A jarokeret csak nekem nyujt segitseget pl eses eseten vagy esetleg szallagszakadaskor de te ezt nem ertheted mert szamodra a sport kimerul abban h raulsz a motorodra a szobaban azt ott zummogsz.
Na ugye!Megmondta a disphit gyerek vagy nem mondta? Aztat mindenki tudja hogy egy motor tartóssága megbízhatósága csak zárak működésétől függ.Azt punk- tum.
Dehogy vagyok én szomorú- inkább csak bosszant a dolog! Kis odafigyeléssel semmi problémád nem lett volna, sőt már a legelső tünetkor ha odafigyelsz, lehet egyszer sem görbül el az a kulcs!
Másrészt meg nem értem, minek feszegetni, kulcsot görbíteni, ha már egyszer láttad hogy rossz, abban a pillanatban rá kellett volna a körmére nézni annak a zárnak, kis kenőanyaggal, esetleg szakemberrel!
Azt utána meg jönnek ide az ilyen Dipshit féle férgek, aztán okoskodnak - hogy jaaaaaj de szar az Er-5, mert elgörbül a kulcs..
NA csak ez volt a bajom ,amúgy szent a béke- jövőre remélem Te is jössz a talijainkra!?!
Mivel ez a szakmám hát vauzok.Első körben kellene egy kis kenőanyagot adni a zárbelsőnel (WD40 pl.) utána a működtető bovden és a az ülés alatti záró mechanika kenése következzen.Ha ez meg volt akkor próbáld a nyitást levett üléssel.Amennyiben úgy könnyen jár üléssel meg nehezen akkor próbáld nyitás közben az ülés közepét lenyomni a zárnál.Elég erős rugók fogják az ülést.Lehet azért jár nehezen.Viszont ha ülés nélkül is akadva nyílig az már nagyobb baj.
Egyelőre ennyi
Szia
Elkezdi valaki, ezt a hülyeséget, hogy elgorbul a kulcs, erre valaki még követi is!?* hogy a fenébe tudjátok azt az erős kulcsot elhajlitani!?
Nezesd még a zárat egy kulcsmásolossal, tuti abban van a hiba, ha a zárnyelv mögé nem pakoltal valamit, és esetleg az akadályozza a mozgását!?
újabb okos kérdésemre várok megoldást
a csomagtartó nyitása egy kicsit nehézkes és többször elgörbült már benne a kulcs. kezdek félni hogy el fog törni, úgyhogy a zárral kéne valamit kezdenem. most meg hogy ki van véve az akksi, aztán állandóan kisüt a nap és motorozni kell, muszáj nyitogatnom azt a ganyé csomagtartót... valakinek valami ötlet?
Akkor holnap hazaviszi?
Szla nem erdekel csak gari legyen ra!
Koszcsi puszcsi
Z a papucsos
8000 ft ha nem kell számla.
Dehogy vagyok én szomorú- inkább csak bosszant a dolog! Kis odafigyeléssel semmi problémád nem lett volna, sőt már a legelső tünetkor ha odafigyelsz, lehet egyszer sem görbül el az a kulcs!
Másrészt meg nem értem, minek feszegetni, kulcsot görbíteni, ha már egyszer láttad hogy rossz, abban a pillanatban rá kellett volna a körmére nézni annak a zárnak, kis kenőanyaggal, esetleg szakemberrel!
Azt utána meg jönnek ide az ilyen Dipshit féle férgek, aztán okoskodnak - hogy jaaaaaj de szar az Er-5, mert elgörbül a kulcs..
NA csak ez volt a bajom ,amúgy szent a béke- jövőre remélem Te is jössz a talijainkra!?!
fisinek is köszönöm a hozzászólást, bár inkább ne tette volna... sajnálom hogy volt már ilyen gond és ettől most szomorú lettél hogy megkérdeztem.
Apu azt üzeni ha csajozásról van szó benne van
Mennyi peztet vigyek?
Egyelőre ennyi
Szia
Elkezdi valaki, ezt a hülyeséget, hogy elgorbul a kulcs, erre valaki még követi is!?* hogy a fenébe tudjátok azt az erős kulcsot elhajlitani!?
Nezesd még a zárat egy kulcsmásolossal, tuti abban van a hiba, ha a zárnyelv mögé nem pakoltal valamit, és esetleg az akadályozza a mozgását!?
a csomagtartó nyitása egy kicsit nehézkes és többször elgörbült már benne a kulcs. kezdek félni hogy el fog törni, úgyhogy a zárral kéne valamit kezdenem. most meg hogy ki van véve az akksi, aztán állandóan kisüt a nap és motorozni kell, muszáj nyitogatnom azt a ganyé csomagtartót... valakinek valami ötlet?
Hoozátok mennyek vagy a boltba?
Anyu üzeni hogy meg van a fényképezőgép.