Hali TE610 99es berúgós önindítós már jobb berúgókaros.Nagyon nehezen indul a gép szét lett szedve összerakva karbi kipucolva de nem változott a helyzet vezérlés helyén szelephézagok jók önindíróra eltűnik a szikra nem indul vele pedig zsír 14es aksit vettem bele,ha rúgom akkor van de minimum 20rúgás mire elindul.Esetleg ötletek h mi baj lehet a segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudnék szerezni olcsón univerzális első sárvédőt a motoromra?Le szeretném váltani, mivel ez a sárvédő nagyon lebutítja az összképet. Bárhol nézem horribilis áron van fent.
Rég csináltam, de ha jól emlékszem, akkor igen.
Tehát nyomod a gombot ráadod a gyújtást és tartod a gombot nyomva amíg meg nem jelenik egy WS felirat. Ezzel belépsz a "szerviz" menübe ott megkeresed az olajcserés ikont és nullázod. Hogy pontosan hogyan kell nullázni már nem emlékszem, de mivel egyetlen gomb van ezért csak sikerül valahogy :D
Sziasztok! :) 450 smr- em van és multkor volt egy olyan gondom haza fele egyszer csak megállt minden előjel nélkül :/ utána probálgattuk a gyertyát szikra van öntöttúnk kis benzint gyertyához elpöffent! Mondom oké ez karbi dugulás, az eggyik motor bubus srác mondta légszűrő le szívó torkot csumára,befogni aztán nyél gáz és indít! Meg csináltam jólett, de bazira kéken füstölt :( nem domtöttem el nem estem vele. Mentem egy kört elhagyta, tök jó minden. Pár nap mulva ismét kitoltam pár kör után megint ugyanúgy leállt! Mi lehet ez a dugulás,kék füst stb... Nem értek hozzá annyira :/ amugy 2004 es.
Próba eladás! 7 végéig fix 600e.
70/3650837
Nem üzemórás, költségmentes, magyar rendszámos, 2000.09. 36e km
Nyitott dupla kipufogóval, karbonozva, hang adatlapomon.
Nem cserélek semmire!
Köszönöm a gyors választ. Azért szeretnék tc idomszettet mert az endúró hátsósárvédő nagyon esetlen. Utcán nem használom, ezért a nagy hátsólámpa sem hiányzik. Azt a bizonyos gyári szettet hol tudnám megrendelni? Ebben segítenétek még? Üdv.
Amennyiben tényleg 2006 akkor szerintem mindennemű faragás nélkül jó rá a 2005, 06, 07 idom. Kis faragással talán a 08,09.
Én az enyémre (2006) Racetech krossz idomszettet vettem gyári enduro farokidommal. És jó volt.
Sziasztok.
Van egy 2006-os te 450-es motorom. Idomszettet szeretnék venni rá. Valaki tudna segíteni abban hogy a tc idomszett jó e rá? Esetleg ötlet arrol hol érdemes keresnem? Előre is köszönöm. Üdv.
Mivel a te általad kinézett motor smr szerintem ennél is 1000 km és szerviz ( olaj,olajszűrő csere,szelephézag ellenőrzés,természetesen az 1000 km alatt többször is légszűrő mosás ).Viszont az üzemóra nagyban függ a használattól is.Érdemes betartani a szerviz intervallumokat.De például nem biztos,hogy vezérlést cserélni kell a gyár által meg adott intervallumban vagy ugye a főtengelyt.Nem kell bekummantani ezektől a motoroktól,persze nem egy túra endúró 15000 km-es szervizzel.
Tehát nyomod a gombot ráadod a gyújtást és tartod a gombot nyomva amíg meg nem jelenik egy WS felirat. Ezzel belépsz a "szerviz" menübe ott megkeresed az olajcserés ikont és nullázod. Hogy pontosan hogyan kell nullázni már nem emlékszem, de mivel egyetlen gomb van ezért csak sikerül valahogy :D
Ha esetleg kell...
Itt vettem:
http://universalmotor.hu/
70/3650837
Nem üzemórás, költségmentes, magyar rendszámos, 2000.09. 36e km
Nyitott dupla kipufogóval, karbonozva, hang adatlapomon.
Nem cserélek semmire!
ha sárga, akkor érdekelne ha nem kell
írj nekik mailt aztán eldöntöd mi kell
az biztos hogy a gerecsénél hónapok mire megjön
Én az enyémre (2006) Racetech krossz idomszettet vettem gyári enduro farokidommal. És jó volt.
ugyanannyi mint a gerecsénél az ufo
Van egy 2006-os te 450-es motorom. Idomszettet szeretnék venni rá. Valaki tudna segíteni abban hogy a tc idomszett jó e rá? Esetleg ötlet arrol hol érdemes keresnem? Előre is köszönöm. Üdv.