Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A többit priviben- vannak itt gyerekek csirkefosos járókeretes motorral és popipárnával is- ugye nem kell tovább ragoznom?
Hát ez attól is függ hogy,hogy?
Lehet hogy ez már nem igazán fórum téma
Nagyon szeretem vezetni, nagyon jó az út tartása bár ha Januárra megtudok megválnék tőle, egy 97-98-as ZX6-R-re hajtók
Felajánlhatom lovagi szolgálataimat, kiskegyed felmelegítésére?
Csak a hideg
De az elég rendesen...
Utolérte magácskát is a madár influenza?
Én is megvettem ma a bundás csizmácskámat
Fisi neked nagyon félre jár az agyad
Te csak ne reklámozd az asszonyt! Túl jó csaj ő ahhoz, hogy elsinkofáld!
Cserébe tessék reklámozni az asszonykát !
Fő profilja az esküvő fotózás
Szívesen
Elküldtem.

A kérésed nem egyszerű, ugyanis ahhoz a képhez újra stúdiót kellene, csak ott meg nem engedik beindítani a vasat, illetve a másik gond, hogy az ott lévő softboxok mindenképp elnyomják a műszerfal gyenge háttérvilágítását ...

De mint kihívás tetszik majd gondolkodok rajta
Na ezért imádom a win7- et! Már be is raktam mozgó háttérkepnek norberto nejenek fotóit!
Ezt még a Magánterület védelméhez:
http://www.origo.hu/itthon/201...

Nincs jó megoldás
A fene a lusta dög fejedet! Tessék lemászni a garázsbe!
Megjöttek a képek- köszi!
Nekem is légyszíves!

Nagyon tetszik nekem is a műszerfalas kép, de hogy lehet, hogy rajta volt a motoron a gyújtás, de mégse látszanak a műszerfal fényei?
Nem akarok kívánságműsort játszani, de meg tudnád kérni a párodat, hogy csináljon egy olyan képet, ahol valóságosan látszanak a műszerfal fényei? Esetleg ha még be is van indítva közben a motor, hogy a fordulatszámmérő alapjáratot mutasson... lécci lécci
Számomra egy ilyen háttérképpel sokkal könyebb lenne átvészelni a telet, és nem kéne hetente lemennem, és ráadni a gyújtást 10 másodpercre hogy lássam... van még remény.
Nagyon vigyázzatok az ilyen védekezéssel... ti szivjátok meg, mert még a végén feljelent. Pl. pont motoros eset volt ( ), hogy abba halt bele a krosszmotoros, hogy a táblával jelölt magánterületére, amit sorompóval lezárt a bácsi, kifeszitett egy drotot, amit kendövel jelölt. Ezt kb derékmagasságban tette. A krosszmotorosokból volt elege, akik megrongálták a területét. A drot felcsuszott a motoros nyakáig. A többit sztem kitaláljátok

A bácsi két év felfüggesztettet kapott.

Érdekes az is hogy tilos a betonkeritésedbe üvegszilánkokat szórni. Pedig aki nemakar átmászni rajta, annak nem lesz baja...
ÁÁÁÁ, mintha stúdióban készültek volna
Ilyen fekete háttérrel és ilyen megvilágitással a kék nagyon király lenne. De jó is annak akinek kék Er-5 a paripája...
Van néhány szép... Kár hogy nincs egész alakos :(

De ez gyönyörű:
Látom ilyen dolgokban hamar előtör a kreativitás
Persze elküldtem
Akkor majd újrafestem, a gyakorlat már megvan hozzá
Egyébként ha két szezont kibír, akkor már megérte...
Nálam ez nem gond, én rendszeresen ápolom a jószágot