Borogasd ki a sörét a WC-be, mondván, hogy ha folyadék, akkor az ott is lehet az üveg helyett.
Én az első új motoromat 2 hetesen kölcsönadtam az öcsének... (az eredmény hasonló volt a kicsit lejjebb szereplő járgányhoz...) Bár utána én többször is felborogattam, de így legalább az öcsémre foghattam a dolgot...
Kabát és nadrág biztosan, de próbálnia kéne! Sisakból van XS, az nem tudom, hogy még az nagy-e. Kesztyűből 6-os a legkisebb. Írj egy üzit, megbeszéljük!
Hát az lesz... :D De az a legnagyobb baj hogy azt mondta hogy ne hogy azt gondoljam hogy majd egy szar miatt idegeskedik... Ez bosszant a legjobban... Mondom a kuva életbe hát tudja hogy mennyit dolgoztam érte mert nála dolgozom így tudja.. :S és csak ennyi... :S akkor már amortizálta volna le teljesen hogy újra keljen festeni.. :D Biztos hogy gyöngyház fehér lenne :P :D
Nem annyira vészes...de igy csúnya...ha nem pont ugyanaz az árnyalat az sem nagy baj...csak ne legyen ennyire feltünő...Bár ha telibe kell fújni a tankot akkor ugy már feltünő...
Ha visszább olvasol akkor Panyo írta hogy neki 2x kevertek ilyen színt külömböző helyeken és mások is fújták de nem tudták sehol sem eltalálni a színt.
Ez nem néz ki vészesnek....
Tán a lombardnál lévő kawáről beszélsz? ( Erre nem elég 1 deci festék mert jól össze vissz van verve, szerintem kell aláfújó szín
is a zöldnek min 3000/Ft deci)
Ő lenne az?
Üdv néktek!
Szétb*sz az ideg. A motorom a pincében egy sarokban pihent hogy senkit ne zavarjon... Erre... Felborították. hasidom, jobbos oldaldekni jobbos segédváz.... Vihetem festőhöz.. Az emberek nem képesek megbecsülni a másik tulajdonát
Hello!Tudna vki segiteni?Találtam egy eladó z750-est,2007-es lime zöld szinben!De a moci az oldalán csúszott!Tudja vki,h.mennyibe kerül kb.egy dl festék?Csak miheztartás végett,h.megéri-e javitani!?Előre is köszönöm a segitségeteket!
Én az első új motoromat 2 hetesen kölcsönadtam az öcsének... (az eredmény hasonló volt a kicsit lejjebb szereplő járgányhoz...) Bár utána én többször is felborogattam, de így legalább az öcsémre foghattam a dolgot...
Sajnálom
Ez nem néz ki vészesnek....
Tán a lombardnál lévő kawáről beszélsz? ( Erre nem elég 1 deci festék mert jól össze vissz van verve, szerintem kell aláfújó szín
is a zöldnek min 3000/Ft deci)
Ő lenne az?
kedden hívtál aszt nemvettem fel, sorry
majd vísszahívtalak és tesem vetted fel
amúgy voltál valamerre?
Szétb*sz az ideg. A motorom a pincében egy sarokban pihent hogy senkit ne zavarjon... Erre... Felborították. hasidom, jobbos oldaldekni jobbos segédváz.... Vihetem festőhöz.. Az emberek nem képesek megbecsülni a másik tulajdonát
http://www.motorgumizala.hu/