Na, hogy a vészvillogó témát tisztázzuk... Az én gépem is 06-os és nincs rajta vész villogó! Ennek egyszerű oka van... Mivel a "sima" Z-ket csak a világ eme féltekén forgalmazzák, így nem látták szükségét elhelyezni rajta (bár ha az előzőken nem is de 06-tól igazán elfért volna rajta) DE! mivel a tengeren túlon a 750-esből csak az S változat kapható (ott viszont elvárt funkció) így a minállunk kapható S-eken is már van... ezen nem változtattak az amcsi modellekhez képest (csak annyit,hogy nincs oldalprizma) ennyi
Az hogy a Banner akksi nem bírta az indítást... Pedig típusra egyeztünk.
Először úgy tünt, hogy az a darab a rossz, de nem egy újabbal is ugyanaz volt a baj.
Hát nem is lehet sok probléma.
Nekem a legnagyobb gond az akksival volt, amikor újat vettem. Azonban ha nincs akksi, akkor mindegy, hogy van-e vészvillogó...
Igen, igen!
De mint írtam az évjárata 2006-os, szalonba kiállítási moci és hitel esetén.
Én a különbözetet be is hiteleztem vóna, /mer mint tudjuk az eledó cégek szép kis jutalékot kapnak vissza hitel esetén a banktól/ de csak bizományba, vagy kezdő részletbe vették vóna be a kicsi z-t.
Engem meg annyira nem érdekel, csak első hallásra én is így felkaptam a fejem.
FIGU
Én is azok közé tartozom, aki teljes mértékkel elégedett a jelenlegi hanggal. A kinézete meg kinek tetszik, kinek nem. Nekem szerencsére teszik az is. Kétség kívül szépen muzsikálnak a sport dobok, de egyenlőre nekem sem kell.
Ok ok , vágom má .
Eszembe se jutott a különbség , ettöl még kelleni fog az ülés alatti gombi ,
nem úszod meg .
Képzeld tennap ajánlottak egy új FZ-1 Fazer-t 2,1 milcsiér.
Bemutató moci 0 km-er de 2006-os, csupasz, ezüst.
De a beszámításról olyan hülyeségeket beszéltek /bizibe/, meg hitel, h a hajam égnak állt.
A vicc nem akarom eladni a gépet, csak elmentem az üzlet előtt és bementem, duma.....duma azt ez lett belőle.
Tudni kell az új FZ-1 a másik szerelem volt, de nem ér 1 milcsivel többet /szerintem/.
Csá FIGU
De a régi Z-hez való már le van koppintva,az van az enyémen is!
Nem úgy néz ki mint,a gyári,mert ahogy mondod a kopó rész sem egyszerű,meg a tartója is öntött,már láttam közelről gyárit, és hát azt nem volna egyszerű koppintani!
Ezért megoldottam máshogy,és teljesen jó lett! Egyszer feldőlt a gép,tette is a dolgát! már megérte!
2007-eshez akarok csinálni prototípust,de ahogy nézemCsuti képét,sokkal egyszerűbb ,mint a régié!
Ezért könnyebben le is koppintható ! Ha majd élőben meglátom,akkor lerajzolom,leméretezem és má gyártom is,mint a kínai rizszabálók a NÁJKÍ surranó!
Na az enyém gyári!
Még a csomagolása is Kawa volt ha ez jelent valamit .
Van a gépemen egy nem túl jó kép róla, azé felteszem, asszem a lényeg látszik.
Sajna a papírjait nem találtam .
Csá FIGU
Szia King!
A jövő hétvége jó idő esetén szóba jöhet esetleg nekem is a megbeszéltekre?
Mostanában sok motort látok az utcán a fórumon olvasottakról nem is beszélve és kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy nem ugrásra kész a gép...
Nah, hat a magneses tanktaskanak van egy titka: meg kell nezni, hogy tiszta-e, mielott az ember hasznalja... Ez az amire a ferfiak rendszerint nem kepesek... Ezert talaltak ki a Bagster tanktaskarendszert... Jo, mondjuk ez utobbi szerintem tenyleg praktikus, amellet, hogy jol is nez ki, bar ez a motor csak ugy magaban is remekul nez ki.
