Örülök ,hogy már ezzel is örömet tudtam okozni .A legszebb öröm a káröröm - Mint tudjuk . Idővel megalakíthatjuk a zöld-vének tanácsát!
Egyébként Buda -Óbuda-Balaton és mindenfelé.,,,,,,,,,,gurulok a kicsikével .
Most még csak nézelődöm, ismerkedek a klubélet rejtelmeivel !Teszik ,hogy segítitek egymást és amennyire lehet összetartok.Az elejétől nagy kitartással végigolvastam a fórumot.-hogy valamennyire képben legyek és hogy okosodjak, ragadjon rám valami egészen más ....Próbálom felvenni a ritmust .Még egy éve sincs ,hogy vettem a zöld paripát és próbáljuk egymást "betörni".Mindenesetre baromi élvezetes .Kár ,hogy ez eddig kimaradt az életemből!Szeretnék majd idővel bekapcsolódni kellő alázattal a közös gurulásokba s.t.b.
Szia!
Mivel már nem garis a paripa így egy autószerelő barátommal követtük el az esetet. Ő is látott már 1-2 mocit valamint sokat segített innen a fórumról 1-2 jó tanács. Nem kellett sehol otthagynom és tudom, hogy amit vettem azt került bele. Ha van konkrét kérdésed és úgy döntesz az alap dolgokat Te szeretnéd megcsinálni. Szívesen segítek.
Sziasztok! Bár már túl vagyok az idei sokadik gurulásomon.... Tegnap megvolt az idén nyitó nagyszervíz. Összes folyékony anyag, összes szűrő és szép új hátsó teló Reszkessetek
Most már értem!
Ugye az emelőn a villás- emelőszemes adapter biztosabb ill. stabilabb alátámasztást és emelést biztosít mint a "sima" gumis ,kanalas-nem tudom mi a neve adapter?.....
Ha egyensúlyba hozod, simn tenyérrel a hátsó ülésen megtartod a gépet. Nem vagyok egy Hulk, és simán felrakom az emelőre, elől hátul. Ja és öreg szar vagyok már.
Csövi!
Kecsegtető az ajánlat de válaszolni nem tudok a ZÍMÉLEDRE (50Een vagyunk egy 256-os netre )!
Holnap felhívnálak? (a honvédségi központ kiértesít és vissza kellene hívni egy pesti számot)
Jövő héten otthon leszek, csak együtt érdekel a tengelyekkel !
előre is köszönöm! Pitju!
Egyébként Buda -Óbuda-Balaton és mindenfelé.,,,,,,,,,,gurulok a kicsikével .
Most még csak nézelődöm, ismerkedek a klubélet rejtelmeivel !Teszik ,hogy segítitek egymást és amennyire lehet összetartok.Az elejétől nagy kitartással végigolvastam a fórumot.-hogy valamennyire képben legyek és hogy okosodjak, ragadjon rám valami egészen más ....Próbálom felvenni a ritmust .Még egy éve sincs ,hogy vettem a zöld paripát és próbáljuk egymást "betörni".Mindenesetre baromi élvezetes .Kár ,hogy ez eddig kimaradt az életemből!Szeretnék majd idővel bekapcsolódni kellő alázattal a közös gurulásokba s.t.b.