Gratula TomiZ! Most meg össze kell kapnom magam, ha Veled akarok gurulni, mert Neked már csak 100 km hiányzik az első bűvös 800-hoz, nekem meg még 700... Addig meg szigorú max. 95 4000-nél
Hát hozzánkcsapódott a kis lengénöltözött suhanc.Miatta is nem nagyon toltam, nehogy megtaknyosodjon a hüvös- huzatos kis libakergetőjén, oszt majd egy vagyont költsön gyógyszerre!
Helló Mkirály!
Mondasz valamit, mer mozog a szád , ahogy a bölcsesség tartja .
Lehet, h 1 veb kamerával lenne akkora sikerem mint Győzsikének .
Ez már korán kiderült /ovi, iskola, sereg/ mivel magas vagyok, a BALHÉ mindíg megtalát ,
és Nagyapám mindíg arra tanítot: "futni csak SZÜRETKO szabad fiam, ha gyün a szapora", akkó nem szégyen, mer a legerősebb is befosik ha nem megyen.
Jól kibasztam magammal, kikaptam az első kereket, gumó csere miatt .
Tegnap délután megnéztem hogy jön ki, persze nem vót akkora imbuszom, úgy kellet köszörülni.
Gondótam ma meló után lecserétetem /ingyé, mer ott vettem/ hát bakker csak 13-ig vót nyitva .
Jövőhét marad, de addig vissza nem teszem .
Csá FIGU
Atugrottunk Pozsonyba ismerosokhoz,gondoltam tiszteletem teszem innen is!
Hi FIGU koma! Kostolgatnak a tesztoszteron díllerek?
Egy igazi Z-és naná,h nem hagyja magát!
Legkozelebb toljon még bele a lábgépbe,hátha jobban tudja majd taposni amg gokartját
Ahogy átérunk a határon kurva fasza és széles utak,nulla forgalom!
Itt Pozsonyba viszont szarok az utak,a mai 16-17 fok ellenére 2 db motort láttam
Mindketto fotaliga voot! Harley V-rod, meg vmi ocsmány bmw
Szal nem vmi nagy motoros társadalom
Nagynehezen láttam Honyda meg Yamakka szalont,persze zárva,egyéb motorosbolt 1 deka se!
Szal ha esetleg terveznénk majd szlovákba is majd vmi fasza kis turhát,má voltam nemegyszer,megjegyzem kibaszott joo,akkor ha beállitanánk a fotérre ugy 1O-en,azt hinnék Daytona Bikeweek koltozott Bratislavába
Szégyen és gyalázat,de jovo 7en fogom csak megtenni elso km-eimet idén,pénteken dobtam fel az aranyláncot a masinára!
Aha van nekik Dainese is! Majd meglesem élőben milyen.... Egyébként a Kushitani 1955-óta gyárt ruhákat ugyhogy azért tudhatnak már valamit!
Köszi az infókat!
Szasz TomiZ!
Kollégámnak van Kusimusifusi ruhája nem vagyok tőle elájulva , a fele gumírozott /ha hideg van ott mindíg fázik/ , esett benne a Budafoki úton a ruha egybe maradt, nem is lettnagy baja neki se
/kulccsont törés, a sisaktól/ a zipzár szakadt szét csak,
protektorok csuszkálnak még benne ez a srác panasza .
A Difit nem ismerem ezé nem kritizálom, viszont még egy lehetőség a DAINESE a Kawasaki hivatalos beszállítója /a Kawás cuccokat is gyártja/ na azt ajánlanám jó szívvel ,
elvileg márka kereskedőnek muszáj lenne tartani.
De van most a Kusimisi nek is nagyon fasza jakója /valamelyik ujságba láttam/ és 150net megér nacival.
FIGU
Köszi Figu. Valahogy így jártam ma én is. Néztek mint a moziban, hogy miért cruisolok ilyen finoman. Ellenben az egyik kereszteződésben egy VW Tuareges csóka lemondott az elsőbbségéről nekem. Lehet, hogy álcázott motoros volt? . Da nagyon faszás volt. Imádom ezt a gépet. Az egyik majdnem visszafordítós kanyarban az utolsó pillanatban vettem észre a kavicsot. Valami barom felszórt vagy 2 vödör finom szemű kavicsot. Pedig pont ott akartam egy komolyabbat dönteni. De még időben átértékeltem. baszott jó az első fék. Úgyhogy csak lájtosan fordultam be.
Helló Robis!
Most nyomd a kilómétereket, mer most nem néznek mazsolának .
Én úgy jártam bejáratásnál , /betartottam szigorúan/ 90-el kocogok, forgalom lassul
/de nem akartam előzni tudtam, h mindenki lehagy majd/ erre az elöttem közlekedő autó lehúzódik , intek neki köszike de nekem jó itt, erre lemegy a leállósávba , és integet h mennyek,
annyi hely volt b@szki a Columbia ürsikló is elfért vona, de én csak nem mentem gyorsabban.
Pirosná kiszól a csóka "de bevagy szarva öcsém" ,
hát mondok neki "anyád vot beszarva amikor elösször meglátott a korházba"
de már vége ennek
FIGU
Lefoglalóztam egy fekete Z 750-t! Tesztmotor volt 700 km-rel. Azért erre esett a választásom mert erre sok kedvezményt tudtam kialkudni. Kaptam 150 ezer ruhavásárlási utalványt+ ingyen 1000-res szervízt! Szerintetek milyen ruhát válasszak: van Kushitani meg Difi? A Kushitani az drágább de az állítólag kurva jó! (nekem nadrág+kabát eggyütt 150) Valakinek valami tapasztalat?
