igen nekem is ez volt pedig nem nagyon szoktam megállni a kocsik között meg oszlatom őket a mivv-el de azért nyáron volt olyan amikor a levegő volt 40°c az aszfalt meg szerintem 70°c a víz meg 110°c és ment a ventillátor akkor azért én is örültem hogy jobb az olaj hőtűrő képessége
Gondolom nem ragadtál meg pesti dugóban nyári 35-40 fokos aszfalt felett. Nem kerül szerintem annyival többe, mint amennyivel jobb.
Ami biztos nem feltétlenül kell a 3*** forintos olajat megvenni, mert ugyanazt lehet hogy sokkal olcsóbban is meg lehet szerezni.
A vateran, kepesmotoron is hirdeti magát egy pilisvörösvári ember, aki csomagtartókat árul. Attól elfér az utas, és doboz is.
Ha kell telefonszám küldöm magánban akit érdekel.
ha a táskát a bal táskát megnézed van valami tartója,
nekem olyanom van amit a hátsó ülésre kell rakni és ott semmiképp nem fér el az asszony lába, 10 cm min rálóg a lábtartóra
Bocsi, mobilról a frissítés helyett elküldte mégegyszer. Nekem nincs az oldaltáskához tartóm, pedig jó lenne. A tanktáska eddig nem okozott gondot. A nyereg viszont egy szép kis erdélyi út után a felverödött sárral szépen eldolgozta a fényezést. Egy polir megoldotta, de egy tartóval lenne az igazi.
Bocsánat, hogy hívatlanul bepofátlankodom, de...
szeretném megkérdezni, hogy nincs -e valakinek fölösleges első lábtartója?
Na és persze olcsón...
Ami biztos nem feltétlenül kell a 3*** forintos olajat megvenni, mert ugyanazt lehet hogy sokkal olcsóbban is meg lehet szerezni.
de köszi az infot
adatlapomon van email elküldhetnéd
Ha kell telefonszám küldöm magánban akit érdekel.
Amúgy ha nincs felső csomag elvileg pont felette, előtte lesz a lába a csomagtartónak.
nekem olyanom van amit a hátsó ülésre kell rakni és ott semmiképp nem fér el az asszony lába, 10 cm min rálóg a lábtartóra
Tanktáska nem karcolja a tankot?