Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fisikém!
Ott vagyunk már, ott vagyunk már, ott vagyunk már?
Tudom PSSSZZZZTTTTTTT!
Akár ki lehetne ezt is próbálni: http://mammutmail.com/

Egyszerre maximum 5 fájl tölthető fel, ezek egyenként legfeljebb 1 GB-osak lehetnek.
Szerintem ekkora mennyiséget max. a postaládádba tudok feltöltetni.
De ha tudsz vmi Gigauplódot, írd meg és pár éjszaka alatt fel tom nyomni.
Bokkony te még élsz?
Már úgy értem hogy a tiedből azok hiányoznak asszem...
nem teljesen mega mert lemaradtak a Bau videoi de nem baj majd eccer minden összeáll
Nem vok annyira elfoglalva, csak így nyersen lófasz az egész csinálni kellene dvdt belőle- de ez nagyon sok munka!
Huhúúúú

Azt nem kérhetném el valahogy?Nem tudnád valahova feltölteni?
Fisi gondolom eléggé el van foglalva a melókereséssel, így magamra vállalom a dolgot.
Nekem megvan az ER-5 találkozó Diszel 2011 4DVD MegaPack.
Ha hozol DVD-t kiírom neked szívesen.
Tényleg mi van a Diszelis tali képeivel?Kinél kell kuncsorogni?
Fisi,

Ha majd küldöd Szilárddal a fékbetétet, el tudnál küldeni egy olyan dvd-t, amin rajta vannak a Disszeli képek, plusz egy L-es TKB pólót?
Aztán majd visszaküldöm vele az árát.
az is vmi, örülök neki
Helló Krisztim! b

Jövő héten megyek vissza a volt főnökömhoz itt helyben. Majd elválik hogy jön be, de azért jó lenne valami jó hely!
fisim, van meló ügyben fejlemény?
na látod drága papucsos, ez a tutti márka: KAWASAKI
már csak, hogy jól aludjál ma éjjel!
Castrol power-1 10w40 félszintetikus motorolaj JASO MA 2 1710Ft/l
az oilcenter.hu-h.
Én másodszor használom.Nem tűnik rossznak.
még, még, még!

Egészen feldobjátok a hangulatomat!
Én a Fehérker-nél vettem tavasszal. Mikor mentem Nagyimhoz telefonáltam neki, és a srác kihozta nekem az egyik útbaeső benzinkúthoz. Tehát ha úgy vesszük 1 métert sem kellett mennem érte, ennél jobb megoldás nem létezik. Ja és olcsóbb volt mint akárhol . Azt, hogy mennyire jött be az tükrözi legjobban, hogy szelepházag állítás előtt áll a motor (ez is most fog bekövetkezni), és a diszeli talin Fisi meglepődött, hogy milyen halk a blokkom. Semmiféle váltóproblémát nem tapasztaltam azóta sem. Minden fokozat ott van ahol kell, és nagyon pontosan könnyedén veszi.
Előtte Castrol-t használtam, mert jóval olcsóbban jutottam hozzá (1900/l) , avval sem volt komoly probléma, utolsó 1000-2000 km-en éreztem némi akadozást városi hajtás után.
Aztán mivel egy volt ER5-ös kollégától kaptam ajiba 1 liter Fuchs-ot kipróbáltam, és sztem ennél ragadtam.
Szia Gadus!

Javaslom látogass el a www.er6.hu oldalra regisztrálj, és olvasd vissza a tulajok véleményét az motorlolaj tapasztalatokról. Ott a félszintetikus Motul 5100 10W-40-es olajról rosszat nem hallasz, (persze van aki mást használ) annyian meg csak nem tévednek.

Üdv: Cipri
Na akkor megvan már mivel tudlak sakkban tartani te kis popipárna!
Majd lesz ez még rosszabb is- adok én majd neked!
Úristen Te tényleg +szállott vagy
Távozz Tőlem Sántán
Né mittaláltam a régi dolgaim közt!

Forever Kawa!
Fuchs olajat én is tudok neked venni itt erzsébeten van egy kereskedőjük.Volt az enyémbe is (az er-5 be meg a mostaniba is)de nekem jobban bejött(a mostaniba)az ippon.Csattogott a váltó mindegyikkel de az ipponnal lefelé eltalálom az üreset a többivel meg nem.(castrol,fuchs)A motult még nem próbáltam de Fisi szerint nem is kéne(pedíg kíváncsi lennék csak marha drága)
No Akkor találd már ki mikor legyen!
Úgy néz ki csak 8tól-13ig kell lent lennem, Fisi előtte/utána tudunk találkozni(utána nem sok időm lesz, mert fél nap szabit akarok kivenni) ?
Ha az idő valóban jó lesz, akkor Ernővel megyek.
Én is pont miután válaszoltam akkor néztem az időjárást. Még el is gondolkodtam rajta, hogy mégis lemotorozok hozzátok Dunába, de pont egy fél órája telefonált nagybratyim, hogy pénteken lesz megtartva a szülinapja, ugyhogy nem tok menni.
Viszont öröm az ürömben, hogy így tudok venni Fuchs olajat a kis Kawába, mert arrafelé lakik a kereskedő, aki még egy útbaeső benzinkútig le is hozza nekem.
Úgy tervezem, hogy még a téli álom előtt lecserélem az elhasználódott nedűt.