Moto cicusnak gratulálok, remélem döntögetsz már rendesen! Mociscsaj másik a zxr-t nem nézegetted? Árban a tinininja feléért kapsz majdnem tökéleteset, igaz 15lóval erősebb meg nagyobb, de tanulni ezzel is lehet
No ma elmentem egy jóóóóóóóót gurulni, és tényleg jól sikerült. Voltak benne kanyarok, meg szép egyenes, ahol sikerült 160-at kihozni a Piciből nagyon jó volt, szerintem ő is élvezte
No, így lesz ötösöm a lottón, én mondtam Páromnak, hogy tuti Te voltál Mi épp autóval mentünk Réde felé, azért nem ismertél fel. Szombaton 100 km-en át szarrá áztunk mocival, hétfőn meg mikor elindultunk kirándulni, akkor is be volt boruval, így csak autóval vállaltuk be, persze utána már szép idő volt... na sebaj.
Az jön túrára, aki csak akar
Szerintem is mindenképpen déli oldal legyen, mert az mindenkinek közelebb van.
Én voltam kawaesten, hááát elég húzós volt, még a lassú csoportban is iszonytosan mentek, így nem is volt bátorságom menni. De volt 2 pici Ninja, előttük le a kalappal!
Egyébként tegnap Cseszneknél láttam egy feketét, nem sokkal később meg Rédénél egy zöldet, esetleg innen valaki vmelyik?
Most viszont megyek mocit mosni, mert szombaton 100 km-en át szakadt az eső, szóval enyhén szólva néz ki koszosan
Dobj ra meg egy 100-ast es viheted
de én hogy nem vettelek észre azt nemtudom.....
Az jön túrára, aki csak akar
Szerintem is mindenképpen déli oldal legyen, mert az mindenkinek közelebb van.
Én voltam kawaesten, hááát elég húzós volt, még a lassú csoportban is iszonytosan mentek, így nem is volt bátorságom menni. De volt 2 pici Ninja, előttük le a kalappal!
Egyébként tegnap Cseszneknél láttam egy feketét, nem sokkal később meg Rédénél egy zöldet, esetleg innen valaki vmelyik?
Most viszont megyek mocit mosni, mert szombaton 100 km-en át szakadt az eső, szóval enyhén szólva néz ki koszosan
Balcsinál sóstó? Aliga és Siófok között van,ott kajaálhatnánk onnan + Siófok vagy nekem 8 én tudok alkalmazkodni
Vagy kinek mi az ötlete?
az addig ok h balcsi, na de ott hol?
Nagyobb zöldséggel is lehet csatlakozni a túrához?
Balaton?13.a?
Balcsi nekem is ok. mármint attól függ melyik része.