél..
Nekem is ugyanez van (igaz nem kawán), nagyon masszív, megéri az árát!
Tegnapi Intermot-ot néztétek? A nagy Z-k végre megkapták a hozzájuk illő műszerezettséget (fokozatkijelző, külső hőmérő, nem is akármilyen váltófény...stb)
Már "csak" az árát várom, könnyen lehet hamarosan én is kawás leszek (fisi nagy örömére)
Ár: 1000ft.-
Ár:10.000ft
Érd:70/318-2151
Z750en a gyári hátsó 180/55 R17, ugye?
Koszi előre is.
2004-2005-ös Z750 vásárlásnál mikre figyeljek? Néha látok 20-30e km-es kintről behozott hirdetést is olcsón, de gondolom ezek nem valós km-ek.
Amúgy szűnj meg, korán van még ehhez..
Amúgy mi a különbség a Kawás, és a Kawa tulaj között!
Ha érdekel valakit?
Tegnapi Intermot-ot néztétek? A nagy Z-k végre megkapták a hozzájuk illő műszerezettséget (fokozatkijelző, külső hőmérő, nem is akármilyen váltófény...stb)
Már "csak" az árát várom, könnyen lehet hamarosan én is kawás leszek (fisi nagy örömére)
Nekem is ez a gomba van fent! Én Szombathelyen rendeltm!