Az össezg csak a fényezés volt nem a márkaszervízben. Mert ott nemhinném a gyári színeken kívül fényeznének olyat amilyet én szeretnék.
Az biztos, hogy hanyatt estem mikor meghallottam az összeget és erre még nem is mondtam a javítási költséget.
.coRo
Ui: az elején azt mondta nekem a srác, hogy az egész mocit 70-100 ból lenyomják nekem, namost, lett beőle 150+jav. És még a műszerfalam nem jó! Gyári ár 135.000 bontóban 60.000 ebay-en ha van akkor 15.000-től indúl max 30.000-ig. Emiatt innen vadáészok, csak nincs :((( Mert elég volna csak az üveg alatti kristályos egység, amit külön ki lehet cserélni (csepeli szervízesek mondták).
igen... Kényes kérdés, ugyanis egész biztos hogy átkúrtak, nem kicsit, NAGYON! De cakum-pakk 150.000 . Mondjuk hozzá kell tennem, hogy eső osztályú! Se kis gomböcskék se megfolyás se egyenletlenség se más fénytörés vagy színhiba.
Ezt a kérdést pont így s ebben a formában éns nyomban feltettem a márkaszervízesnek (csepel) és Ő/Ők is azt mondták érdemes előtte jól bejáratni, mert az öblítási viszonyok a gyári dobhoz vannak beállítva és itt még mondott sok okosságot de már nem emlékszem miket, csak azt tudom meggyőző volt és vártam. Én a 12000-dik km-nél cseréltem le a baleset után, mert a gyári dob csúnyán kapott, de mivel úgyis akartam már sport dobot rá így beruháztam egy Laser Extreme-re.
Ui: nem mondom hogy t eivárjál 12000-ret! , de szerintem érdemes olyan 4000 körül ledobni, addigra minden szépen összekopik, meg beáll a végleges értékekre.
Jah, én mondjuk kimondottan olyan modelt kerestem, amit az én gépemhez ajánlanak és mértek ki. És valószínűleg ezért sem fogyaszt pl többet! Meg ugyanúgy húz és jár a gép alapon mint a gyárival.
Olvastam visszább, hogy van olyan itt a fórumon, aki a sport dob feltétele után, azt tapasztalta, hogy leáll a gépe alapjáraton, szerintem ez azért lehet mert az öblítési értékek erősen eltérnek a kipuff miatt agyári értéktől, míg azoknál az auspuffoknál, amiket az adott modellre mértek, nincs ilyen jelenség.
Erről nem tud valaki valamit...öcsém szeretne venni egy z750-et és ez elég esélyes. Gondoltam megkérdezem, hátha tudjátok az előéletét. Az r6-osokat néztük és az r6 topicosok 2 rongy gépet is kiszúrtak képről. Persze meg kell nézni, dehát több száz km nem utazok feleslegesen ha alapból gány a gép.
Köszi Robis!
Frankó ez is.
Én türelmes lennék, nem tudom a tudományos magyarázatot,
/1 tanult kolléga segítsen ki ha tudja /
de az biztos h a gyári dobnak van folytása.
A nyitott bobnál állítólag jobban melegszenek a szélepek.
Ez a raptor milyen ?
Üdv FIGU
Valóban gyönyörű, főleg élőben! A villája, a felnik, a dob (nekem még az is tetszik! ) ááá. Na mindegy is, ha mindenigaz, akkor jövőre már fatkó is lecseréli az er5-öt egy ilyen szépségre
(Már ment is egy "08as feketével, Kunmadarason, Hadnagy Józsi gépével )
Hali KINGmidas!
Ha a fórumon vagy lépj át a kipu részleghez /alkatrészek, stb/ oda tett fel a srác képet
valami gixeren van szerintem de nadon fasza , igaz nem is 40-et írt árnak .
Még pontosítunk mi az elképzelés úgy alakul az ár, az a pegazus kicsit drágább /65/ de elég egyedi,
csak állítólag marha hangos.
Szomszédok lelőnek ha reggel 5-kor keltem őket.
Amikor eladtam a XT660X-et 2 nyitott csüvel tortát hoztak, meg pezsgőztek örömükbe .
Csá FIGU
Tényleg gyönyörű ez a fehér 1000-es Z! Pedig én fekete fan vagyok,de valóban szép ez a fehér!
Bár olyan érzésem van első ránézésre,mintha hiányozna róla egy fehér kis hasidom! akkor makulátlan lenne az összkép! Sztem
És igazán belerakhatták volna a kis Z-nek is a hűtőtakaró idomába az indexet!
Fogok is venni ER6-ét és fel is fogom faragni a gépre,persze szigorúan feketébe !
Gyűjtöm a dellát rá,már találtam bontóba,nem is kérnek érte sokat!Na de megint csak álmodozok itten
FIGU!
