Majd beszélhetünk róla, igazából rendesen karban tartott motor, biztos nincs nagy baja sem, még keresem, hol lehet a hiba megint. Egyébként 2007es évjárat ami -úgy vettem észre- nem a kedvenc. Képeket egyébként tudok még küldeni. Ja meg amúgy debreceni vagyok.
Hi! Engem érdekel ha eladod..egyben vagy bontva is..
De nekem egy TC 450 van de kifogástalan,ezek a motorok olyanok mint a NŐ ..egyik nem válik be..de a másik jó.. Ott is a szülőkön múlik sok minden..a motornál pedig a gazdáján!
Meg nem mindegy milyen évjárat..bornál is vannak jóóó és rossz évjárat..
Angilában vettem -.- de nincs sok különbség ott is ez megy, én is át****tam ott vkit egy kinai mocival, de ez másik sztori... a lényeg, hogy nagyon nagyot szoptam most ezzel a huskyval. Azon is gondolkodom hogy kiárulom alkatrészenként.
Akitől vettem, ő mondta is meg látszott is rajta, hogy semmire nem használta, állt a garázsban. Használtam is egy ideig, azzal jártam dolgozni, vigyáztam is rá, nem gyepáltam, mindig karban volt tartva, a telet viszont nem élte túl... azóta egyik baj a másik után, ezért nem értem én sem.
Annyira megbízható amennyire karban van tartva ha egy elhanyagoltat fogtál ki nem csoda ha sorba jönnek a gondok ez minden motornál ilyen. nekem is akadtak gondok mikor vettem jól Rendbe raktam és most már semmi baja nincs jó ideje szépen beállt megbízható lett.
A minimális oldal lógás nem lényeg de a hézagoló hiánya viszont nagy gond! Majd feltöltök pár képet az én főtengelyem hogy újította fel egy fasz. Nekem 2 tankot ment vele a motor összebaszott mindent.
Sziasztok!
Nagyon gondoljátok meg milyen szerelőhöz viszitek az alkatrészt illetve a motort.
A motorom főtengelye (Wr 125) teljesen oda volt. Mozgott rajta a csapágy mert már a főtengely volt elkopva... el vittem egy "szakihoz"
jó hamár ott van kicseréli az alsó tűgörgőt is és a csapágy problémát meg úgy oldja meg hogy kap új perselyt .
1 hét múlva mehetek érte!
JÓ.
Az 1 hétből 2 hónap lett .
Sajnos nem tudtam elhozni a főtengely ezért ismerős ment el érte.
Itthon megnéztem és a hajtókar olyan faszául áll benne hogy majdnem bele ér a sonkába illetve rohadt nagy lógása is van oldal irányba.
2 alátét gyűrűt meg bele sem rakta...
Tanuljatok az esetemből ha már én így megszívtam...
Valahogy én nagyon az ellenkezőjét tapasztaltam. Iszonyat nyűgös a motorom, egyik gond a másik után... nem tudom, hogy kifogtam vmi szart, vagy csak azért mert csak 125, talán a nagyobbak megbizhatóbbak, sajnálom, hogy nem jött be a husky...
Á, köszönöm szépen, ilyen segítségre gondoltam!
Hát akkor mi azt hiszem nem jól raktuk össze, azért mindenesetre elindítom, hamár egyben van, hátha rosszul emlékszem, és ha rossz, úgyis kiadja, akkor szétkapom, kb 1 órás munka új tömítés készítéssel együtt.
Még egyszer köszönöm a segítséget! Minden jót!
Helló,Lehet tudok segíteni csináltam már ezt a részét, igaz 99-es picit újabb de hátha passzol. Alsó 2 jel össze fordít, ami a főtengelyen van jel azt a kuplung nagy fogaskerekéhez illeszd (azon nincs jel), úgy hogy persze alul ne mozduljanak el mert oda is a kuplung fogaskereke illeszkedik bele így egyszerre kell passzolnia.
Valaki tudna segíteni?
WRE 125 1995(-96)
Kiegyenlítő tengely beállítást csinált-e valaki ilyen gépen?
Egyszerűen nagyon fosul van jelölve. Csak azon a fogaskeréken nincs jelölve semmi, ahol kéne. Egyelőre összeraktuk találomra, hogy ellenkezőleg üssön mint a főtengely, remélem sikerült jól eltalálni. Valaki esetleg megfejtette már azt a jelölési rendszert, hogy akkor mi hova mutasson?
Eladó 17-es superkerék,bármibe be tehető!
Első:3.50c
Hátsó:4.25c
55000ft
20 376 46 36
De nekem egy TC 450 van de kifogástalan,ezek a motorok olyanok mint a NŐ ..egyik nem válik be..de a másik jó.. Ott is a szülőkön múlik sok minden..a motornál pedig a gazdáján!
Meg nem mindegy milyen évjárat..bornál is vannak jóóó és rossz évjárat..
Nagyon gondoljátok meg milyen szerelőhöz viszitek az alkatrészt illetve a motort.
A motorom főtengelye (Wr 125) teljesen oda volt. Mozgott rajta a csapágy mert már a főtengely volt elkopva... el vittem egy "szakihoz"
jó hamár ott van kicseréli az alsó tűgörgőt is és a csapágy problémát meg úgy oldja meg hogy kap új perselyt .
1 hét múlva mehetek érte!
JÓ.
Az 1 hétből 2 hónap lett .
Sajnos nem tudtam elhozni a főtengely ezért ismerős ment el érte.
Itthon megnéztem és a hajtókar olyan faszául áll benne hogy majdnem bele ér a sonkába illetve rohadt nagy lógása is van oldal irányba.
2 alátét gyűrűt meg bele sem rakta...
Tanuljatok az esetemből ha már én így megszívtam...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Honnan lehet venni 96 os husqvarna te 610 re hátsó oldalidomot jobb és bal oldalra?Mert sajnos az enyém odalett
palcsee nak nincsen sajnos
Köszi elôre is!
Hát akkor mi azt hiszem nem jól raktuk össze, azért mindenesetre elindítom, hamár egyben van, hátha rosszul emlékszem, és ha rossz, úgyis kiadja, akkor szétkapom, kb 1 órás munka új tömítés készítéssel együtt.
Még egyszer köszönöm a segítséget! Minden jót!
WRE 125 1995(-96)
Kiegyenlítő tengely beállítást csinált-e valaki ilyen gépen?
Egyszerűen nagyon fosul van jelölve. Csak azon a fogaskeréken nincs jelölve semmi, ahol kéne. Egyelőre összeraktuk találomra, hogy ellenkezőleg üssön mint a főtengely, remélem sikerült jól eltalálni. Valaki esetleg megfejtette már azt a jelölési rendszert, hogy akkor mi hova mutasson?