Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán Zimi öccse ismerheti hisz ducattija van az is "szép buzi színű" /jobban állna neki a rózsaszín/ beszélünk vele és beletesz még egy csörgőkígyót abba a szerencsétlen motorba.
Ilyenkor miért nem én dolgozok a Ducati szervízbe?
Én azért elég mérges lettem- nem csak mert egy buzi oktalan köcsög- és nem is ismer minket- azt ide írt- egyrészt apósomat cseszegeti- aki meg másrészt az én drága kis feleségem apja!
Szal vendetta!
Útvonalterv, csak neked Gadus! Papaa - adatlap, fotógaléria, Tiszakécske, hozzászólás...
Le vagyok maradva,Miről van szó?
Köszi drága Papucskirály! Ez volt a legszebb dolog, amit az utóbbi időben hallottam!
Ne aggódj, Fisinek egy szót sem szólok! Tőlem sosem tudja meg! Bár, észrevételem szerint ez a szeretet kölcsönös!
Azért jól belevernék abba a irigykedő agyatlan kis buzi tökfejébe.
Nézd Drága!
Teljesen mindegy h mi van ráírva a vasra, egy a lényeg h hozzánk tartozol a mi csajunk vagy
Ez a kawa dolog + csak a Fisinknek szól és az is csak csupa szeretetből szeretem húzni az agyát.
Valójában nagyon szeretem de pszszszszttttttt el ne áruld neki.
ne is törődjetek vele, biztos irigykedik!
a kék nagyon tetszik!
Na én is hozzászóltam, pesti chapter! Nem tudjátok ezt a kis rohadékot előkeríteni? Szívesen belelépnék a mocskos pofájába!
Szép is volt, a lábam is leért! Hát igen!
Talán majd egyszer!
Jelentettük is a kis....
Jól látok?!? Nem gondoltam volna, hogy ezt egy Hondástól hallom! - de nagyon jól esik!

Valóban szép ez a Balius, és a színe is tökéletes! De pillanatnyilag, nem fér bele a keretbe.
Nem mociztam csak gondoltam felkeltem a figyelmeteket
Köszönnöm
Meg a hűtőborítás is, és a műszerfal is Er-5 származék, bár a műszerfal ugyanilyen a ZRX 1200- ban is, bevált darab!
Egy oldalon néztem japánok azt írják 45 ló 15 000/ ford/percnél!
Illetve a fekete is II-es, csak a piros az első szériás- ja az ülés is Er- 5!
Bezzeg erre tudtak hátsó tárcsát rakni a cumifejű japánok! Grrrr
A kék az már Balius II.- es széria azon is már az újabb, osztott Er- 5 faridom van.
Sajnos az össze példány agyonhajtott- agyonszerelt, és elég régiek is már... Plusz ehhez jön, hogy belpiacos modell- sajna óvakodni kell már inkább tőlük, bár biztos van még gyönyörű belőle kis hazánkban!?!
Nem jobb- de ugyanannyi a vége mint az Er-5- nek!
A régi Er-5 széria tankját, faridomát kapta a gép- 40 ló de valami irdatlan fordulaton adja le!
Egyik gyönyörű ismerős csajszinak van egy szép bordó- Era nézegette is anno- a piros zóna 19 ezernél kezdődik rajta!
250 ccm és 4 henger ez jobb mint a er5
Jaj ez egy er5 fórum bocsesz
Nekem akkor is jobban tetszik.
Gyerünk Er-a + kell venni
Megtaláltad az egyik kedvencemet!
Csá Papppaaaa!
Tán nemhogy motoroztál ma?
Betársuljak?
Apropo láttad a beszólást a képeinknél a Te adatlapodnál?
Remélem egyszer összefutok vele és +mutatom neki h milyen egy igzi buzis nyakleves.