Hát a cimbim már 1 éve eladta a masinát,biztos nem rakott fel róla semmit.De ha az segít,én láttam és hallottam is.a hangja pont jó,mély tónusú,nem üvöltős,de ha pörgeted,akkor megjön a hangja is,de még az elviselhető határon belül. Sztem pont jó!
Saválló ovál volt és rizsmintás lemezből. tök jól nézett ki az ezüst Z-én.
De az a triovál kúpos végű nagyon szép lehet ,főleg ha tud belőle tiszta feketét!
Ajjjajjjajjjj, ez nem "fair" ilyen gyonyoru napsutesben... Itt legalabb 10 fok van, en meg a laborban gurizek... Ki keresett multkor zold kisZ-t? Ott van egy a kepen... Bar lehet, hogy nem is elado... Csak mar majus lenne, motorozok majd annyit, hogy egy idore majd elmegy tole a kedvem... (jelenlegi terv: Aachen-Padova-Budapest-Aachen, egy A0 meretu poszter tarsasagaban... Nah, ez vicces lesz... )
Szeva KINGmidas!
Köszi a kimerítő választ !
A gombák miatt ne aggódj, ha a héten sincs időd az se gáz kibírom még 1 kis ideig.
Amúgy is csak hétvégén érekrá, és ha az idő is passzol akkor megyek, de előtte mindenféleképpen kereslek ezér csak nyugi.
A haverod mikor csináltatta a dobot , véletlen nem rakott fel képet róla /nem fontos csak hátha/,
fenn van a fórumon?
Köszi FIGU
Asszem én is a Csabáról tudok,h melyikük dobja szebb,azt nem tudom,de ő korrekt és a munkája is!Tényleg csak ajánlom,innen a városból és környékről sokan mentek már hozzá,árban is korrekt!
Az a triolvál,ami a képen volt nagyon szép és biztos jó a hangja is!
Pegasus-t is láttam már élőben,beszéltem is a készítő faszival pár percet!
De sztem drágább és semmivel sem jobb mint a Raptor.
Cimbim is lement ezüst Z-vel és ott választott palást lemez fajtát,mintát,formát ,méretet. 1 hét múlva lement és fel is rakta neki és asszem 40-et fizetett, és nem a legolcsóbb alu dob volt!
Szal tényleg csak ajánlani tudom!
Sajna nem volt időm gombeszt gyártani ,de a 7en meglesz komám!
Én kitartok azzal nincs gond. Decemberben is nyomtam amikor száraz volt az út. Nem zavar a hideg, csak igyekszem úgy szervezni, hogy a gurulás vége közelében legyen egy kád forró víz...
Hétfőtől itt a nyár állítólag... csak akkor ülök autóba ha nincs más lehetőség.
Háj! Én nem is kérdeztem a nevét és azt sem tudtam hogy klónozták egymást ! Abban az időben a póknak egy Zx10-ese volt és egy kis fáskamrában dolgozott. Nagyon szerény volt ellenben a munkája nagyon profi, mindenki csak dicsérte! Nem igérem mostanában az olaszból hozott pufót, mer ez a kis tüzvész rendesen lehúzta a kreditemet . Ha összetudok tolni egy kis lovát biztos megyek, de még nemtudom frankón mondani az idejét! Nézelődj hátha becsuszik vmi! Én is szeretnék a rotakapára vmi iszonyat kalasnyikovot ,ami szétrebbenti a bamba autósokat ! Z
Az biztos, hogy hanyatt estem mikor meghallottam az összeget és erre még nem is mondtam a javítási költséget.
.coRo
Ui: az elején azt mondta nekem a srác, hogy az egész mocit 70-100 ból lenyomják nekem, namost, lett beőle 150+jav. És még a műszerfalam nem jó! Gyári ár 135.000 bontóban 60.000 ebay-en ha van akkor 15.000-től indúl max 30.000-ig. Emiatt innen vadáészok, csak nincs :((( Mert elég volna csak az üveg alatti kristályos egység, amit külön ki lehet cserélni (csepeli szervízesek mondták).
.coRo
Ui: kéretik nem szánakozóan nézni és írni
Ha nem indiszkrét a kérdés mennyiért fényezték le narancsra a motort?
Ezt a kérdést pont így s ebben a formában éns nyomban feltettem a márkaszervízesnek (csepel) és Ő/Ők is azt mondták érdemes előtte jól bejáratni, mert az öblítási viszonyok a gyári dobhoz vannak beállítva és itt még mondott sok okosságot de már nem emlékszem miket, csak azt tudom meggyőző volt és vártam. Én a 12000-dik km-nél cseréltem le a baleset után, mert a gyári dob csúnyán kapott, de mivel úgyis akartam már sport dobot rá így beruháztam egy Laser Extreme-re.
Ui: nem mondom hogy t eivárjál 12000-ret! , de szerintem érdemes olyan 4000 körül ledobni, addigra minden szépen összekopik, meg beáll a végleges értékekre.
Jah, én mondjuk kimondottan olyan modelt kerestem, amit az én gépemhez ajánlanak és mértek ki. És valószínűleg ezért sem fogyaszt pl többet! Meg ugyanúgy húz és jár a gép alapon mint a gyárival.
