Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kreálni kell egyet.
Minden japán vas szép én csak Fisi barátom agyát húzom ezzel a Honda dologgal
Az cucli,olyanom nincs
Remekül motorozik a kolléga.Azé ismerd már el hogy szép az a Kawa !Ha az lenne ráírva,hogy Honda akkor is azt mondanám:kell nekem.Az asszony megölne ha hazajönnék egy ilyennel.(Neki is teccik csak a pízt sajnálja rá)
Gadus!
Citromail visszadobta az emailt, lehet nem tud fogadni ilyen méretet. gmail-el nem volt gond.
Zoli,ha felébredtél akkor hívd fel aput kérlek,mert mennénk Szerbiába és meg kellene beszélni hogy hol találkozunk.
De itt csak épp a vége látszik!
Hát ekkorka micsodával nehéz lesz nősülni.
Ugyé a fasza (szó szerint) szakállam!
A kalocsai Mikulás és Krampusz
Na Te nyavalyas, jó is lesz ha készülsz, mert itt vagyok már s szomszédban, és holnap kapsz is a fejedre!
Uff én beszéltem!
A Fisire annyira nem vagyok kivancsi mar lattam eleget
Nem megyek mert ilyenkor mar lelkiekben kell felkeszitenem megam a sok hlulyesegre
Holnap latjuk egymast
Nah megérkeztek.Ti nem jöttök el egy kicsit mielött elmennél dolgozni?
Még nincsnek de már halason járnak
Minden ok. Kb kedden hozzák.
Papaaa sikerült beszélned a faszállító emberkével?
Az a csúúúnya kawás ember itt van már azzal az angyali kis pehelysúlyú aszisztensével?
Igy igy! helyettem is szóltál!
Dehogy is!Csak akinek hondája van annak sohasem árt egy kis továbbképzés.(na persze nem azt mondom hogy a hondások bugyuták csak több tanulásra van szükségük mint egy kawasaki tulajnak)Mert ugye aki rámerészkedik egy nagymotorra(KAWASAKI) az már kijárta az egyszerübb motorok iskoláját(honda)
Erdekes en pont forditva hallom, felenk a z ernoket hasznaljak tanulo motoroknak meg gs occakat azert mert kezes kicsi es konnyu joszagok hatszazas cbrt vagy vt hetszaotveneket nem latam meg tanulok segge alatt. Biztos azert mert ez mar egy bizonyos privilegium, premium kategoria.
Csak az vezetheti aki megerett ra.
Talan azert is van tele a konyv is Hondakkal mert aki ezt a kategoriat vezeti az mar megerett ra es probalja bele verni a tudast a kis kawas fejekbe
Egy Hondával szárnyalni is lehet
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Itt a válasz a robogótok ellenfelére
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Akkor küldöm drága
Szerelmes vagyok ebbe a motorba.Van vagy öt milla ha jól emlékszem.
De kell nekem !