Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán nincs mit! Bár megvallom ez ma furán jött ki, ugyanis mondom, telefonon kiírom neked a számot, és felírom a fórumra. Mondom ez most 20-as vagy 2- es?
Egyet csörgettem, aztán kinyomtam, no mondom jó lesz ez!
Erre rögtön visszahívtak!
Gondoltam, ha már így esett, akkor leinfózom neked a dolgot!
Hát így lett ebből ez!
El ne felejtsd felhívni őket holnap!
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm, hogy ennyit fáradozol értem! Amúgy nekem is még kawazsolti jutott eszembe, nála még nem próbálkoztam, de fogok! Köszi szépen! Beszámolok majd, mire jutottam.
Nem baj, akkor nem megyünk, majd szervezek megint Er-5 talit, hogy pukkadj meg! De oda meg rajtad kívül mindenki jöhet majd!
Oda Kawasok nem jöhetnek
gusztika akksija most itt figyel a szobában, éppen töltjük
srácok, nemsokára itt a tavasz
köszi
várjuk már nagyon
no és milyen igazad van
teljesen egyetértek veled
Vagy keresd kawazsoltit a Kawasaki Steelhorse név alatt Pécsen, vagy bontoban valahol!
No helyzet: beszéltem a fő raktarral, ilyen régi(!? ) tipushoz nincs már kiegészítő! Csak alkatrész! De! Vagy hívd fel őket holnap, vagy írj emailt, keresd Pelikán Gergőt! Azt mondta, utána jár Neked!
Tel szám: +36 2- 388- 6908, mailt keresd ki a neten, Kawasaki Big bang vagy nem tudom milyen név alatt!
Na ez az! Pontosan olyat keresek, ami Neked is van (bár a szín igazából mindegy, a króm is rendben van). Én is találtam pár utángyártottat, de ugyanaz a véleményem, mint Neked, nem akarok olyat. Véletlen nem tudjátok hol lehet gyárit kapni? Vagy próbálkozzak Kawasaki márkaboltokban, ott meg lehet rendelni? (Most jól beégettem magam, ha ilyen egyszerű a megoldás. )

Nagyon köszi az ajánlatot, debreceni vagyok egyébként, viszont most épp külföldön vagyok, és kb. Karácsonyra érek haza, majd nem sokkal később megyek is el megint. Ezért gyors és egyszerű megoldást keresnék, amit neten keresztül is lehet intézni, mint pl. boltból megrendelést házhozszálltással, e-bay, magánembertől megvenni aki elpostázza... Az "ügyes csöves"-sel legyártatom eset ezért nem nagyon jön szóba...
Kawa forever- én azt mondom! . .
Fisi, már megint álló háborút akarsz kezdeni
Japu!

Azt ratyi Gs- t ne emlegesd egy hsz.- en belül az Er- 5- el légyszi!
Köszönöm! . .
Nincs eltérés, mindegyik évjárat ugyanazzal a vazzal készült!
Hali!
Er- re van gyári bukocso- ha megnézed a kepeimet, ott látod hogy néz ki. Ebből van gyarilag fekete, és kromozott, ára 28- 30 e ft közt mozog. Utángyartottban én ket felet láttam, de egyik sem tetszett! Nem védenek úgy, meg rondak is!
Nekem van egy zsír új bal felem, de nem eladó.
Gyarilag a blokk tartó keresztcsavart kell hosszabbra cserélni felül, ezt a készlet tartalmazza. A másik két rogzitest pedig a vazhoz kell csavarni, ennek a helye adja magát, nincs külön kialakítása. Ha Kalocsa környéki vagy, gyere el hozzám leveheted a méretét a bukocsonek!
Üdv!
A GS500-é semmikép nem jó az ER5-re mert nem egyforma a felfogatási pontjuk.Az ER-en a felfogatási pontok a bölcső vázhoz vannak fogatva.Én két típust láttam eddig.Egyik ami hasonló a GS-éhez,de az nem sokat véd.A másik azthiszem a gyári ami a blokk mellé is behajlik.Ez jobban véd,szerintem.Amúgy egy ügyes szaki aki a csőhajlításban jártas,letudja gyártani.
Ja, még egy infó, 97-es ER-5-ösről van szó, ha esetleg lennének eltérések az évjáratok közt bukóügyben.
Sziasztok!

Egy Kawasaki Er-5-re szeretnék bukócsövet szerezni, a motor nem az enyém, nem is tudom megnézni rajta a dolgokat, úgyhogy egy kis segítséget kérnék hozzá:

- Ugye vannak az ER-5-ösön gyárilag bukócső felfogató pontok?
- Nem tudna valaki méretezést adni? (Pl. milyen távra vannak egymástól a pontok, csavarméret stb.?) Azért kérdem, mert gyári ER-5 bukócsövet nem találok, csak mindenféle mást...
- Szerintetek egy GS500 bukócsöve felmenne rá? Itt egy link: http://www.kepesmotor.hu/bukog...

És végezetül:
- Valakinek nincs egy eladó bukócsöve ER-5-re?

Előre is köszi a segítséget!
Győrben nem esett ezen azért csodálkozom:)
Fenypostan kuldom
Igaz a gép sem kutya! Szép átépítés!

http://youtu.be/opOzOIaCRFI
Egy érdekes kipufogó megint csak...

http://www.youtube.com/watch?N...
Küld át ide valamennyit belőle mert itt nem lesz fehér karácsony idén se.Azt írta az újság ....
Fent vazze
Faszaaaaa! Köszíííí!