Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még az is lehet, hogy motorral megyek mert nem mondanak esőt.

De az órarendem még most se biztos
Ja... Akkor eltájoltam magam! Nem néztem időjárásjelentést, azt hittem motorozós idő lesz. Tudom... Naív voltam Storno
Jó reggel mindenkinek!
Fhúú milyen fasza volt a múlt-hét Szombati Visegrád menet
Van valami fejlemény emberek vagy már mindenki a munkahelyen van?
breaking news!

Változott az órarendem, lehet csak 13ig leszek, ha véglegesül, majd írok
Hali,

Reggel 8tól este 18ig suliba vagyok, így előtte vagy utána találkozhatunk. Mondjuk nekem jobban feküdne az utána, hogy ne kelljen még korábban kelni, és hogy maradjon idő dumálni is.

Mhmax, természetesen csatlakozhatsz hozzánk, bár én kora reggel indulok Pestről egy csoporttársammal együtt autóval, de ha gondolod útközben(Béke tér - RKároly krt - Csepel - M0 - sima 6 - Dunaújváros) felvehetünk, ha nem akarsz motorozni.
pukiz-tál
orrot túr-tál

bocsi, de csak ilyen malacságok jutnak eszembe
KI@ASZ-TÁL!
Ha pénteken mentek Dunába jó idő esetén szívesen csatlakoznék hozzátok!
Van egy nagyon jó cimbim Dunaújvárosban, akinek nemsokára lesz a szülinapja.
Erről jut eszembe: Én is minden aktuális szülinaposnak BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Már volt korábban kérdés, de azóta se lett eredmény ebben az ügyben! Nosza- próbáld ki és írd meg mi lett a végeredmény!
sziasztok! Kérdezném valaki rakott már kormánymagasítót a motorjára? Az ER-5 gyári kormánya 22 mm vastagságú ha jól tudom az M-cax kormánymagasító jó lenne hozzá?
Csal Tál,Akar Tál,Kajál Tál,It Tál,Hazud Tál ......
Talál Tál
Igen! De úgy látom gyarapszik a létszám! A végeredmény így Száz Tál lesz!
Oké!
Talizzunk valamelyik körforgónál, már úgy értem hogy bemennél pár métert a körforgónál a belváros felé. Menet közben egyeztessünk?
Szok Tál?
Mi van itt? Szent szar Tál már?
Számol Tál?
Fisi odáig lenne érte, az tuti! Már a fülemben csengnek a szavai is!
Én a számolóval együtt számoltam 33-om Tál-t! De lehet, hogy egy pár Tál kimaradt!
Minden Tál! Betálal Tál vagyis Kitálal Tál rendesen!
Marad Tál számolja a rokonokat és meg akad.Hány Tál is volt?
Orbi Tál is
Ennyi hülyeséget összeszedni
Csak magyarul beszélőknek ...

A Tál család

Tudjátok, hogy hány tagja van a mi családunknak ?

Először is itt van az öreg Dik Tál, aki mindent irányítani akar, aztán ott van Protes Tál bácsi és fivére Szabo Tál, akik folyton ellenszegülnek és mindent meg akarnak változtatni.

A húguk, Irri Tál, nyughatatlan bajkeverő a két fiával, Inzul Tállal és Molesz Tállal együtt.

Valahányszor felmerül egy új kérdés, Hezi Tál és felesége, Vege Tál, meg annak a testvére Lamen Tál várni akar vele még egy évet.

Aztán ott van Imi Tál, aki folyton arra törekszik, hogy a mi családunk pontosan olyan legyen, mint az összes többi.

A kényeskedő Affek Tál néni túl sokat képzel magáról. Iker öccsei, Garan Tál és Han Tál pedig hamis ígéretekkel próbálnak elkábítani mindenkit.

De azért nem minden családtag rossz. Asszisz Tál rokonunk például kifejezetten segítőkészen intézi az ügyes-bajos családi ügyeket. Ros Tál és Szelek Tál viszont már nem mindenben vesznek részt szívesen.

A dúsgazdag üzletember nagybácsi, Invesz Tál anyagi hozzájárulására mindig lehet számítani, csak az a zsugori öccse, Limi Tál folyton igyekszik visszafogni adakozó kedvét.

A remek politikai érzékkel megáldott Reprezen Tál kiválóan képviseli a családot különféle rendezvényeken . Az elkötelezett Agi Tál nővérem élen jár a meggyőzésben, de Reflek Tál igyekszik
folyton ellentmondani neki. Medi Tálhoz bármikor fordulhatunk átgondolt és megnyugtató tanácsokért. Szalu Tál unokaöcsém éppen katonaidejét tölti a hadseregben.

Bevásárolni Kós Tál nagynéném szokott a piacon, mert ő mindig tudja, hogy mi mennyibe kerül, és általában Lici Tál is elkíséri, mert nagyon szeret alkudozni a kofákkal.
A kitünő hanggal megáldott Kán Tál folyton dalol, zenész fivére Trombi Tál pedig hangszeren kíséri (a kamasz Mu Tál átmenetileg nem énekel velük.)

Sajnos a múlt év során három családtaggal is kevesebben lettünk: két unokatestvér, Dezer Tál és Konver Tál külföldre távozott, a kilencven éves Exi Tál néni pedig végelgyengülésben elhunyt. Őt az utolsó időkben már csak Ágy Tál
vigasztalta.