Olvastam visszább, hogy van olyan itt a fórumon, aki a sport dob feltétele után, azt tapasztalta, hogy leáll a gépe alapjáraton, szerintem ez azért lehet mert az öblítési értékek erősen eltérnek a kipuff miatt agyári értéktől, míg azoknál az auspuffoknál, amiket az adott modellre mértek, nincs ilyen jelenség.
.coRo
Frankó ez is.
Én türelmes lennék, nem tudom a tudományos magyarázatot,
/1 tanult kolléga segítsen ki ha tudja /
de az biztos h a gyári dobnak van folytása.
A nyitott bobnál állítólag jobban melegszenek a szélepek.
Ez a raptor milyen ?
Üdv FIGU
Ez is Raptor.
http://raptorsport.hu/
Egyébként csak egy kérdés. Bejáratás alatt szabad kipuff. dobot cserélni? Vagy legyek türelmes.
(Már ment is egy "08as feketével, Kunmadarason, Hadnagy Józsi gépével )
Frankó ez is!
KI csinálta?
FIGU
Mindezt korom feketében.
Ha a fórumon vagy lépj át a kipu részleghez /alkatrészek, stb/ oda tett fel a srác képet
valami gixeren van szerintem de nadon fasza , igaz nem is 40-et írt árnak .
Még pontosítunk mi az elképzelés úgy alakul az ár, az a pegazus kicsit drágább /65/ de elég egyedi,
csak állítólag marha hangos.
Szomszédok lelőnek ha reggel 5-kor keltem őket.
Amikor eladtam a XT660X-et 2 nyitott csüvel tortát hoztak, meg pezsgőztek örömükbe .
Csá FIGU
Tényleg gyönyörű ez a fehér 1000-es Z! Pedig én fekete fan vagyok,de valóban szép ez a fehér!
Bár olyan érzésem van első ránézésre,mintha hiányozna róla egy fehér kis hasidom! akkor makulátlan lenne az összkép! Sztem
És igazán belerakhatták volna a kis Z-nek is a hűtőtakaró idomába az indexet!
Fogok is venni ER6-ét és fel is fogom faragni a gépre,persze szigorúan feketébe !
Gyűjtöm a dellát rá,már találtam bontóba,nem is kérnek érte sokat!Na de megint csak álmodozok itten
FIGU!
Hát a cimbim már 1 éve eladta a masinát,biztos nem rakott fel róla semmit.De ha az segít,én láttam és hallottam is.a hangja pont jó,mély tónusú,nem üvöltős,de ha pörgeted,akkor megjön a hangja is,de még az elviselhető határon belül. Sztem pont jó!
Saválló ovál volt és rizsmintás lemezből. tök jól nézett ki az ezüst Z-én.
De az a triovál kúpos végű nagyon szép lehet ,főleg ha tud belőle tiszta feketét!
Pacsi
Megérkezett a nyíregyházi kawa szalonba az idei z1000! Gyönyörű (meg még pár zöldség)
Pár kép:
Köszi a kimerítő választ !
A gombák miatt ne aggódj, ha a héten sincs időd az se gáz kibírom még 1 kis ideig.
Amúgy is csak hétvégén érekrá, és ha az idő is passzol akkor megyek, de előtte mindenféleképpen kereslek ezér csak nyugi.
A haverod mikor csináltatta a dobot , véletlen nem rakott fel képet róla /nem fontos csak hátha/,
fenn van a fórumon?
Köszi FIGU
FIGU komám!
Asszem én is a Csabáról tudok,h melyikük dobja szebb,azt nem tudom,de ő korrekt és a munkája is!Tényleg csak ajánlom,innen a városból és környékről sokan mentek már hozzá,árban is korrekt!
Az a triolvál,ami a képen volt nagyon szép és biztos jó a hangja is!
Pegasus-t is láttam már élőben,beszéltem is a készítő faszival pár percet!
De sztem drágább és semmivel sem jobb mint a Raptor.
Cimbim is lement ezüst Z-vel és ott választott palást lemez fajtát,mintát,formát ,méretet. 1 hét múlva lement és fel is rakta neki és asszem 40-et fizetett, és nem a legolcsóbb alu dob volt!
Szal tényleg csak ajánlani tudom!
Sajna nem volt időm gombeszt gyártani ,de a 7en meglesz komám!
Tengermély tisztelet és benyagőzös üdvözlet!
Még mindíg a kéthete guruláskor összeszedett fagyási sérüléseimmel birkózom... ...de monjuk megérte!
Én kitartok azzal nincs gond. Decemberben is nyomtam amikor száraz volt az út. Nem zavar a hideg, csak igyekszem úgy szervezni, hogy a gurulás vége közelében legyen egy kád forró víz...
Hétfőtől itt a nyár állítólag... csak akkor ülök autóba ha nincs más lehetőség.
üdv
knapet