Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. A kapcsolon nem lehet allitani? Pl neken SV-n allithato, kicsit noveltuk a tavolsagot a pedal es a kapcsolo kozt... Ezert kissebb pedalnyomasra is kapcsol. Igy jo lett...
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Szeretnénk eladni a gyerek motorját (50cc) Franco Morini minicross (gondolom már veterán),amit már 6 éve be se indítottunk.Olyan megbízható és hozzáértő szakembert keresünk,aki átnézné,és amennyiben szükséges javítaná eladás előtt.Amíg használta a gyerek -ezelőtt kb. 6 évvel felült rá kb. 3-szor-,semmi gond nem volt vele.De mindenképpen át kellene néznie valakinek,aki ért is hozzá.Köszi!
Sziasztok!

Motor vásárlása előtt állok. Suzuki SV 650 N-t szeretnék vásárolni.
500-800e. Ft árkategóriában. Igazából nem tudok dönteni, hogy újabb 2003-tól fiatalabb vagy idősebb gépet vásároljak.
Most találtam egy hirdetést ami szerintem elég jó vételnek tűnik, bár lehet, hogy ez a km óra állás nem valós? (NEM az eladó vagyok!)

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Köszönöm a segítségeket!
Igen természetesen leellenőriztem és az izzó is jó.
Még azt írd meg légy szives: Ha a nyomáskapcsoló vezetéket rövidre zárod akkor ég a féklámpa?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni fékrendszerrel kapcsolatban.
Hátsó fékről van szó, hidraulikus féklámpa kapcsoló van a főfékhenger tetejébe beletekerve. Műszaki előtt áll a motor gondoltam leellenőrzöm a világító berendezéseket és kiderült hogy nem reagál a hátsó fékpedálra a féklámpa. Első dolgom volt szemrevételezés után(szivárgást kutatva) hogy kicseréltem a féklámpa kapcsolót, de sajnos nem oldódott meg a probléma légtelenítés után sem. Viszont azóta úgy alakult hogy első rálépésre világít a féklámpa a többi nyomásra nem.... pár óra múlva ugyan ez van. Szétborítottam a főfékhengert hogy a karmantyúkat kicseréljem, elvittem egy helyre ahol ilyeneket gyártanak, ott megmérték és azt mondták hogy ennek semmi baja működnie kell, ami igaz is a fék fog, de a lámpa nem világít. Valakivel fordult már elő hasonló vagy van valami ötlet?

Üdv!
Sziasztok,
Riasztós tárcsafékzárat szeretnék venni. Mik a javaslatok, tapasztalatok?
Van mozgásérzékelős és van ami csak ütésre jelez. Elég ez utóbbi is?
Köszi előre is
Üzemanyagszűrőt kell cserélni motoron? :S Hayabusa-ról van szó...Csak a tankban van egy pici, nem? :S
Vanni van pénz csak nem erre akartam elbaszni de akkor inkáb megyek iratni, biztositast már ma megcsináltam, ha 15napon tul megyek 1-2 nappal már megbasz ez a kibaszot ország?
a neten köss egy biztosítást az ha minden igaz 2 hónapig jó
küldik gyorsan a csekket, de azt nem fontos mindjárt befizetni
akkor legalább a mabisz díj nem lesz annyi
amúgymeg ha nincs zseton átíratni hogy akarod fenntartani? kicsit előre is kellene gondolkozni..........
Bünti lesz, olyan 30 rugó....és ha a kötelezőt sem kötötted meg akkor mabisz díj minden elmulasztott napra.....kamu adásvételivel nem próbálkozz mert a dátumok összefutnak...
Helló!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
3napja cseréltem el a motorom egy rendszámosra,mentem volna átírni a nevemre stb de nem úgy alakult a helyzet pénzhiány.
Na most nekem 15napom áll a rendelkezésemre hogy átírjam a motort ha ezt nem teszem akkor mi lesz?
Csak jövőhónap elején tudnék menni, persze a előző motor tulaj már hétfőn jelentette hogy nincs meg a motorja, mi van ha kicsit sumákolunk az adásvételivel ha oda kerül a sor hogy viszem a motort?
Legjobba az egészben hogy idéglenesen se tudom kivonni mivel nem az én nevemen van de előző tulaj már hétfőn volt bent
Akkor az a gumi lehet valami kínai manufaktúrában készült, Vegyél újat!
Nem hogy belenyomni még karcolni sem tudom
Belenyomni még a csavarhúzót se.
Nem "karcolni", belenyomni!
Én a kezem nagyujj körmét simán beletudom nyomni a gumiba!
Igen már én is próbáltam a "körmös módszert". A körmömmel nem is de egy csillagcsavarhúzóval meg tudom karcolni a gumit. Majd úgyis megyek szervizbe, beadom egy átnézésre, de szerintem nem foglalkoznak vele.
Javasolom neked, vidd el egy szervizbe, és a rázópadon, amelyiken a lengéscsillapítókat ellenőrzik, nézesd meg jó-e a lengéscsillapítás.

És akkor biztosra tudni fogod.
Nem értem, mert én még nem találkoztam olyan kemény gumival ami a keménysége miatt csúszott volna. Mert az a helyzet, hogy mire megkeményedne addigra elkopik. Majd ha melegebb lesz nézd meg azt a gumit mert Te is meg tudod állapítani a körmöddel , ha "üveg kemény" a futófelület, vagy van még valamennyi rugalmassága.
Sziasztok!
Első robogómat szeretném megvásárolni de előtte tanácsokra, véleményekre lennék kíváncsi.

Robogó: HONDA DIO Zx Af35

Előre is köszönöm a segítségeket :)
én is gondoltam rá. Ez első "döntöttebb" kanyarnál mindig van egy pont mintha kimenne az első kerék elég rossz érzés. Nem tudom mire vélni. Első lengéscsillapítók yamahafehér-nél voltak felújítva ősszel, a hátsó is rendben van. A lengőkart is megnéztem. Mi lehet még? Én már csak erre a gumi dologra gondolok, bár a 6 éves guminak még nem szabadna rosszalkodnia.
Lehet rossz helyen kereskedsz!
A lengéscsillapító rendben van?
Urak!
Amennyiben valaki jártasabb a dologban mint én, kérem segítsen. A kérdésem a következő: Határozott idejű (6 hó) forgalomból kivont motorkerékpárt a kivonás ideje alatt lehet műszaki vizsgáztatni?
Üdv: Szabi
Sziasztok!
Gumi kérdéssel fordulnék hozzátok. Elkezdődött a szezon és hiányt élvezek a tapadásban. Eddig azt mondtam, hogy még hideg van de már nincs. 2008-as contimental twist van fent a 125-ös motoromon. Mivel erő nincs benne, nem koptatja tehát nem kopott de mégse tapad. Mitől lehet ez? A gumi megkeményedett?
Előre is köszi!
tuti nem
alig találtam belevaló szinte ép műszerfalt a km jeladó is az agyamra ment vagy 5. volt ami jól mért....
a fényszóró átalakítás az én művem, baszott jól világít a h4-es izzóval
ha olajszűrő kell és nem kapsz belevalót jó áron(nekem valami 3 ezerért hoztak volna típusazonost)
akkor az xt600 olajszűrője jó bele csak a peremet le kell vágni róla hf 145 a neve
ja és alul is van egy fém szűrő azt is mosd ki mindig
ha kivették a spray dobozt a légszűrőboxból akkor amikor nagy vízen haladsz be fogja szívni a felcsapott vizet
mert nem szaroztam, térd felett érő vizeken is simán átgázoltam vele