Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát..gadus, látom otthon vagy a témában
csak nem te is seggbe lőttél vkit?
amúgy sajnos muszáj felszerelkezni ilyen cuccokkal...de én nem tudom, h alkalomadtán képes lennék-e használni
na, van fejlemény meló ügyben?
örülök neki
tényleg jó gazdi vagy, én már ezt mágikánál láttam
azért hála istennek, itt a csapatban mindenki odafigyel a masinájára
Tényleg egyre gyakrabban elakad.Nem veti ki a hüvelyt már rendesen.
Lehet,hogy gyengébb a lőszer mint amit a spanyoloknál vettem anno.
Most meg már ott nem lehetett venni itthon meg igen.
Zimi!A gumilövedékes 2-3m-re esetleg jó de ha bőrdzsekis az ember max kopog A gáz nem rossz de csak is revolverbe megbízható(az alsó táras vagány de sokszor kevés a gáz ereje szán gyors mozgatásához azaz megragad)Otthon védelemre a puska a jó igaz hogy általában 2-lövetű de az 5-6 m-ről hatásos.(drága de nézd meg a keserű művek cuccait magyar )Közelről szerintem a sokkoló a legjobb de belátom hogy stressz helyzetben nyűgös a használata
ÁÁ!4 évente?Az enyém 7 éves volt és semmi baja.Ezek az er-5 ösök elmennek a világ végéig(2012?)Remélem hogy a mostani vasam is örökli az er-5 tartósságát és megbízhatóságát!
Pontosan most nem tudom felidézni de az északi részen mentünk végig.Például érintettük a bledi tavat.A tengert az olaszoknál értük el Triesztben és onnan le egészen Piranig.Haza autópályán jöttünk de azt nagyon nem szeretem
Az "assz" csak az azt hiszem korcs formája.Bocs érte.álltalában nem használok szlenget.
Hát az enyém 6 éves múlt, de köszöni jól van és nem lesz cserélve. Amúgy megrepedezett- vagy miért cserélted? Anno Mz- mben az eredeti gyári 15 éves fékcső volt aztán eladtam akkor már 22 éves motorkámat- még mindíg kérdezés nélkül fogott uhgyanúgy a gyári csővel. Hiába ezek az NDK- sok tudtak valamit!
Hát az enyém nem tudom akkor milyen kényes bélű de ezzel az olajjal nagyon szenvedett anno...
Motul került bele, de mint ahogy eddigi olaj cseréim során, ennél se tapasztaltam semmilyen különbséget, pedig volt benne már Shell/mobil1/Castrol is.
Hiába az én kis szeretett vasam ezek szerint mindegyikkel jól zenél

Egyébként ez a konkrét típus:
http://www.motorr.hu/2705/motu...
Nem lett jobb a fék hatásfoka, de az adagolhatósága igen.
Szóval ha valakinek nem kell csere érett a fékcsöve(4 évente kellene!), akkor nem érdemes lecserélni, viszont akinek csere érett, annak javaslom, mert nem vészesen drágább az ára(10e.) a guminál, és annyit szerintem megér.
De a bizodalmam a ferrodo betétedben van, úgyhogy remélem bejön az általad említett jobbuló hatás.
Végül is milyen olajat raktál bele?
Szia Norbi tesó!

Hát eddig úgy van hogy igen, bár te pénteket írtál- holnap meg holnap után elméletileg beugrós vagyok egy helyi maszek asztaloshoz , nem tudom jövő héten ez hogy fog menni. Majd értekezzünk jövő hét ilyen tájt!

Akkor nem lett nagy durranás a fém cső? Pedig kíváncsian vártam milyen lesz!?
NA remélem a Ferrodo hozza a javulást legalább valamicskét mert ha nem jön be akkor nagyon szarul fogom érezni magam!
tényleg Fisi, ugye akkor tudunk találkozni jövőhét pénteken Dunaújvárosban?
No meghoztam az ERnőt a "nagy" szervizből, most már új benne az olaj+szűrő, fékfolyadék+fémfékcső, volt karbiszinkron, meg szelep ellenőrzés(nem kellett állítani), és lecserélték a hűtőfolyadékot is.
A szerelő megdicsért, hogy nagyon jó gazdi vagyok, mert patent a gép

Az első tapasztalatok egyébként egész jók a fémhálós fékcsővel kapcsolatban, ugyan nem lett erősebb tőle a fékhatás, de az adagolás visszajelzése nagyon informatív, sokkal közvetlenebb.

Jövőhéten majd még berakom a ferrodo betéteket, remélem attól pedig a fékhatás fog javulni(csendben egy 20%-ba reménykedek a gyári betéthez képest)
Akkor azt mondod inkább Szlovénia irányába gondolkozzak?

Ti merre jártatok?

Mi az a "asszz"?
Ilyen gyönyörű blokkról könnyű jó fotót készíteni
Hát igen ez a feature is csak az ER5 höz jár
Gázoshoz kell viselési eng. ha magaddal viszed.Múltkor örömömben kipukkantottam vele az ablakon és még attól is sírós lettem amit a huzat visszahozott.Másnap még égtek a pislogóim.Direktbe pofán kapni nagy élmény lehet.
Szlovéniában is vannak jó motoros útvonalak.Cérna vékony szerpentineken mentünk.Csak mi is szakadó esőben sajnos.Viszont hegyvidéken ez kötelező opció asszz.Lengyelországnak csak kis részén jártam de ott semmi extra nem volt.Legközelebb másfelé keresgélek.
Ba..a meg akkor újra!
Azért ez a fotós sem volt piskóta!

Gyönyörű ez a blokk!
Nekem egyedül ez a nagyon nem retros műszerfal nem tetszik- olyan nyomi- elnagyolt hatást kelt!
És akkor hadd kedvezzek Zimmedli barátomnak- íme!

http://totalbike.hu/hirek/2010/10/04/nem_ocska_trukk_ez_kawa_varazs
lat/
Á mégis!

"

Felül helyezkedik el a szelep és a bütyköstengely is. Ez a legpontossabb és legelterjettebb megoldás is. A bütyköstengely hajtása a forgattyústengelyről függőleges tengellyel (királytengely) vagy vezérműláncal, fogasszíjjal készül. Vezérmútengelyek száma szerint lehet:"