A bukogombam nekem se gyari, bar a kereskedo allitotta, hogy gyari, de nincs rajta kawa felirat, a gyarit meg egyelore tenyleg csak fotokon lehet csodalni. De majd megprobalom kideriteni, milyen tipus is. A hasznossagarol nem vagyok meggyozodve, mert a tesztmotorokon is ez van, es persze tiszta karc volt mind. De talan a blokkot valamennyire megvedi.
A Zizi tenyleg 1100, ennyi cucc meg se kottyan neki. (mondom en, hisz nem en cipeltem... ) De hat csak nem megyek el kulhonba a kedvenc labosom nelkul?
Ajánlom figyelmetekbe az SW-Motech céget, aki a tanksapka rögzítésére szerel egy konzolt és a tanktáska ehhezt van rögzítve: http://www.sw-motech.com/
Egy mozdulattal vehető le illetve rakható pontosan ugyanoda vissza, s a táska nem ér elvileg a tankhoz sem.
Midaskirály!
Gyári bukó gombáva én is szogálhatok, és Érd közelebb van mint Ashen vagy mi .
De ha ragaszkodsz Csutihoz még látatlanba is aszondom tiszteletbe tartom és abszolút osztom nézeteid .
A "gomba" fej nem nagy vasziszdasz lekoppintani, de a tartórészt bakker, hááááát nemtom?
Szerintem öntött és mart ha szakszerűen írom, persze jó magyar szokás szerint ki lehet tanáni más megoldást is az tuti, és hát Orbit ügyben én is érdekelt vagyok . Mint má beszéltük nekem is kéne az ülés alá 2-dik bukó gomba és nem lenne az se baj ha egyforma lenne .
Megnézem ha megvan küdök rola doksit, vagy fényképet.
Csá FIGU
Sziasztok!
A sebességfokozat kijelzése kapcsán egy kis nosztalgiám támadt...
Kb. nyolc éve amikor elhatároztam, hogy "nagymotorra" ülök a mellékelt képen szereplő Honda VF750S alias Sabre (USA) típust sikerült birtokolnom egy darabig. Máig dúl a szerelem, s alig várom, hogy visszavásároljam
Mivel a nagyságos asszony "83ban született a "kvarcjátékok" és a Star Wars fénykorában ennek megfelelően már akkor LCD-n jelezte vissza a sebességfokozatokat, különféle folyadékhőfokokat (Olaj, víz), az akkumulátor savszintjét (!), mi több kanyarodás után, mint ma minden autó lekapcsolta az indexet.
Az öndiagnosztikát nem is említem...
Ezt a labdat en mar leutni nem tudom. Ha megnezed a motor szinet ugysem ninned el, hogy hetero vagyok. Mondjuk manapsag erre az ember mar nem buszke..... Vagy epp ellenkezoleg: buszkenek kell lenni, hogy meg az vagyok! Ahh.. szar az elet, a mindegy... Szerintetek csereljem le a Ninjan a szurke-fekete motivumot szivarvany szinure?
Szioka!
Na-na Torrente mindenki azé nem kiváncsirá , legalább is a fórumról remélem nem .
Mer akkor b@szki roszhelyen vagyok: "hol? ez a Kék osztriga bár ".
Magas labda, szerva itt .
Vicc: Buzi aszongya a némának " - akarod, h megtanitsalak beszélni? "
Néma " , " /igen, igen/ bologat vaszettül.
- OK - mondja a buzi. holnap felmegyek és kezdjük.
Másnap: Buzi felmegy a némához aszongya neki vetközz le, állj terpeszbe, és dőlj az asztalra.......
Mikor a néma kész, a buzi háturról IRGALMATLANUL bevágja a lompost csoró némának .
Á... Á... Á.... vonyít a néma .
NAGGYON jó , holnap a "B-t" vesszük. Mondja a buzi.
