Bitos,hogy a Kawasakinak van ilyen.Hogy melyiknek és hol az más kérdés.Már én is azután rendeltem,hogy leállt a gyártás vagy négy éve.Ha nincs igazam akkor bontó.Esetleg keress rá a Nagyvas.hu-n.
Azon agyalok hogy esetleg még bukó gomba szett?
Tisztelt TKB.Az én Ernőm a szokott téli procedúra szerint elindult.(Nem számítottam már rá)Az aksi teker mint állat.Tehát:első próba:semmi.Második:elkapja de leáll.Harmadik:Elindul de bármitől lefullad.Azután már érzi a tavaszt és ciripel.
Mindenkinek:Tök felesleges az akkut babusgatni.Szerintem ez általam be vagyon bizonyítva.Az OPEL-jaim ugyanennyi idő alatt négy akkumulátort küldtek a nihilbe.
Fisinek:KAWA (ER-5) forever.
Ja!Én ma motoroztam.Ca. négy métert mert amikor beindul akkor föstöl mint egy Hoffer traktor ezért kimotoroztam vele.Nem akartam egyik garázst sem tartósítani.
Őszintén mondom te vagy a rangidős.Szerencsédre nem a legvénebb az alapító atyák közül.Japu a korelnök de mostanában elég inaktív.Én meg nemmondommeg ca.18 körül.
Békés és remményteli karácsonyt.
Eröt (Parabellum)amúgy Don Q
ha valaki kér jöhet tesztelni
Azon agyalok hogy esetleg még bukó gomba szett?
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Mindenkinek:Tök felesleges az akkut babusgatni.Szerintem ez általam be vagyon bizonyítva.Az OPEL-jaim ugyanennyi idő alatt négy akkumulátort küldtek a nihilbe.
Fisinek:KAWA (ER-5) forever.
Ja!Én ma motoroztam.Ca. négy métert mert amikor beindul akkor föstöl mint egy Hoffer traktor ezért kimotoroztam vele.Nem akartam egyik garázst sem tartósítani.
pusz papának és mamának is
zongorista egyik este bevonult a fürdőbe azzal, h megigazítja a szakállát...és így jött ki
alig ismertem rá
amúgy ez tényleg így van....
Én is boldog karácsonyt kívánok mindannyitoknak!
Nektek is Boldog Karácsonyt
Látszik , h van benne egy yamaha húr
Vén Tata