Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem állnék neki házilag.Szerelő kici pézé megcsinálja.Amúgy szívbaj nélkül megbütykölöm amit érdemes de ezt kihagytam.
Tank levesz,termosztát oldalán hűtősapka. ott felöntöd rövid ideig járatod, sapkát vissza, tágulási tartályt jelzésig felöntöd. Kész!
Huu hogy is csinálta a szerelőm? Igen az a csavar az a lefelé álló krómozott!
Feltölteni viszont nem ott tudod hanem a termosztáton keresztül és addig kell járatni a mocit amíg ott a levegő buborékok eltűnnek. De már nem emlékszem teljesen- viszont az oldalamon fent van a gyári szervizkönyv ott leírják!
Egy műszaki kérdésem is lenne a tisztelt fórumtársakhoz.
Hűtővizet szeretnék cserélni az ER-5-ben. A olajszint ellenőrző ablaktól pár centire a hőtővíz pumpa közelében találtam egy csavart. - Tippem szerint itt fogom tudni le-engedni a hűtővizet. (javítsatok ki ha tévedek)
- Miután le-engedtem és visszaraktam a csavart és elkezdem felönteni a rendszert az ülés alatti kis tartályon keresztül, hol fog levegőtlenedni a rendszer? Vagy ezzel nem kell foglalkoznom? Mi a trükkje a dolognak? (ha van) REmélem érthető a kérdésem... ;)
A segítséget előre is köszönöm!
Végignéztem az Alpoki fotó és video kollekciót. Kicsit csorgattam a nyálam.
Az idő ellenére is látszik, hogy nagyon szép és élvezetes túrát tudhatok a hátatok mögött. Remélem jövőre nekem is részem lehet hasonlóban :D

Ami pedig az általam vizionál fotót illeti.... Megcsináltad!, elmentettem!, köszönöm!
Neem az belőled meg a madárinfluenzás motorodból lesz a járókeret lesz a korlát té! Bameg megkaptad az smst? Tudod - titok! Psszt!
Nekem akkor nem ezt mondtad!
Hála istennek hogy csak majdnem- mennyivel szarabb is lenne akkor!
Csak majdnem..
Meg kell hagyni ez tényleg szép már majdnem honda
Lassan a Tamicát át kell kersztelnem sziszára
Én nem bánom ha több tonnával tudsz hajtogatni, akkor jöhetsz, legalább csinálsz nekem itthonra egy csavart csigalépcsősort természetesen a kawasakid vázából
Ez az szisza mondd meg neki
gyönyörű szép motorra
Köszi , párom a nagy fotós, én meg igyekszem ellesni tőle a dolgokat
Remek képeket csinálsz.Gratula.
Erre én csak annyit mondok nekünk jobb az ízlésünk mint nektek
Igen- kénytelen leszel!
Már várom!
Te meg szállj le a feleségemről- van neked asszonyod de az meg nem akart felülni arra a... hogy is hívta?

Na mondd csak ki tesókám!
Majd viszlek én a csirkék ilyenkor úgyis megfagynak télire!
Köszönöm!
Nem kell reflektálnom- nemsokára ott leszek a közelében és Istenuccse a fejére hajtogatom a Hondáját is meg a járókeretet is- persze külön- külön!
Én most értem haza a motorozásból Nagyon jó volt nem is fáztam.
Ajánlom mindenkinek aki ráér hogy használja ki ezt a szép időt
Az én lelki szemeim előtt is felvillant ez a kép!
Csak hogy érezd a törődést Drága Fisi nagyon szép ez a kawasaki