Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden kedves Tkbsnak Boldog Karácsonyt kívánunk!
SpecialTrend.eu. 36000 pénz,hát nem ingyé van az biztos
Hát meg nem mondom hogy hol de kb 1 hete olvastam er-5 re bukócsövet.(újat)
de neked van szakállad!

Fagyasd le és megkóstizom.Ha isten erőt ád és éltben megtart.
Békés és remményteli karácsonyt.
Eröt (Parabellum)amúgy Don Q
Na nálunk elkészültek a bejglik,
ha valaki kér jöhet tesztelni
Bitos,hogy a Kawasakinak van ilyen.Hogy melyiknek és hol az más kérdés.Már én is azután rendeltem,hogy leállt a gyártás vagy négy éve.Ha nincs igazam akkor bontó.Esetleg keress rá a Nagyvas.hu-n.
Azon agyalok hogy esetleg még bukó gomba szett?
Hát, úgy tűnik, senkinél sem lelhető fel gyári bukócső ER-5-re...

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Bocsáss meg tesó de picit hüle vagy.Amúgy az én gyerekeim nem igazán akarnak motorozni.Érdekes.
Tisztelt TKB.Az én Ernőm a szokott téli procedúra szerint elindult.(Nem számítottam már rá)Az aksi teker mint állat.Tehát:első próba:semmi.Második:elkapja de leáll.Harmadik:Elindul de bármitől lefullad.Azután már érzi a tavaszt és ciripel.
Mindenkinek:Tök felesleges az akkut babusgatni.Szerintem ez általam be vagyon bizonyítva.Az OPEL-jaim ugyanennyi idő alatt négy akkumulátort küldtek a nihilbe.
Fisinek:KAWA (ER-5) forever.
Ja!Én ma motoroztam.Ca. négy métert mert amikor beindul akkor föstöl mint egy Hoffer traktor ezért kimotoroztam vele.Nem akartam egyik garázst sem tartósítani.
Őszintén mondom te vagy a rangidős.Szerencsédre nem a legvénebb az alapító atyák közül.Japu a korelnök de mostanában elég inaktív.Én meg nemmondommeg ca.18 körül.
Most legalább van egy új pasid
Nagyon szívesen!

köszi, nektek is
pusz papának és mamának is
de csak egy yamaha húr van benne, a többi kawasakis
azért érzed, h befigyel a kawás póló
zongorista egyik este bevonult a fürdőbe azzal, h megigazítja a szakállát...és így jött ki
alig ismertem rá
hát ez állati király
amúgy ez tényleg így van....
Sziasztok!

Én is boldog karácsonyt kívánok mindannyitoknak!
ezer köszi drága Zimmedli
zongorista kapta a fényképezőgépet név és szülinapjára, ráadásul nagyker áron, de nagyon jó kis gép
tényleg áll guszti mellett egy ilyen gépezet
Édesek vagytok.
Nektek is Boldog Karácsonyt
De szép kisbaba Egy sima kawás nem lehet ily szép
Látszik , h van benne egy yamaha húr
Jól van Te vén öreg nyugdíjas
Vén Tata