Nekem a magas árra több lehetséges magyarázatom van:
1, A motort hitelre vette a tulaj és a motor árát a még meglévő hitel tartozás alapján határozták meg.
Ennyi marad még belőle a sok évi törlesztgetés után. Nem bírja tovább fizetni és most el akarja adni.
2. Tulajdonos egy tankolás alkalmával a gyémánt berakásos gyűrűjét bele ejtette a tankba amit azóta sem tudtak kivenni belőle így érték növelt motorként kerül értékesítésre.
3. A tulajdonos egy nagyon híres ember használta, kinek személy azonosságát csak a végleges vevőnek fogják felfedni. Így ennek a motornak az eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen amit megközelít a 1,3 misi..
Hát igen ez így eléggé földtől rugaszkodott- ha még 0 km- es lenne azt mondom oké- de használta ha csak 2800 km-et , és igen- zsír újan garival ( 3 év) sem volt ennyi pl. az enyém sem. Nem tudom hogy gondolja...
Ha minden brigáddal összefutnék, akiknek beledumálok a topikjába, mást se csinálnék, csak találkozókra járnék Rohadt egy kibic vagyok, de még rendesen együtt motorozni se lehet velem, mert azon felül még hypermiler is
1, A motort hitelre vette a tulaj és a motor árát a még meglévő hitel tartozás alapján határozták meg.
Ennyi marad még belőle a sok évi törlesztgetés után. Nem bírja tovább fizetni és most el akarja adni.
2. Tulajdonos egy tankolás alkalmával a gyémánt berakásos gyűrűjét bele ejtette a tankba amit azóta sem tudtak kivenni belőle így érték növelt motorként kerül értékesítésre.
3. A tulajdonos egy nagyon híres ember használta, kinek személy azonosságát csak a végleges vevőnek fogják felfedni. Így ennek a motornak az eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen amit megközelít a 1,3 misi..
Passzolom.
villamos vagy Robi?!
Gondoltam érdekes.
Én lennék a villamos?
a többiek majd megvédenek
de harapni én is tudok!
De egyébként ha ráérek, akár miért ne
Mondom ezt úgy h eddig 2 Kawám volt és egy se volt zöld!
Egy motoros találkozón láttam először ZRX-et bár nem tudtam rendesen körbejárni de nagyon megfogott!