Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van Trogerek nincs semmi kommunikacio?
Reszvetem Tiborom aterzem a fajdalmad en is jartam hasonlo cipoben
Köszönöm kérdésed kilábalóban vagyok a bajból, persze a fogam nélkül.
Írtózatos história!
Több mint 3 héten keresztül éltem fájdalomcsillapítón, mire ezen a héten kedden végre nem fájt annyira, hogy be kelljen vennem , és lassan összeforr a helye is. Múlt hét szerdán húzták ki.
Karácsonykor már rendesen tudom majd nyomni befelé a bejglit.
Ezért döglött be sok szalon.Autóknál is romlott a helyzet.Autót pedig sok esetben muszáj venni motort meg luxus ha őszinték vagyunk.
akkor ok, remélem, h nem lesz semmi gáz
hogy van a fogad?
Jah bírom az ilyen videokat! Multkor épp egy Gs 500 videón ment a gyerek 190- 195- el azzal a nemmondomkimivel ugyanígy, már nem egykereken, hanem mint ez a csirkehuszar- olyan lejtőn, hogy majd leesett előre a motorrol annyira lejtett lefelé az út, ez is már majdnem a szakadék kategória! . .
Pár napja láttam, hogy a Diósdi kereskedés is üresen áll. Pedig az nemis régen nyotott 1-2éve.
Ki a franc vesz új motort, az emberek negy része a házát sem tudja kifizetni.
Egy Hondával ilyent is lehet
http://youtu.be/2TDtrnGIFNQ
Sziasztok!
Holtszezonban egy kis érdekesség!
http://www.youtube.com/watch?f...
szarul megy mindenkinek, Kecskeméten már tavaly bezárt a Papp Motors. Csak a szerelőműhely működik, Kawasakit lehet hozzá vinni.
Na az ivanics mióta átvette a márkavezér szerepét 2 kereskedést is bezárt erre felé(M3 , kawa-dpr)
Jujj de meg van halva a Fórum
Ejnye- bejnye! . .
nincs.Csak elaludtam.
Hogy hogy nem mentel?!? Baj van?
De tanultam.
De felesleges volt mert nem mentem suliba
Szóval már nem kell nekem szorítanod
Szia, semmi hír, csend van.
Dec. 21-től szabadságon vagyok, ha addig nem történik semmi, akkor már nem fog. Legalábbis decemberben.
zimmedli, mi újság a melóhelyen?
ugye nem?!
Alapvetően nem túl bonyolult a dolog- tényleg nézd meg a bowdent hátha csak az van beszorulva- sose volt bajom ezzel a résszel- pedig évente nagyon ritkán nyitogatom...
Az a probléma, hogy semmi feszegetés nem volt, próbáltam nagyon óvatosan, de lassan éri el a kattanást, hogy kinyíljon... Az útjában nem láttam semmit, de majd nekifekszek a javításnak a tanácsoltak szerint. (idén is szívesen mentem volna a talira, csak nagyon dolgozni kellett) :)
De aktív fórumolvasó vagyok, csak ritkán nyilatkozok, amikor néha van ilyen tapasztalatlan kérdésem. Úgy gondolom, minek álljak neki egyből szétszedni a dolgot, ha már valaki megszívta vele és 1-2 csavartekergetés a megoldás.
Köszi a válaszokat!
Asszony- Te nem a bioszra tanulsz?
oki
Igen
Holnap akkor jössz a fényképezőgépért?