köszi, nagyon jól jött, mert nem hiszem hogy miután kidarálom onnan, akkor még (pontosan)méregethető lesz
Remélem kívülről is sikerül majd kicserélni, nemszeretném szétszedni ilyen kis dolog miatt a gépet
Figy, ha jól működik a power a motorodban, akkor elvileg nem szabad érezned rántást.Power pont ara való, hogy alacsonyabb fordulattartományban is egy kis erőt csempésszen a 2t motorokba szal az a jó, ha nincs nagy külömbség a 2 fordulattartomány között
Köszi az olajpumpás tanácsot. Eddig mindig úy gondoltam, hogy pumpával sokkal célzottabban és költséghatékonyabban lehet megoldani a motor kenését.
Vettem egy 5$-os service manualt kdx125-höz.
Ha valakinek kell gyorsan szedje, amíg a tag le nem veszi.
Esetleg feldobhatná vki vmi publikus helyre.
Itt lehet letölteni : http://www.sendspace.com/file/...
Ha kilométeróra spirált hajtó alsó fogaskereket tud vki szóljon.
Ebben topikban van kawazsolti,neki diktálj vázszámot meg motorszámot és megmondja évjáratot.
Alkatrész is nála..
Hagyd úgy a különolajzást,ne kösd vissza szerintem.
Szívességből át kellett vennem egy haveromtól egy kdx 125-öst, és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
1.: Váz ill. motorszám alapján hogy lehetne megnézni az évjáratát?
97-esnek mondta a srác, de nekem erős a gyanúm, hogy öregebb...
2.: Tud valaki szerezni az első kerékhez kilométeróra spirál hajtó szerkezetet (új v. használt), az komplett hiányzik, és egy persely van ott helyette.
3.: Jelenleg az olajpumpa ki van kötve, és keverékkel jár a motor, szerintetek hagyjam így, vagy kössem vissza?
láncfűrészeket, meg szalag fűrészeket ajánlgatnak motorért...
eladó a királynő:P
chris79.hun kukac gmail pont comra tudsz elérni.
Eladó egy Kawasaki KDX 125 dob! Ha valakit érdekel küldök képet
e-mailbe!
Email.: steeel001@freemail.hu
Remélem kívülről is sikerül majd kicserélni, nemszeretném szétszedni ilyen kis dolog miatt a gépet
250-es KDX-em van és nemnagyon érzem, hogy nyitna a power, de a rudazat mozog, ha húzom gázt. Nektek lehet érezni keményen?
üdv
nekem igazából kmx em van de olyan fórum nincs ezért ide írom .Hogy a kipufogónál lévő folytás holvan a hengernél vagy a dobnál?
Vettem egy 5$-os service manualt kdx125-höz.
Ha valakinek kell gyorsan szedje, amíg a tag le nem veszi.
Esetleg feldobhatná vki vmi publikus helyre.
Itt lehet letölteni :
http://www.sendspace.com/file/...
Ha kilométeróra spirált hajtó alsó fogaskereket tud vki szóljon.
Üdv.
Alkatrész is nála..
Hagyd úgy a különolajzást,ne kösd vissza szerintem.
Szívességből át kellett vennem egy haveromtól egy kdx 125-öst, és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
1.: Váz ill. motorszám alapján hogy lehetne megnézni az évjáratát?
97-esnek mondta a srác, de nekem erős a gyanúm, hogy öregebb...
2.: Tud valaki szerezni az első kerékhez kilométeróra spirál hajtó szerkezetet (új v. használt), az komplett hiányzik, és egy persely van ott helyette.
3.: Jelenleg az olajpumpa ki van kötve, és keverékkel jár a motor, szerintetek hagyjam így, vagy kössem vissza?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.:K.