Én is jelen vagyok , csak most én se tudtam hozzászólni érdemben az aktualitásokhoz, így inkább csak olvasgattam a Fisi-Papucsos never ending kawa-honda vitáját
nem Te vagy az oka drágám, ne izgulj
őszintén szólva, én a papucsos-tamica-fisi "virtuális szexuális" életéhez nem igazán tudok hozzászólni
és most egy pici feszkót is érzek, de lehet, hogy én látom rosszul
elhiszem, hogy nem volt kellemes....
szóval akkor már ehetsz bejglit
én meg azt hittem, hogy lassan már csak pépeset ehetsz, mint egy igazi popipárnás papóka
örülök, hogy jól vagy
Nem vagyok én eltűnve.Csak az aktuális témákhoz nem tudok semmit hozzászólni.De azé napjában többször is járok itt.A másik ER-5 oldallal is az van,hogy elment mindenféle más irányba.Ernőről már szó se nagyon esett arra felé.Mondnnyuk kezdhetnénk a 2012-es programokat megálmodni.Arra pont jó a télidő.
Á!Hát miről irogatnánk ha nem hüleségekről?A motorját már jól ismeri mindenki(én nem viszont én nem is bütykölöm itthon) különben is a kawasaki nem romlik el soha ugy hogy milyen hiányod van?
Van vagy 10 cm
"Négy kerék a testet szállítja... Két kerék a lelket is!"
Lehet itt dicsérni meg szidni a másik gépét a lényeg ez meg persze a jó társaság
Gadus megpróbáltam másképp elküldeni a könyvet, nézd meg emailed és jelezz vissza.
Lábod?
őszintén szólva, én a papucsos-tamica-fisi "virtuális szexuális" életéhez nem igazán tudok hozzászólni
és most egy pici feszkót is érzek, de lehet, hogy én látom rosszul
szóval akkor már ehetsz bejglit
én meg azt hittem, hogy lassan már csak pépeset ehetsz, mint egy igazi popipárnás papóka
örülök, hogy jól vagy