mikor a fordulat kb felénél jársz(úgy szól már rendesen de érzed h most kezd indulni) akkor meg kell jobban indulnia mint a power nélküliek, mint a nitro csak lájtosabb. ha ez nincs akkor lehet gyanakodni: vagy a power szar vagy annyira dzsuvás a rezó h nem tudja kifújni vagy szarul van beállítva a karbi...
egy kicsit minden esetben meg kell indulnia. akartak nekem eladni olyan motort amire rámondták h frissen fúrt és 5000 fölé nem pörgött, be volt ragadva a powere
próbáld úgy megnézni h hidegen induljon be mert akk látszik minden baja.
kopnak a fogaskerekek, lehet olajcsere jót tesz neki de ha utána is csinálja akkor lassan el kell gurulni a szerelőhöz. nem túl sürgős, vannak robogók amik így visítva mennek sok ezer km-t. nem fog belehalni, de azért nézesd meg hogy ne legyen nagy baj.
Szerintem is az első a jobb,de ez az évjárat dolog csak a váz vagy motorszám alapján azonosítható be.A motorgenerált meg tényleg odaírhatta csakúgy.Szerintem nézdd meg mind a kettőt,menj velük egy nagyobb kört,és azt vedd meg amelyikről úgy gondolod hogy jobb.De a motorhangra figyelj!Ne zörögjön.Ja és a powert figyeldd hogy rendesen kapcsol-e,mert az könnyen lehet kopott,vagy hibás.
A másodikkal buktak nagyokat, a 250 es hátsó idomja van fönt. gondolom a 125 ösét nem találta hozzá. az első képekről jobban néz ki de látni kell, én is oda tudom írni hogy fel van újítva... ne lötyögjön, zörögjön, rángasson, meg fogjon jól a fék és a kormány legyen oké. a többire úgy is költened kell kicsit mert nem újak.
igazad van mert az enyém 94 es demár forditott telos
de az is lehet hogy a szegényebb országokba még igy gyártották mert lehet olcsób volt mint a fordított (lehet hülyeség csak most igy eszembe jutott)
amugy lehet kellenek majd még mások is mert volt egy elég nagy perec hála a részeg sofőrnek szerencsére csak a csuklóm és a kulcsontom bánta ....
de egyenlöre ezt néztem a motoron rem más nem lesz..
egy kicsit minden esetben meg kell indulnia. akartak nekem eladni olyan motort amire rámondták h frissen fúrt és 5000 fölé nem pörgött, be volt ragadva a powere
próbáld úgy megnézni h hidegen induljon be mert akk látszik minden baja.