Csá FIGU
A túracumóval kapcsolatosan én is osztom FIGU Tezsvér intelmeit!
Bár nekem van dobozom meg tanktáskám is,de egyiket sem favorizálom igazán! És bizony nekem is b@szta már szét a tankomat a tanktatyó mágnese,felszedett 1 forgácsot,az meg még az alapozót is kirágta maga alól ! Azóta van ott 1 szép matrica
ZLIPI!
Szerintem is jó lesz a plekó,befigyeljük 1 pillanat alatt!
Ha a héten nem tudsz leugrani(7köznap),akkor már csak jövő7 a jó,7végén nem leszek itthon!
Robis!
Nem felejtettem el a bukógombeszt, Csutitól elkunyeráljuk a gyárit lekoppintjuk és mindenkinek osztogatjuk majd ,mint jobb éttermekbe kaja után a rágót
Csutinak meg veszünk 1 raklap Orbitot
Először úgy tünt, hogy az a darab a rossz, de nem egy újabbal is ugyanaz volt a baj.
Nekem a legnagyobb gond az akksival volt, amikor újat vettem. Azonban ha nincs akksi, akkor mindegy, hogy van-e vészvillogó...
Nya mind1, el kell fogadnom hogy valószínüleg nincs rajta , de nemis lesz rá szükség... Technikai probléma lehetetlen!
.coRo
.coRo
De mint írtam az évjárata 2006-os, szalonba kiállítási moci és hitel esetén.
Én a különbözetet be is hiteleztem vóna, /mer mint tudjuk az eledó cégek szép kis jutalékot kapnak vissza hitel esetén a banktól/ de csak bizományba, vagy kezdő részletbe vették vóna be a kicsi z-t.
Engem meg annyira nem érdekel, csak első hallásra én is így felkaptam a fejem.
FIGU
Eszembe se jutott a különbség , ettöl még kelleni fog az ülés alatti gombi ,
nem úszod meg .
Képzeld tennap ajánlottak egy új FZ-1 Fazer-t 2,1 milcsiér.
Bemutató moci 0 km-er de 2006-os, csupasz, ezüst.
De a beszámításról olyan hülyeségeket beszéltek /bizibe/, meg hitel, h a hajam égnak állt.
A vicc nem akarom eladni a gépet, csak elmentem az üzlet előtt és bementem, duma.....duma azt ez lett belőle.
Tudni kell az új FZ-1 a másik szerelem volt, de nem ér 1 milcsivel többet /szerintem/.
Csá FIGU
A kipufogó hírdetéseseknek ajánlom figyelmébe!
Csuti feltétlen nézze meg! Azonnal le fogja cserélni a Z-t!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszi a lelkes feláldozást!
De a régi Z-hez való már le van koppintva,az van az enyémen is!
Nem úgy néz ki mint,a gyári,mert ahogy mondod a kopó rész sem egyszerű,meg a tartója is öntött,már láttam közelről gyárit, és hát azt nem volna egyszerű koppintani!
Ezért megoldottam máshogy,és teljesen jó lett! Egyszer feldőlt a gép,tette is a dolgát! már megérte!
2007-eshez akarok csinálni prototípust,de ahogy nézemCsuti képét,sokkal egyszerűbb ,mint a régié!
Ezért könnyebben le is koppintható ! Ha majd élőben meglátom,akkor lerajzolom,leméretezem és má gyártom is,mint a kínai rizszabálók a NÁJKÍ surranó!
Thanx a segítséget tesók!
Még a csomagolása is Kawa volt ha ez jelent valamit .
Van a gépemen egy nem túl jó kép róla, azé felteszem, asszem a lényeg látszik.
Sajna a papírjait nem találtam .
Csá FIGU
A jövő hétvége jó idő esetén szóba jöhet esetleg nekem is a megbeszéltekre?
Mostanában sok motort látok az utcán a fórumon olvasottakról nem is beszélve és kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy nem ugrásra kész a gép...
