Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez király volt...
Pedig nem rossz ötlet a csapda!

Én arra gondoltam, hogy egy erős rugóval fejmagasságban egy visszacsapódó deszkát rakok fel, amit egy botló-drót old ki.
Ha véres fogat találok a deszkában, akkor sikeres volt a védekezés.
Norbi!

Privibe nem tudod elküldeni nekem ezeket a képeket az erdeti tömörítetlen felbontásban? Örülnék!
No nálam ez a kép már be is röppent képernyő háttérnek!
Szép gép- ez már a második generációs GPZ látom hátul még dobfékes, de elől már dupla tárcsás!
Gratu!
Ha már ennyire benne vagyunk a fényképekben akkor én is rakok nektek egy-kettőt Igaz ezek amatőr képek úgy nézzétek
Addig amíg újra le nem ég róla!
Meg még a kosz is jobban látszik rajta!
Nem nekem 2004es modell van, azon még a sima feketére festett leömlő van, és annak az eleje volt elsárgulva ...

Ha nekem is rozsdamentes lenne rajta, nagyon boldog lennék , bár most már ezzel is szép
Ugye nem azt akarod mondani, hogy rozsdamentes leömlő van a motorodon, és te lefestetted?
Mert ha olyan volt mint az enyém, vagy Fisié, akkor azt polírozni kellett volna, és akkor újra gyári fénye lesz.
Köszi

Egyébként ezekhez a fény/árnyék játékos fotókhoz sajna nem jó a világos szín.

Ez is egy újabb előnye a feketének
Nagyon jók a képek!
De szerintem a kekkel még sokkal jobb lett volna!
Egyébként a fotózás tiszteletére még a kiput is lefestettem , szívtam is vele rendesen, de megérte, mert mióta megvettem zavart az elsárgult leömlő...
Köszi, átadom a gratulációt nagyon jól fog esni neki
Iszonyat jók a képek! Gratula a párodnak.
Ha el akarnád adni, ezekkel a képekkel biztos lenne látogató bőven.
Az a hasidom nálam nem sokáig élne.Már így is lekoppant párszor a kipu könyök.(Járdaszegély,miazmás)Horpadt még az is.Mi lenne ezzel a műhanyaggal ami még lejjebb van+előre is.
Hali,

Párom fotós iskolába jár, és az egyik házija stúdióban készített tárgyfotózás volt, ahol természetesen az ERnő lett az alany, ha valakit érdekel itt megnézheti az elkészült fotókat:
https://picasaweb.google.com/1...

Nekem ez a kedvencem:
Haver apja egy hasonló esemény után gödröket ásott a kerítés mentén, amibe szúrós cuccokat tett, majd lefedte vékonyan avarral.
Alig telt el néhány nap, már talált is véres nyomokat...

Persze nem ez a jó út - pláne gyerekes családoknál - de elég szomorú, hogy milyen szinten kell védeni az embernek az érdekeit
én meg szemét módon nem halasztom tovább egy gáz- vagy gumilövedékes pisztoly beszerzését.
A tetőtérből jól lehet vadászni az udvaron mozgó gyanús alakokra....
lehet...
amikor előre csukom, ott a járókelők hozzáférnek a kerítésen keresztül.
Lehet, hogy már barátkoztak fele, egy-egy falat stb.
szerintem is, nem volt vele tisztában, hogy ha ott érem, ott ásom el a kertben a rohadékot.
Ügyes vagy, viszont az arányokat direkt toltad el, hogy végig lehessen feküdni rajta, igaz?
Erre a motorra nagyon nem illik az a kipufogó.
Húgom párjának az SL1000 Falco-n ilyen dobok vannak, azon nagyon jól néz ki.
Zimikém, nyugtasson egy kicsit az a gondolat, hogy ha kifigyelték mi kell nekik, akkor is elvitték volna ha be van zárva. Így legalább a zárat, vagy az ajtót nem tették tönkre...
A kutya meg valószínüleg kapott valami szép cupákot, hogy avval foglalkozzon. Ha nem így teszi valószínüleg több hétig járhattál volna vele az állatorvoshoz, mert rosszabb módszerrel kussoltatják el.
Szemét egy világban élünk...
Természetes