Köszönöm kérdésed kilábalóban vagyok a bajból, persze a fogam nélkül.
Írtózatos história!
Több mint 3 héten keresztül éltem fájdalomcsillapítón, mire ezen a héten kedden végre nem fájt annyira, hogy be kelljen vennem , és lassan összeforr a helye is. Múlt hét szerdán húzták ki.
Karácsonykor már rendesen tudom majd nyomni befelé a bejglit.
Jah bírom az ilyen videokat! Multkor épp egy Gs 500 videón ment a gyerek 190- 195- el azzal a nemmondomkimivel ugyanígy, már nem egykereken, hanem mint ez a csirkehuszar- olyan lejtőn, hogy majd leesett előre a motorrol annyira lejtett lefelé az út, ez is már majdnem a szakadék kategória! . .
Pár napja láttam, hogy a Diósdi kereskedés is üresen áll. Pedig az nemis régen nyotott 1-2éve.
Ki a franc vesz új motort, az emberek negy része a házát sem tudja kifizetni.
Alapvetően nem túl bonyolult a dolog- tényleg nézd meg a bowdent hátha csak az van beszorulva- sose volt bajom ezzel a résszel- pedig évente nagyon ritkán nyitogatom...
Az a probléma, hogy semmi feszegetés nem volt, próbáltam nagyon óvatosan, de lassan éri el a kattanást, hogy kinyíljon... Az útjában nem láttam semmit, de majd nekifekszek a javításnak a tanácsoltak szerint. (idén is szívesen mentem volna a talira, csak nagyon dolgozni kellett) :)
De aktív fórumolvasó vagyok, csak ritkán nyilatkozok, amikor néha van ilyen tapasztalatlan kérdésem. Úgy gondolom, minek álljak neki egyből szétszedni a dolgot, ha már valaki megszívta vele és 1-2 csavartekergetés a megoldás.
Köszi a válaszokat!
Írtózatos história!
Több mint 3 héten keresztül éltem fájdalomcsillapítón, mire ezen a héten kedden végre nem fájt annyira, hogy be kelljen vennem , és lassan összeforr a helye is. Múlt hét szerdán húzták ki.
Karácsonykor már rendesen tudom majd nyomni befelé a bejglit.
Ki a franc vesz új motort, az emberek negy része a házát sem tudja kifizetni.
http://youtu.be/2TDtrnGIFNQ
Holtszezonban egy kis érdekesség!
http://www.youtube.com/watch?f...
De felesleges volt mert nem mentem suliba
Szóval már nem kell nekem szorítanod
Dec. 21-től szabadságon vagyok, ha addig nem történik semmi, akkor már nem fog. Legalábbis decemberben.
ugye nem?!
De aktív fórumolvasó vagyok, csak ritkán nyilatkozok, amikor néha van ilyen tapasztalatlan kérdésem. Úgy gondolom, minek álljak neki egyből szétszedni a dolgot, ha már valaki megszívta vele és 1-2 csavartekergetés a megoldás.
Köszi a válaszokat!