Most látom adatlapod, 10km távra vagy tőlem, ha valamiben nem vagy biztos megkereshetsz. Motorral nem táv. Távgyógyítani meg elég nehézkes...(Az csak Gyurcsóknak megy).
A véleményetekre lenne szükségem. Van egy Gsx-r 600-as motorom,amin tavaly láncszettet cseréltünk (DID 525 arany színű, legerősebb, JT lánckerekekkel). Felszereléskor észre vettük hogy olyan már újkorában mintha részlegesen lenne megnyúlva, egyik ponton laza volt, a másikon feszes, de úgy voltunk vele hogy nem visszük vissza a boltba, hanem mivel ez egy új lánc majd összekopik szép egyenletesen. Azóta mentem vele 4000 km-t és a probléma nem változott semmit, egyik ponton lóg a másikon meg nagyon feszes.
Ti találkoztatok-e már ilyen problémával? Hogy állítsam be? Létezik hogy ennyi km alatt nem érte még el a lánc a teljes hosszát? Esetleg a lánckerekeknél is lehet valami hiba?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nincs ismerősöd aki esetleg a vizsga időtartamára engedi az idomok átszerelését? Ismeretségi körömben is van aki hasonló problémával küzdött és ez lett a megoldás.
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy Kawasaki Zx6-om. Össze lett törve, és nem került vissza a gyári idomzat, hanem csak egy kis fejidom van. Hogy lehet az ilyet leműszakiztatni ? Sehol sem akarják, segítsetek már....
Köszönöm a választ, azt elfelejtettem írni, hogy én budapesti vagyok, így nekem csak a budapesti iskolák játszanak. Kinéztem kettőt, az egyik a csigavér a másik pedig a www.gyorsjogositvany.hu , esetleg valaki tud véleményt mondani róluk?
Sziasztok,van egy 2001-es bocim és az a problémám hogy nem emel ki rendesen a kuplung.
Van valami ötletetek?
Motul olaj 10w40
Lamellák nem hullámosak,nincs forditva berakva a stabilizáló gyűrű.
Kinyomó szerkezet működik.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Én a Budiás Autós- Motoros Iskolát ajánlom.
Nagyon jók az oktatók, nem telik el nevetés nélkül a nap.
Az árak is kedvezőek, s gyorsan ki is számolhatod, mennyibe kerül.
Sziasztok!
Vettem a napokban egy honda dio AF34-es robogót.
A problémám az hogy nem találok hozzá sehol alkatrészt de viszont af 18hoz meg más dio alkatrésszel tele van a net. Melyik szériával egyeznek az AF34-es alkatrészek?
Szia!Elvittük szakemberhez,szerdán derül ki,hogy jelen pillanatban milyen állapotban is van.Mint említettem semmi gond nem volt vele,csak évek óta állt a garázsban.Mi 2003-ban vettük,még az adás-vételi is megvan.Akkor 150.000Ft volt.Üdv
Hány mm a teljes hossza?
Csak legközelebb, ha cserélek láncot tudjam...
A véleményetekre lenne szükségem. Van egy Gsx-r 600-as motorom,amin tavaly láncszettet cseréltünk (DID 525 arany színű, legerősebb, JT lánckerekekkel). Felszereléskor észre vettük hogy olyan már újkorában mintha részlegesen lenne megnyúlva, egyik ponton laza volt, a másikon feszes, de úgy voltunk vele hogy nem visszük vissza a boltba, hanem mivel ez egy új lánc majd összekopik szép egyenletesen. Azóta mentem vele 4000 km-t és a probléma nem változott semmit, egyik ponton lóg a másikon meg nagyon feszes.
Ti találkoztatok-e már ilyen problémával? Hogy állítsam be? Létezik hogy ennyi km alatt nem érte még el a lánc a teljes hosszát? Esetleg a lánckerekeknél is lehet valami hiba?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nincs ismerősöd aki esetleg a vizsga időtartamára engedi az idomok átszerelését? Ismeretségi körömben is van aki hasonló problémával küzdött és ez lett a megoldás.
Mire hivatkoznak, hogy miért nem vizsgáztatják le? Az idomok hiánya nem lehet kizáró ok, max hogy szar a lámpa... Nincs benne a köcsög "E" betűjük...
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy Kawasaki Zx6-om. Össze lett törve, és nem került vissza a gyári idomzat, hanem csak egy kis fejidom van. Hogy lehet az ilyet leműszakiztatni ? Sehol sem akarják, segítsetek már....
Van valami ötletetek?
Motul olaj 10w40
Lamellák nem hullámosak,nincs forditva berakva a stabilizáló gyűrű.
Kinyomó szerkezet működik.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Mindenhol ugyanaz lesz a válasz...
Nekem viszont az alábbi kérdésem lenne.
Eredetiségvizsgát azonnal el kell végezni, tanácsos, vagy ráér pár hónap múlva is átíratni a vasat? Csak a biztosítás legyen meg előbb.
Nagyon jók az oktatók, nem telik el nevetés nélkül a nap.
Az árak is kedvezőek, s gyorsan ki is számolhatod, mennyibe kerül.
Százhalombattán van.
Weboldal: www.budias.hu
Segítségeteket szeretném kérni, most szeretném letenni motorra a jogosítványt (A2) de egyszerűen nem tudom ,hogy hol. Esetleg tudtok valami jó helyet?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
István
Vettem a napokban egy honda dio AF34-es robogót.
A problémám az hogy nem találok hozzá sehol alkatrészt de viszont af 18hoz meg más dio alkatrésszel tele van a net. Melyik szériával egyeznek az AF34-es alkatrészek?
előre is köszönöm a segítségeket :)
üdv
neki a nyomásérzékelős nem ilyen