amennyire tájékozott vagy! egyébként mi kell hozzá? vagy általánosságban? úgy hozzávetőlegesen kb van minden itthon is akár a kereskedőnél akár a bontóban, de rendelésre bármi van,kérdés,mennyi időre! de egyébként nem kell befosni azért mert husqvarna!vannak utángyártott cuccok is ,lehet válogatni,de a gyári si elérhető bármiről is legyen szó!
Sziasztok kérdésem lenne mennyi motor olaj kell tc 610 embe? 98 as évjárt és berugókart honnan tudnék szerezni hozzá? elöre is köszi mindenkinek aki a segitségemre lesz!
nemtudom te hogy viselnéd, ha 2hónapig napi szinten felhivod az embert, hogy sikerült e feladni a csomagot, 2 napra rá várod és nem jön.. aztán mindig más kifogással jön, hogy pl lámpabúránál, hogy másik évjáraté volt sm610re. de a számlám a termék neve meg sm610 lámpabúra 06-08..
na mind1 én részben ezért is adtam el a motort, mert ha komolyabban zsebbe kell nyúlni akkor nekem erre nincs szükségem hogy azon mérgelődjek, hogy mikor ér ide a cucc.
fudejovagy, a motor márkának ehhez semmi köze sincs, ez csak emberi trehányság.. a motorral nekem semmi bajom nem volt.. viszont még azt sem mondhatom hogy véletlen becsúszott egy ilyen alkalom, az első rendelésemen kivül a maradék 3-4nél végig ez ment.
persze annyi jo van az egészbe, hogy ha messze vagy segítenek telefonban h mi baja lehet a motornak v mit hogy csinálj, de baszhatod ha nincs meg hozzá az alkatrész...
Én onnan vettem mind a 2 motorom az eggyiket ugy hogy elotte torott volt és a srác csinálta meg mind a 2 korrekt áron volt és nincs velük semmi gond velem normális volt csak határozottnak kell lenni. az egyik az sm 125 volt a másik pedig a mostani smr 450.
énis végigjártam ezt, persze nekem pár ezer pár tízezer forintos dolgok voltak..
de érdekes dolgok vannak ott.. én pl anno kaptam egy használt, javított, teljesen működőképes kuplung bowdent mindenestől új áron kiszámlázva 12500 forint plusz postáért úgy hogy újat kértem, persze új árat fizettem érte ha elvittem volna az enyém ami elszakadt ugyanolyan lett vna 1-2ezer forintból..
pápáról baszhatod a rendelgetést,közel 150 ezer forintért vásároltam náluk,hetekig hitegettek hogy most fog jönni meg hasonlók,úgy hogy már 60000ft előleget átutaltam nekik,arról nem beszélve hogy vagy 5 hete rendeltem náluk egy első lámpát azt mondta az ember hogy pénteken megjön,de ha itt van hív,azóta meg se csörrent a telefonom,ennyit erről,tróger brigád a husqvarna-pápa,ennyit őróluk.
Csak szopatott a postával, ahogy lerakta a telefont jol körberöhögött aztán le is szarta az egészet..
Mi voltunk nála helyben, egy sm125re kellett szintén egy fejidom.. azt mondta nincs neki, mondtuk h ne szivasson már, azt ilyet mond h van a padláson vagy 10 de nem volt kedvem felmenni érte.. beszarok az emberen.. meg a kocsiba volt egy 2 literes kola, mikor pakoltunk be meglátta.. reakció: "adjáá máá kóláát" fogta azt vitte be... de rábaszott mert 5ezerrel elszámolta a cuccokat aztán meg telefonálgatott
SM 125 2002-es évjárathoz mennyire lehet alkatrészt találni?
Husqvarna Te 610 - rol mint Supermotorol milyen tapasztalatok vannak, alkatreszek mennyire mondhatok draganak?
Keressek 610-es Husky Sm-et megvételre olyan 800 kiló körül :) ha esetleg valaki tudd egyet ne tartsa magában mert azért a héten mennék:)
na mind1 én részben ezért is adtam el a motort, mert ha komolyabban zsebbe kell nyúlni akkor nekem erre nincs szükségem hogy azon mérgelődjek, hogy mikor ér ide a cucc.
fudejovagy, a motor márkának ehhez semmi köze sincs, ez csak emberi trehányság.. a motorral nekem semmi bajom nem volt.. viszont még azt sem mondhatom hogy véletlen becsúszott egy ilyen alkalom, az első rendelésemen kivül a maradék 3-4nél végig ez ment.
persze annyi jo van az egészbe, hogy ha messze vagy segítenek telefonban h mi baja lehet a motornak v mit hogy csinálj, de baszhatod ha nincs meg hozzá az alkatrész...
de érdekes dolgok vannak ott.. én pl anno kaptam egy használt, javított, teljesen működőképes kuplung bowdent mindenestől új áron kiszámlázva 12500 forint plusz postáért úgy hogy újat kértem, persze új árat fizettem érte ha elvittem volna az enyém ami elszakadt ugyanolyan lett vna 1-2ezer forintból..
persze kaptam újat egy hónappal később..
Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Érdeklődni emailben lehetséges.
üdv
Mi voltunk nála helyben, egy sm125re kellett szintén egy fejidom.. azt mondta nincs neki, mondtuk h ne szivasson már, azt ilyet mond h van a padláson vagy 10 de nem volt kedvem felmenni érte.. beszarok az emberen.. meg a kocsiba volt egy 2 literes kola, mikor pakoltunk be meglátta.. reakció: "adjáá máá kóláát" fogta azt vitte be... de rábaszott mert 5ezerrel elszámolta a cuccokat aztán meg telefonálgatott
nem semmi ember...