Nem értem miért kell ezen rágódni. Ott van a Mitsubishi is. Hatalmas cég, több területen brillíroznak, de a személyautó gyártásban már rég nem versenyképesek, csak szenvednek.
Mit számít, hogy gyártanak -e robogót?
11 db-os Monster Energy-s matrica 2490 ért: http://www.kepesmotor.hu/matri...
Kizárólag Kawára ;) én már rendeltem....
Multkor láttam Yamahákra ragasztgatva milyn hülyén néz ki már
Hát igen, ez a bajom, hogy le kéne hozzá bontani a fél motort, meg hideg is van, meg kedvem sincs hozzá... Ez a zsinór jó ötlet, megérné a beruházást, köszönöm a tippet!
Szia!
Köszi az infót. Nekem Szombathely a legközelebbi Kawa szervíz, még ősszel kérdeztem őket akkor említették a légszűrőt is, aranyáron. Ezt már kiküszöböltem úgy, hogy vettem sportdobot és mellé K&N-t. Az első fékbetétemnek már amúgy sem sok van hátra, de azt magam megoldom. Akkor résen leszek...
Orsi, a régi és az új Z között hatalmas a különbség az aksi kiszerelésében. Az új Z-ben szét kell csavarozni az ülés alatti merevítőt és a takaró műanyagot. Szóval nem kicsi meló. Kell hozzzá egy imbuszkulcs is. A régi Z-n valóban egyszerű történet. De lehet kapni olyan aksitöltőt, aminek van egy kis csatija, ami mindíg bennmaradhat és ha tölteni kell, akkor csak rácsatlakozol.
Komplett töltő: 13 150 Ft.
Illetve ha van töltőd, akkor van csak zsinór 1700 Ft.
Gondolom egy kis mókolással megoldható.
Cső, nekem csak sima olajcsere volt, de a fékbetéteket már el kell kezdeni figyelgetni... Amúgy meg ha nagyon sokmindent akarnak rádadni akkor meg kell nekik mondani, hogy Te ezeket nem kéred...
Én arra lennék kíváncsi hogy 18.000-nél mire számíthatok szervízügyileg?
Az útmutató amit a Pilyu bevágott, nekem is megvan, de kérdésem lenni mi a valóság vagy hasznos tanács.
Thx!
Szia Mindenki!
Boldog Új Évet!
Valaki okos mondja meg, van-e a Z-nek aksitöltő-csatlakozója, vagy ki kell bányászni az aksit a töltéshez? Lemerültem (minden szempontból...)...
Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de a 18.000 km az kicsit kevésnek tűnik szelephézag állításra. A 2007 utáni kis Z-nek pl. 42 ezrenként írja a szervízfüzete :
Egyre kevesebb korrekt szervíz van az országban...Tőlünk ez van a legközlebb, benzinköltség ide vagy oda . A hozzállás, a szakértelem és az árak annyira találkoznak Áronéknál, hogy bátran ajánlom. Ráadásul egészen véletlenül ő is z750-el jár
Mit számít, hogy gyártanak -e robogót?