Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ja...sajnos....túl sok jóra mi sem számítunk
de azért boldog új évet
szívszakadás, földindulás...
Zimmedli, hogy telt?
mi itthon voltunk, barátaink jöttek át kisgyerekkel, tiszta nyugdíjasklub volt...
Kilométerekben, élményekben és sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Na most hogy magamhoz tértem, Boldog ÚJ Évet kívánok minden kedves TKB-s barátomnak.ismerősömnek, meg akit még nem ismerek annak is
lehet, hogy egy kicsit véres a torka, de majd biztosan megoldod, sok sikert hozzá!
Kösz a segítséget sajnos ilyenre gondoltam énis.de bíztam benne hogy lesz valami jobb megoldás.
ez a primer lánc, úgy látom szervízkönyvbe hogy szét kell húzni a blokkot a cseréhez. A túlfolyás pedig tűszelep/fészek probléma, ráadásul a fészek nem cserélhatő, szal ha mázlid van még karbikat is kell venned.
Pontosan arra gondolok elképzelésem van hogy hogyan lehet ki cserélni a láncot ki kel venni a motort és a főtengelyt de nem biztos.
azt hiszem, már tudom, mire gondolsz.
Ami jobb oldalt a kuplung kosáron van szerintem az a kuplung lánc nem? a vezérműlánc az középütt van az enyémen legalábbis.
kuplung lánc?

nem a vezérműláncra gondolsz?
Jövőre ott leszek tesóm!
Hali,a motort most vettem ez egy 1993-as kawasaki kle500,35 000km van benne óra szerint,gyújtást azért kérdezem mert hidegen és melegen is folyamatosan tüsszög vissza durrog le áll a légszűrő házat tele köpködi benzinnel,a kuplung láncot pedig azért mert nagyon ki van nyúlva bő 1cm lóg a lánc és be csörög.Mindenkinek B.ú.É.K.
2012-től minden másképp lesz!

Még kevesebb pénzünk lesz mindenre!
azé' meg ne szakadjon, mert a szívsebészek is bepezsgőznek, és mi lesz veletek?
szét szakad a szívünk a fájdalomtól....de tényleg
azért bulizzatok sokat és jót ,senki sem maradjon józan
BUJJJJJÉÉÉKKK
Nem baj Zimikém- jövőre majd Te is itt leszel!

Mindenkinek BUÉK!
Hát...most fáj a szívem , de a nagycsalád ezzel jár, nekem itthon a helyem.

Nagyon jó bulizást, boldog Új Évet kívánok TKB!
Na emberek- lehet jönni- remélem ide találtok?
Nincs ez ehamarkodva NAGY ember- ez így jó!
Mi ez az elhamarkodott bódog új évet izé?Szilveszter csak holnap lesz új év meg utána.Amúgy én tegnap motoroztam egy 40-est meg is szottyosodott az orrom.
No- én meg ezzel a régi Er-5- ös kedvenc videómmal kívánok mindenkinek
Boldog Új Évet!
Jövőre is motorozzunk- találkozzunk sokat!
http://youtu.be/cT-BohPJTrE
Nézzétek az M1-et, csodálatos magyar természetfilm megy:
Vad Magyarország - A vizek birodalma
A lóóf..t! 3-ról volt szó- siessetek!
5-re.De sietek.Tudod Opel=villám.