Hello mindenki!
A2vel rendelkező 18 éves fiatal vagyok, és keresem első tényleges nagy motoromat! (Eddig Aprilia Rs 50essel mentem.)
Nem tudom, hogy mire voksoljak inkább: Suzuki GS 500 E-re, vagy Kawasaki ER-5ösre...
Ki szerint mi a jobb, ha olyan 350.000-em van a motorra (plusz papír meg miegymás), tehát a '90es modellekbő válogathatok?
Ha esetleg valakinek van eladó, szívesen meghallgatom!
Üdv Szaktársak!
Mostanában észrevettem, hogy a kezdeti 300-320 km helyett 220-230 km-ert tudok elmenni egy tankkal. (2006-os, 13000 km) A paraméterek, kigyorsítások változatlanok: átlagtempó 100-120 km/h 6000-7000-es fordulatszám tartomány, 2 személy. Most volt gyertya és hűtőfolyadék csere, de szerintem ez nem befolyásolja döntően. A hétvégén megnézem a gyertyaképet.
Segítségeteket szeretném kérni merre induljak? Mi a véleményetek erről? Nektek milyen tapasztalataitok vannak e téren?
A láncom futását szeretném kijjebb helyezni pár mm-el, yiszont a GS-en zégergyűrű rögzíti az első lánckereket, és nem lehet variálni vele. A hátsót lehet alátétezni, de ha csak azt módosítom, kicsit ferdén fog futni a lánc és előbb megadja magát.
Honnan tudtátok,hogy hová és mikor kell érkezni?Mert nekem lövésem nem volt. Viszont ennek az túraévnek hivatalosan véget vetettem.Lepucolva,becsomagolva várja a tavaszt.
De azért adtam el, mert olyan q..van sok pénzt ért, hogy nem lehetett kihagyni.