Akinek a tukorlerugdulás megy már becsukott szemmel az fel van véve a teambe
Professional Hungaryan Z-Team
Miri!
Milyen lett a ´gép? remélem megmutattad a szomszédoknak a hangját!
Szerintetek mikor fogjuk majd EZEKET lemosni? Az idén?
http://www.sportmotor.hu/motor...
3.3perctol lesz érdekes a vidi
1 mocival voltatok 3-an , Janika vitt mindenkit .
Ennyierővel mehettetek vona buszkirándulásra is .
Privát projekt alakul , biztosításod volt ?
Gyakrabban kéne idelátogatni, fekete bárány .
Csá FIGU
remélem má legközelebb tudjuk tolni rendesen neki nem kell 130al pötyögni
Mondasz valamit, mer mozog a szád , ahogy a bölcsesség tartja .
Lehet, h 1 veb kamerával lenne akkora sikerem mint Győzsikének .
Ez már korán kiderült /ovi, iskola, sereg/ mivel magas vagyok, a BALHÉ mindíg megtalát ,
és Nagyapám mindíg arra tanítot: "futni csak SZÜRETKO szabad fiam, ha gyün a szapora", akkó nem szégyen, mer a legerősebb is befosik ha nem megyen.
Jól kibasztam magammal, kikaptam az első kereket, gumó csere miatt .
Tegnap délután megnéztem hogy jön ki, persze nem vót akkora imbuszom, úgy kellet köszörülni.
Gondótam ma meló után lecserétetem /ingyé, mer ott vettem/ hát bakker csak 13-ig vót nyitva .
Jövőhét marad, de addig vissza nem teszem .
Csá FIGU
Atugrottunk Pozsonyba ismerosokhoz,gondoltam tiszteletem teszem innen is!
Hi FIGU koma! Kostolgatnak a tesztoszteron díllerek?
Egy igazi Z-és naná,h nem hagyja magát!
Legkozelebb toljon még bele a lábgépbe,hátha jobban tudja majd taposni amg gokartját
Ahogy átérunk a határon kurva fasza és széles utak,nulla forgalom!
Itt Pozsonyba viszont szarok az utak,a mai 16-17 fok ellenére 2 db motort láttam
Mindketto fotaliga voot! Harley V-rod, meg vmi ocsmány bmw
Szal nem vmi nagy motoros társadalom
Nagynehezen láttam Honyda meg Yamakka szalont,persze zárva,egyéb motorosbolt 1 deka se!
Szal ha esetleg terveznénk majd szlovákba is majd vmi fasza kis turhát,má voltam nemegyszer,megjegyzem kibaszott joo,akkor ha beállitanánk a fotérre ugy 1O-en,azt hinnék Daytona Bikeweek koltozott Bratislavába
Szégyen és gyalázat,de jovo 7en fogom csak megtenni elso km-eimet idén,pénteken dobtam fel az aranyláncot a masinára!
Gyujtést kéne szervezni buko kamerára FIGU báttyának,mert látni kéne mindenkinek alakitásait!
Respect!
Ingyen benyát és grátisz gumát mindenkinek!
Köszi az infókat!
Kollégámnak van Kusimusifusi ruhája nem vagyok tőle elájulva , a fele gumírozott /ha hideg van ott mindíg fázik/ , esett benne a Budafoki úton a ruha egybe maradt, nem is lettnagy baja neki se
/kulccsont törés, a sisaktól/ a zipzár szakadt szét csak,
protektorok csuszkálnak még benne ez a srác panasza .
A Difit nem ismerem ezé nem kritizálom, viszont még egy lehetőség a DAINESE a Kawasaki hivatalos beszállítója /a Kawás cuccokat is gyártja/ na azt ajánlanám jó szívvel ,
elvileg márka kereskedőnek muszáj lenne tartani.
De van most a Kusimisi nek is nagyon fasza jakója /valamelyik ujságba láttam/ és 150net megér nacival.
FIGU
Most nyomd a kilómétereket, mer most nem néznek mazsolának .
Én úgy jártam bejáratásnál , /betartottam szigorúan/ 90-el kocogok, forgalom lassul
/de nem akartam előzni tudtam, h mindenki lehagy majd/ erre az elöttem közlekedő autó lehúzódik , intek neki köszike de nekem jó itt, erre lemegy a leállósávba , és integet h mennyek,
annyi hely volt b@szki a Columbia ürsikló is elfért vona, de én csak nem mentem gyorsabban.
Pirosná kiszól a csóka "de bevagy szarva öcsém" ,
hát mondok neki "anyád vot beszarva amikor elösször meglátott a korházba"
de már vége ennek
FIGU
Lefoglalóztam egy fekete Z 750-t! Tesztmotor volt 700 km-rel. Azért erre esett a választásom mert erre sok kedvezményt tudtam kialkudni. Kaptam 150 ezer ruhavásárlási utalványt+ ingyen 1000-res szervízt! Szerintetek milyen ruhát válasszak: van Kushitani meg Difi? A Kushitani az drágább de az állítólag kurva jó! (nekem nadrág+kabát eggyütt 150) Valakinek valami tapasztalat?