Biztos 94-es a motorod?
Mert úgy tudom az nem szokott gondot okozni. 95-96-ban csináltam másik blokkot, ami viszont már szopó. Nekem is olyan van. Na az enyémhez aztán tényleg a világon nincs feljavító szett. Nekem 1 megoldás volt. Elküldtem szépen Tábori bácsinak, ő 40 ezerért feljavította. Talált egy japán hajtókart, amin a furattávolságok jók voltak, csak bővíteni kellett az egyik furaton. Ha kell info, át tudok küldeni pár cuccot.
Nagy nehezen találtam hozzá mérettáblázatot és most egy cagiva mito hajtókar van az enyémbe .
A probléma ott van hogy az én hajtókaromnak a hossza 110 mm
annak amit küldtél pedig 105mm ( ez az alsó és felső csapszeg középpontjától értendő )
Szerintetek jó lesz bele a gyári ?Gondot fog okozni az az 5 mm ?
Én is ezt akartam vagy nudát,de már nem érdekel az utcai motorozás,sm et nem is használom,2 éve kb 500 km tettem bele,elkéne adnom nekem is terep motorozásnál nincs jóbb
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni ,hogy honnan tudnék hajtókarszettet rendelni a motoromhoz ? 1994 Wr 125 ről lenne szó
A csapszeg ahol bemegy a sonkába ott 24mm ahol pedig a hajtókar fut ott pedig 22mm . Gerecsemotornál már próbálkoztam nincs ilyenjük.Italmondoba is próbálkoztam méret szerint de úgy se találnak nem hogy még típus alapján...
Van egy olyan érzésem hogy már ez se gyári azért ilyen a méretezés is ...
Mert úgy tudom az nem szokott gondot okozni. 95-96-ban csináltam másik blokkot, ami viszont már szopó. Nekem is olyan van. Na az enyémhez aztán tényleg a világon nincs feljavító szett. Nekem 1 megoldás volt. Elküldtem szépen Tábori bácsinak, ő 40 ezerért feljavította. Talált egy japán hajtókart, amin a furattávolságok jók voltak, csak bővíteni kellett az egyik furaton. Ha kell info, át tudok küldeni pár cuccot.