épp hazaértem a munkából mondom kanyarok egyet :D Ünnepelek magamban XD Erre annyi benzin volt a motorban hogy beindítottam bemelegítettem és felálltam a pincéből.. :D Benzinkút meg zárva :S :( Így hát ennyi :S
Szia! Hja igen, azt nem írtam, hogy elég nehéz az ember fejét beleszuszakolni, de miután sikerült, már tök jó, pont a szűkössége miatt szerintem nagyon stabilan megáll az ember fején. Bogárhálót a Shoxban tudsz venni, de előtte próbáld bele, mert pl. az enyémből kiesik, mert ott nem teljesen szimmetrikus a sisak.
Megint én.Csutka a sisakot is most próbáltam amit írtál az igaz hogy az állnál süvít be a szél, ezért lezártam a az első szellözöket.Viszont elég kényelmes miután bele préselem a fejem és alaposan ráigazitom a fejemre.Könnyü, viszonylag csendes csak bogárhálót kellene szereznem hozzá de honnan?!Hát ennyi.
Hello Mindenki.Typalko kipróbáltam ebben a szeles időben a motort a plexivel, szerintem van külümbség.Amikor nem volt akkor a sisak felett úgy ment el a menetszél ha egy kicsit görnyedten ültem,(mert nemvagyok olyan kicsi aki elveszik a magas fűben). Igy a plexivel ha kiegyenesedek nem vág a sisakra a szél,de a felsőtestem így is elakad a huzatba. Viszont rezeg a plexi,medig 2cm-res gumi távtartóval raktam fel mert nem akartam a fejidomra huzatni. Szerintem akkor csak abban a szögben lenne mind a fejidom és igy 2cm-rel elörébb van ami a menetszelet így feljebb vezeti el szerintem.
No,mi a baj
Most 1080 Ft...
Homasita kft!
http://www.homasita.hu/
Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!
Kitűnő húsvéti ajándék!
www.motoros-polo.hu
Panyó, sikeresen elfelejtettem a bolt nevét ahol az emelőszemeket vetted... le tudnád írni?