Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lestoppolom azt a pluszt!
Pl. egy rendes sportos túramotor - nem Hondás ortopédia- otómata váltóval, vagy karácsonyfával- a'la Goldfing...

http://youtu.be/jrFJQwYFJWw
Olyan rég baszogattalak már- teljesen jól esett!
Jah- épp látom, tele van TANULÓ motorokkal, valamivel el kell kezdeni!
Inkább ezek a vackok törjenek szarrá, mint egy KAWASAKI- azok már nem a gyerekeknek való motorkák , hanem IGAZI MOTOROK!
Kawasaki- csak haladóknak, vagy profiknak!
Ezt kar volt a Fisinek elkuldeni tele van Hondaval szerintem elvbol nem fogja atnezni
Ket peldanyban is megjott
Ha valakit esetleg erdekel van egy plusszom
Szivesen elkuldenema pluszz peldanyt
Örök hála +kaptam
gadus@citromail.hu
Gadus !
email cím és már megy is
Jaj Sagem nekem is küld el mert ugy látom mindenki ki fogja olvasni, aztán csak én maradok tudatlan macskajancsi
Egészen elviselhető árak.Akkor ráhibáztam a letámasztásra.
Nekem is sikerült.Csak én kapu nyitáskor nyitottam ki félig az oldaltámaszt.Két lépésre értem a mocctól és már láttam is,hogy indul megfele.Félig még megfogtam így együtt feküdtünk le picit.De legalább nem sok nyoma maradt.
10 volt a gyári kormány, meg 3,5 az index, ennyiért nem gondolkodnék egyébként sem másban, csak gyáriban.
Sziasztok, nem akarok más kormányt rá, csak a gyárit, találtam baján köszi a tippet, indexük is volt. Kilométeróra csak egyben hibátlan érdekel. De arra is feliratkoztam a bajaiaknál.

Nem estem, szimplán a saját hülyeségem, elfelejtettem a közép sztender alá deszkát tenni, amikor takarítottam, besülyedt a földbe és eldőlt ilyen faszán :)

A kilométeróra meg azért kell mert úgy vettem hogy egy gpz600 órája van rajta és bumfordin néz ki
MZ kormány jó rá.És sokkal olcsóbb.Kicsivel magasabb is.Index helyett mini index 4000/pár.Nem ledes.
Átalakítás vagy letámasztottad egy kicsit?
ETZ kormány nem jó rá? Mintha hallottam volna hogy passzol rá!
Egy kilométeróra belső rész nekem van,csak a km számláló nem mér de a mutató az jó! Ha esetleg érdekel szólj!
köszi a tippet, holnap odacsörizek ha megtalálom:)
Bajai motorbontó, keress rájuk! Telon írok, így nem tudom copyzni a számukat, sorry...
Sziasztok,

Er-5-öt nem bont valaki véletlenül? vagy ha esetleg tudtok ajánlani olyan üzletet, stb, kézalól.. ahol kaphatóak ezek:

Kormány (igazából csak a vas kell)
Első komplett index(mindegy hogy jobb vagy bal)
Kilóméteróra/fordszámmérő műszeregység kompletten.

ha tud valaki infót kérem jelezze a pumuklee@europe.com -on

Előrre is köszönöm
Széles utat
Pumu
Nekem is küldd el légyszíves! Köszi!

imrie72@gmail.com
Az adatlapomon nem lehet hozzaferni?
galamboszoli75@gmail.com
Koszi Isten kiraly vagy
Z
Zoli!
Szívesen csak nem tudom email címed
Ez nem a " Hogyan motorozzunk papucsban?" újabb része!
Nekem is legyszi.
Koszi