Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog szülinapot kis Tamiszisza!
Remélem sok öröm és vidámság vár ma RÁD
Csá Motorosok,most az igazi gurulni a vassal
Köszönöm szépen mindenkinek
Boldog szülinapot !
Boldog szülinapot kívánok!
Itt is Boldog Szülinapot Tamiszisza!
egy párocska a baráti körünkből ki akar költözni erdélybe, a szívük vágya ez és meg is fogják csinálni
itt akarnak hagyni mindent, imádják a szép tájat, minden évben ott nyaralnak
az biztos, h az utak nagyon szarok...de egyszerűen csodálatos a táj
Én három éve voltam, ezek szerint akkor sokat fejlődtek azóta

Amikor mi voltunk a Csíkszereda környéki kis városkák tele voltak kéregető gyerekekkel, nagyon szív szorító volt
Boldog Születésnapot kívánok!
Kanyartechnikám sokat javult
Na ezt akartam
Az idén voltam Erdélyben túrán, gyönyörű helyek vannak, az emberek barátságosak, beleszerettem.
Én sose voltam Erdélybe de én is azt hallottam hogy már előrébb vannak mint mi Habár a mi vezetőink politikáját nézve nem csodálkozom.Ha igy megy nem az angol lesz a kötelező nyelv hanem egy közel keleti országé
Mondjuk a szegénységgel nem igazán találkoztam Erdélyben pedig én is arra készültem.És nem is most voltam ott hanem több mint tíz éve.Kb.azon a szinten éltek mint mi.Az árak is hasonlóak voltak.A pénzük akkor igen gyenge volt.Egy Ft volt vagy ezer ley (vagy száz?)
Vettem az asszonykámnak egy gyönyörű csipketerítőt Korondon egy millió volt az ára.Most meg a ley is sokkal erősebb a forintnál.Bár Európában már mindenki pénze jobb a mienknél. Azóta szerintem többet haladtak előre mint a mi hazánk.Hacsak nem ott is hülyék kormányoznak azóta.
De elhatároztam, hogy a következő cserénél a Fuch-ot kapja, mert kíváncsi vagyok mi van a legenda mögött
Az én ERnőm ezek szerint egyszerű teremtés nem válogatós az ilyen dolgokban
Autóval már jártam arrafelé, a táj nagyon gyönyörű, de az utak elég sz*rok, és engem nagyon lehangolt az, hogy emberek milyen szegénységben élnek ott
Köszi

Igyekszem vigyázni a vasra, de meg is hálálja, eddig semmi hibát nem produkált még
Nem semmi milyen fegyverszakértők vannak itt
Köszi az infót, majd ha lesz vmi konkrét útvonal tervem, majd elküldöm, és megkérlek, hogy meózd le

Semmi bajom a szlenggel, csak ezt nem ismertem, hiába én is öregszem
Repedés még nem volt rajta, de már erőteljesen látszott az öregedés nyoma.
Egyrészt emiatt cseréltem, másrészt pedig azért, mert az ERnővel kapcsolatban csak ez a bajom, hogy nem érzem elég kraftosnak az első féket, és most megfogadtam, hogy a jövő szezonra megkap mindent, amitől jobb lehet.
Zimi én javaslom a vízágyút annak senki sem tud ellenálni és bárkit le lehet vele teríteni.
Félretéve a tréfát egyiket sem javaslom hanem szerezz be egy kiskutyit a vadabb fajtából azt taníttasd, h ne fogadjon mástól el kajcsit, tedd be őkelmét a műhelybe és ne zárd be az ajtót.
Az eredmény tuti siker.
Az az ember h soha többé nem megy be lopni műhelybe az tuti.
gyönyörű székelyföldön a gyilkos tó is