A bukogombam nekem se gyari, bar a kereskedo allitotta, hogy gyari, de nincs rajta kawa felirat, a gyarit meg egyelore tenyleg csak fotokon lehet csodalni. De majd megprobalom kideriteni, milyen tipus is. A hasznossagarol nem vagyok meggyozodve, mert a tesztmotorokon is ez van, es persze tiszta karc volt mind. De talan a blokkot valamennyire megvedi.
A Zizi tenyleg 1100, ennyi cucc meg se kottyan neki. (mondom en, hisz nem en cipeltem... ) De hat csak nem megyek el kulhonba a kedvenc labosom nelkul?
Egy mozdulattal vehető le illetve rakható pontosan ugyanoda vissza, s a táska nem ér elvileg a tankhoz sem.
Gyári bukó gombáva én is szogálhatok, és Érd közelebb van mint Ashen vagy mi .
De ha ragaszkodsz Csutihoz még látatlanba is aszondom tiszteletbe tartom és abszolút osztom nézeteid .
A "gomba" fej nem nagy vasziszdasz lekoppintani, de a tartórészt bakker, hááááát nemtom?
Szerintem öntött és mart ha szakszerűen írom, persze jó magyar szokás szerint ki lehet tanáni más megoldást is az tuti, és hát Orbit ügyben én is érdekelt vagyok . Mint má beszéltük nekem is kéne az ülés alá 2-dik bukó gomba és nem lenne az se baj ha egyforma lenne .
Megnézem ha megvan küdök rola doksit, vagy fényképet.
Csá FIGU
A tanktáska alá kell tenni átlátszó fóliát a tankra.
A sebességfokozat kijelzése kapcsán egy kis nosztalgiám támadt...
Kb. nyolc éve amikor elhatároztam, hogy "nagymotorra" ülök a mellékelt képen szereplő Honda VF750S alias Sabre (USA) típust sikerült birtokolnom egy darabig. Máig dúl a szerelem, s alig várom, hogy visszavásároljam
Mivel a nagyságos asszony "83ban született a "kvarcjátékok" és a Star Wars fénykorában ennek megfelelően már akkor LCD-n jelezte vissza a sebességfokozatokat, különféle folyadékhőfokokat (Olaj, víz), az akkumulátor savszintjét (!), mi több kanyarodás után, mint ma minden autó lekapcsolta az indexet.
Az öndiagnosztikát nem is említem...
Na-na Torrente mindenki azé nem kiváncsirá , legalább is a fórumról remélem nem .
Mer akkor b@szki roszhelyen vagyok: "hol? ez a Kék osztriga bár ".
Magas labda, szerva itt .
Vicc: Buzi aszongya a némának " - akarod, h megtanitsalak beszélni? "
Néma " , " /igen, igen/ bologat vaszettül.
- OK - mondja a buzi. holnap felmegyek és kezdjük.
Másnap: Buzi felmegy a némához aszongya neki vetközz le, állj terpeszbe, és dőlj az asztalra.......
Mikor a néma kész, a buzi háturról IRGALMATLANUL bevágja a lompost csoró némának .
Á... Á... Á.... vonyít a néma .
NAGGYON jó , holnap a "B-t" vesszük. Mondja a buzi.
Csá FIGU
A túracumóval kapcsolatosan én is osztom FIGU Tezsvér intelmeit!
Bár nekem van dobozom meg tanktáskám is,de egyiket sem favorizálom igazán! És bizony nekem is b@szta már szét a tankomat a tanktatyó mágnese,felszedett 1 forgácsot,az meg még az alapozót is kirágta maga alól ! Azóta van ott 1 szép matrica
ZLIPI!
Szerintem is jó lesz a plekó,befigyeljük 1 pillanat alatt!
Ha a héten nem tudsz leugrani(7köznap),akkor már csak jövő7 a jó,7végén nem leszek itthon!
Robis!
Nem felejtettem el a bukógombeszt, Csutitól elkunyeráljuk a gyárit lekoppintjuk és mindenkinek osztogatjuk majd ,mint jobb éttermekbe kaja után a rágót
Csutinak meg veszünk 1 raklap Orbitot