Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ki b@sztam belőle minden power cuccot és semmivel sem rosszabb.
Ezt néha nekem is bejátsza, hogy többször tesztel, de észrevettem már menet közben, mondjuk alapjáraton, vagy akár powernyitás alatti üzemben is. Ez mitől?
a krosszmotor.hu ra vagy miaz írtam, beszéltem a sráccal azt mondta 3e és valahogy 2000-2500 at számolt ki 1 100 grammos alkatrésznek postára.. utalni pedig nem tudtam volna sehova.. mondjuk a mai világba kinek nincs bankkártyája? pénz lehet nincs rajta de azért kártya.. vicc kb.. :S
hali! keresek 2007 huski 125 SM üléslefogató valamit! nem tudom mi a pontos neve de az a csatos cucc! :P
Meg oldódott a gyújtás alaplap volt el mozdulva
2001-es
Hali! te 610 (99évjárat) rugásra csak pöfög meg durrog de nem igazán indul ha indul akkor nagyon megy meg jól veszi a gázt de ingadozó az alapjárat úszó nem lyukas valami ötlet?
attól függ mikori?
Hali!
Husqvarna SM610S -ről mik a tapasztalatok ?
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a 2002-es Husqvarna SM 125-höz mi a kormánycsapágy száma vagy hogy hol lehet kapni?
köszönöm előre a válaszokat
üdv mindenkinek
Sziasztok!

Ha valakinek van eladó 17x3.5-es (36) felnije, ne tartsa magába!
20 451 4966
Szevasztok!

Valakinek van valami tippje, hogy husqvarna wre 125 (1996) miért csinálja azt, hogy ráadom a gyujtást és a power oda vissza tesztel megállás nélkül... Valaki tudja, hogy a powernek alaphelyzetben hogy kell pontosan állnia? nem találtam neten semmit róla.
Előre is köszi!
ÜDV...husqvarna te 410 hez kELENNE JAPÁN CDI
2001-S öninditós hoz
sziasztok mit lehet tudni a HUSQVARNA SM 610S-ről típushibák alkatrész szervíz igény stb stb pls!
Hello

egy Te410 es blokkban egy törött hajtókar után milyen károk keletkezhetnek és mennyibe kerülne a javítás?

Üdv
Kössz a tanácsot Huskyimi de megpróbáltam és hiába csavarom bármerre is nem akar lejönni
Muszáj lesz elvinni egy szakihoz
Néztem de itt csak újabbakra van, nekem a korábbi cr/wr 125ösre való kellene:/
Szeva, Én már szedtem szét többször is ilyet na az a sárga az menetes és le jön nálam még lejött mindig feszítsd meg és úgy csavard lefele, utána alatta egy zéger gyűrű ami nagyon erős hegyes végű alig lehet kipattintani, utána egy kemény gumi gyűrű fogja be és ott a belselye..
A google dobta ki, hogy itt van a fórumban ez a kép. Nem tudjátok honnan lehetne rendelni/nyomtatni ilyet?
Sziasztok !
A motorom hátsó lengéscsillapítóját szeretném szétszedni
de az alsó sárga részbe nincs menet csak forog ( esetleg lepattintós lenne) vagy felül próbálkozzak szétcsavarni ?
Szétbarmolni nem akarom ezért írok ide hátha itt már szedett szét valaki ilyen fajta lengéscsillapítót...
halihó
Tudnátok segíteni ? 2005 Husqvarna CH racing 50 motorra kellene nekem oldalidom balos is elég lenne de ha párban van az sem baj.
sehonnan nem tudok szerezni :(
köszönöm a segítséget megkérdezem! :)