Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, boldog Karácsonyt!
Ez a legszebb ajándék!
Tündéri mikulásotok van, egy igazi cukorfalat!
Ahogy látom, Zongorista nagyon a szívére vette, hogy szőrösnek nevezted Kriszti! Egyből meg is borotválkozott !
Köszi a képet!

Boldog Karácsonyt nektek is!
Oda is Boldog Karácsonyt!
Jaaaj!
De aranyosak vagytok!
Főleg kisöccá!
Nem ragozom tovább, nekem ez a képetek, ajándékotok, volt az egyik legszebb, az idei Karácsonyon!
Nagyon szépen köszönöm, köszönjük!

Zongorista tesóm szokatlanul emberszabású ezen a képen!
Rá parancsoltál Krisztim?
Pár szó a Karácsonyról! ugye nektek is ismerős?

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.

Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.

Boldog Karácsonyt!
Nahát, még a pólót is felvettétek!
Szépek vagytok így együtt!
Még a két motort be kellett volna tolni a nappaliba!

Köszönjük szépen, nagyon boldog Karácsonyt nektek is!
Zarándok replay:

na jól van srácok...
akkor kezdem a sort, most volt egy szabad 10 percünk és tessék...ezt csináltuk NEKTEK!
boldog karácsonyt kívánunk az összes trógernek:
Kisöccá, Zongorista és jómagam, Zarándok
azért, mert túl nagy méretű a kép! Ja, akinek 120 megapixesel masinája van...
bocsi, nem néztem még.
mindjárt aludni tér a banda és ráérek!
na-na, elfelejted, ki a rangidős!

Hát el is vontatná az összes rakat szar hondát- meg az egész Honda gyárat egy ilyen Kawa az tuti!
Pont egy ilyent építek át mezőgazdasági tevékenységet végző szekérré.
Szeretnéd!
egyszerűen nem küldi el a mellékletet...hiába csatolom, kb. ötször próbáltam már és csak áll a gép, mint egy......
zimmedli, megpróbálom átküldeni a freemail-edre, fel tudnád tenni a fórumra?
ezért vagytok úgy oda?!
guszti mellett is ott porosodik a garázsban egy ilyen "traktor"
kipróbálom, ha látok!
Na mi van,senki nem főzi a töltött káposztát?Motorozni úgy sem lehet,a garázsban meg nálam is hideg van.
Meg most se.
előbb nem ment át a melléklet:
na jól van srácok...
akkor kezdem a sort, most volt egy szabad 10 percünk és tessék...ezt csináltuk NEKTEK!
boldog karácsonyt kívánunk az összes trógernek:
Kisöccá, Zongorista és jómagam, Zarándok
Itt csak nekem van jogom bántani valakit, aki történetesen csak a mi Fisink lehet
Naaaa mint már az előbb említettem valamit
Naa hogy beszélsz.....
Azt a jóképű daliát kitől szemetek fénye fogant.
Ne ereszkedjünk már le az unalmas együtt eltöltött évekbe!