Megérkezett egy adag hó abból amit küldtél.De én karácsonyra kértem nem mára.Milyen kiszolgálás ez kérem?Nekem ma (is) autókáznom kell.Téli gumi az meg nincs.
" A motorbiciklijére görnyedő ember csak a száguldás jelen pillanatára tud figyelni, múlttól - jövőtől elvágott időtöredékbe kapaszkodik, kiszakadt az idő folytonosságából, kivül kerül az időn, másképp mondva extázisban van, ebben az állapotban mit sem tud a koráról, a feleségéről, a gyerekeiről, a gondjairól, következésképpen nem is fél, mert a félelem forrása a jövőben van, s aki megszabadul a jövőtől, annak nincs félnivalója."
Vidd a gumi kacsadat is!
Ja bocs, olyanod Neked nincs, csak gumi csirkéd!
A szilveszter akartam is mondani, hogy TKB- s lesz, tehát a póló ugye adott, selyemingben NEM JÖHETSZ!
Hadd egye a kefét a kis gyógyegér- bezzeg ha idén én is így viselkedtem volna azzal a torz agyú fejével, akkor nem tudom milyen vidiken röhögött volna a gügye!
én meg vmelyik nap írtam, h nemsokára itt a tavasz....
hátttttt.....úgy néz ki, h még egy kicsit várat magára..
igen, a motorozás szabaddá tesz, kizökkent a fránya mókuskerékből
Mielőtt bármit mondasz: az enyémet is átfestjük!
"mit sem tud a koráról, a feleségéről, a gyerekeiről, a gondjairól,"
tessék beruházni, ne mindig csak a motorra, meg a túrákra költeni!
" A motorbiciklijére görnyedő ember csak a száguldás jelen pillanatára tud figyelni, múlttól - jövőtől elvágott időtöredékbe kapaszkodik, kiszakadt az idő folytonosságából, kivül kerül az időn, másképp mondva extázisban van, ebben az állapotban mit sem tud a koráról, a feleségéről, a gyerekeiről, a gondjairól, következésképpen nem is fél, mert a félelem forrása a jövőben van, s aki megszabadul a jövőtől, annak nincs félnivalója."
KUNDERA
Ja bocs, olyanod Neked nincs, csak gumi csirkéd!
A szilveszter akartam is mondani, hogy TKB- s lesz, tehát a póló ugye adott, selyemingben NEM JÖHETSZ!
Megengeded?
Mingyá nem is megyek!
sem a kisöccá, sem én...
de a biztonság kedvéért zongoristát elküldöm veletek bulizni