nem vagy szemét...egyszerűen ilyen rohadt a világ hányok tőle
éppen tegnap mesélte mutterom, hogy a barátnőjéhez betörtek éjjel, lefújták a kutyát, befújtak a hálóba is, hogy jó mélyen aludjanak a lakók és MINDENT elvittek, de még a hordozhatós vezetékes telefont is
a kocsikulcsot, forgalmit ( a 4 éves megane kombit viszont nem!?) az összes iratukat, aranyat, némi készpénzt....
úgyhogy jól seggbe kéne lőni az ilyen szemeteket, csak aztán meg téged csuknak le...
nincs igazság
Királyok a képek
Ha egy kawából ennyi mindent ki lehet hozni, akkor mit lehetne egy Hondááááából?!
Bocsi ez nem neked szólt csak Fisivel állok háborúban
Hát nincs szerencséd hisz pont láttam
El is kezdhetsz csalódni bennem mert engem ugyan nem veszel rá ilyesmire.
Végkép nem hogy egy Kawa mellet kellene állnom
A fa..omnak van kedve ilyen punnyadt képeket nézni- inkább a TKB-s csajok vonagljanak a motor körül maximum bikiniben de inkább csak tangában félmeztelenül!
AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM!
Ő remélem ezt a feleségem most nem látja- de majd őt is rábeszélem!
Végignéztem a fotókat és csak gratulálni tudok hozzá. Szépen ki lett glancolva a gép és jó szeme van a párodnak. ;)
Jövőre várunk tőletek egy fotósorozatot valami festő háttérrel. pl Háttérben az Alpok, motor az út szélén sztenderen és előtte a végtelen kifogástalan minőségű, kanyargós aszfalt.... Ami csak arra vár, hogy a csavargó szívű motoros végig kanyarogja a verőfényes napsütésben.
Fisi kérlek reflektálj a második megjegyzésre, ne sérüljön a kawa becsület
éppen tegnap mesélte mutterom, hogy a barátnőjéhez betörtek éjjel, lefújták a kutyát, befújtak a hálóba is, hogy jó mélyen aludjanak a lakók és MINDENT elvittek, de még a hordozhatós vezetékes telefont is
a kocsikulcsot, forgalmit ( a 4 éves megane kombit viszont nem!?) az összes iratukat, aranyat, némi készpénzt....
úgyhogy jól seggbe kéne lőni az ilyen szemeteket, csak aztán meg téged csuknak le...
nincs igazság
szeretnéd mi?!
Ha egy kawából ennyi mindent ki lehet hozni, akkor mit lehetne egy Hondááááából?!
Bocsi ez nem neked szólt csak Fisivel állok háborúban
Alpokban képek vannak most is, bár ezeket kis kompakttal kattintottam, és a moci se tiszta, mert az út során néhányszor megáztunk:
https://picasaweb.google.com/1...
Bár ez csak neked sajnos!
El is kezdhetsz csalódni bennem mert engem ugyan nem veszel rá ilyesmire.
Végkép nem hogy egy Kawa mellet kellene állnom
AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM!
Ő remélem ezt a feleségem most nem látja- de majd őt is rábeszélem!
Jövőre várunk tőletek egy fotósorozatot valami festő háttérrel. pl Háttérben az Alpok, motor az út szélén sztenderen és előtte a végtelen kifogástalan minőségű, kanyargós aszfalt.... Ami csak arra vár, hogy a csavargó szívű motoros végig kanyarogja a verőfényes napsütésben.