Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el tudom képzelni a srácokat, amint bőrtangában feszítenek a masinákon de persze én csak zongoristát nézném....
Köszi, átadom az asszonykának

Fisi kérlek reflektálj a második megjegyzésre, ne sérüljön a kawa becsület
nem vagy szemét...egyszerűen ilyen rohadt a világ hányok tőle
éppen tegnap mesélte mutterom, hogy a barátnőjéhez betörtek éjjel, lefújták a kutyát, befújtak a hálóba is, hogy jó mélyen aludjanak a lakók és MINDENT elvittek, de még a hordozhatós vezetékes telefont is
a kocsikulcsot, forgalmit ( a 4 éves megane kombit viszont nem!?) az összes iratukat, aranyat, némi készpénzt....
úgyhogy jól seggbe kéne lőni az ilyen szemeteket, csak aztán meg téged csuknak le...
nincs igazság
Hát veszek azt is ha lesz aki visz télen is
gratula a párocskádnak, nagyon ügyes
hát... hogy kedvedben járjak, kénytelen vagyok levetkőzni, tangát húzni és zongoristával lefényképeztetni magam
szeretnéd mi?!
Akkor most már csak egy bőrnaci hiányzik és lehet télen is csapatni a Hondááááááááááááááával
El kellene menni motorozni,ha már a suli ídőt végig aludtam szépen
Királyok a képek
Ha egy kawából ennyi mindent ki lehet hozni, akkor mit lehetne egy Hondááááából?!
Bocsi ez nem neked szólt csak Fisivel állok háborúban
Ezt se nekem mondták
Fisi leszállnál a popipárnámról ez csak egyszemélyes
Beszéltem asszonykával ha mindenki elmegy az Alpokba -természetesen tangába-, akkor szívesen vállalja a fotók elkészítését
Köszi, átadom

Alpokban képek vannak most is, bár ezeket kis kompakttal kattintottam, és a moci se tiszta, mert az út során néhányszor megáztunk:

https://picasaweb.google.com/1...
Én sem hiszem, ha látom majd !
Nah persze hiszem ha látom
Oké mi száguldozunk de ti akkor tangába fotózkodtok- Mindenki- Te is asszony! Nincs kihúzás!
Milyen igaz
De csak is azután, hogy ti srácok bőrtangában száguldoztok a motorokon! Addig pedig álmodozz csak!
Sajnos velorex kivitelű hondák nem lehetnek a fotózáson...
Bár ez csak neked sajnos!
Hát nincs szerencséd hisz pont láttam
El is kezdhetsz csalódni bennem mert engem ugyan nem veszel rá ilyesmire.
Végkép nem hogy egy Kawa mellet kellene állnom
A fa..omnak van kedve ilyen punnyadt képeket nézni- inkább a TKB-s csajok vonagljanak a motor körül maximum bikiniben de inkább csak tangában félmeztelenül!
AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM-AKAROM!

Ő remélem ezt a feleségem most nem látja- de majd őt is rábeszélem!
Végignéztem a fotókat és csak gratulálni tudok hozzá. Szépen ki lett glancolva a gép és jó szeme van a párodnak. ;)
Jövőre várunk tőletek egy fotósorozatot valami festő háttérrel. pl Háttérben az Alpok, motor az út szélén sztenderen és előtte a végtelen kifogástalan minőségű, kanyargós aszfalt.... Ami csak arra vár, hogy a csavargó szívű motoros végig kanyarogja a verőfényes napsütésben.