Jah- épp látom, tele van TANULÓ motorokkal, valamivel el kell kezdeni!
Inkább ezek a vackok törjenek szarrá, mint egy KAWASAKI- azok már nem a gyerekeknek való motorkák , hanem IGAZI MOTOROK!
Kawasaki- csak haladóknak, vagy profiknak!
Egészen elviselhető árak.Akkor ráhibáztam a letámasztásra.
Nekem is sikerült.Csak én kapu nyitáskor nyitottam ki félig az oldaltámaszt.Két lépésre értem a mocctól és már láttam is,hogy indul megfele.Félig még megfogtam így együtt feküdtünk le picit.De legalább nem sok nyoma maradt.
Sziasztok, nem akarok más kormányt rá, csak a gyárit, találtam baján köszi a tippet, indexük is volt. Kilométeróra csak egyben hibátlan érdekel. De arra is feliratkoztam a bajaiaknál.
Nem estem, szimplán a saját hülyeségem, elfelejtettem a közép sztender alá deszkát tenni, amikor takarítottam, besülyedt a földbe és eldőlt ilyen faszán :)
A kilométeróra meg azért kell mert úgy vettem hogy egy gpz600 órája van rajta és bumfordin néz ki
ETZ kormány nem jó rá? Mintha hallottam volna hogy passzol rá!
Egy kilométeróra belső rész nekem van,csak a km számláló nem mér de a mutató az jó! Ha esetleg érdekel szólj!
http://youtu.be/jrFJQwYFJWw
Inkább ezek a vackok törjenek szarrá, mint egy KAWASAKI- azok már nem a gyerekeknek való motorkák , hanem IGAZI MOTOROK!
Kawasaki- csak haladóknak, vagy profiknak!
Ha valakit esetleg erdekel van egy plusszom
Szivesen elkuldenema pluszz peldanyt
email cím és már megy is
Nekem is sikerült.Csak én kapu nyitáskor nyitottam ki félig az oldaltámaszt.Két lépésre értem a mocctól és már láttam is,hogy indul megfele.Félig még megfogtam így együtt feküdtünk le picit.De legalább nem sok nyoma maradt.
Nem estem, szimplán a saját hülyeségem, elfelejtettem a közép sztender alá deszkát tenni, amikor takarítottam, besülyedt a földbe és eldőlt ilyen faszán :)
A kilométeróra meg azért kell mert úgy vettem hogy egy gpz600 órája van rajta és bumfordin néz ki
Átalakítás vagy letámasztottad egy kicsit?
Egy kilométeróra belső rész nekem van,csak a km számláló nem mér de a mutató az jó! Ha esetleg érdekel szólj!
Er-5-öt nem bont valaki véletlenül? vagy ha esetleg tudtok ajánlani olyan üzletet, stb, kézalól.. ahol kaphatóak ezek:
Kormány (igazából csak a vas kell)
Első komplett index(mindegy hogy jobb vagy bal)
Kilóméteróra/fordszámmérő műszeregység kompletten.
ha tud valaki infót kérem jelezze a pumuklee@europe.com -on
Előrre is köszönöm
Széles utat
Pumu
imrie72@gmail.com
Koszi Isten kiraly vagy
Z
Szívesen csak nem tudom email címed
Koszi