Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy tömítés cserével meg lehet oldani, pár száz forintos dolog.
Renatto! Fekete váz oder Sárga idom?
vez lánc ára 15 ezer most irtak, hogy hiba volt a rendszerben.

még annyi lenne a kérdésem, hogy a szelephézagot ahol lehet állítani a dekninél, ott nekem könnyezik az olaj, azt mivel tudnám orvosolni?
Azt hadkérdezzem meg melegíteni hogy szoktátok mert én ha szívatólval akkarnám melegíteni akkor 3500 forog, szívató nélkül megáll, mondjuk az alapjáratom is ingadozó
Hála isten igen csak az oldal idomnál nem volt meg húzva egy csavar aztán a hűtőnél eltört
Akkor jó is lett volna, de mindenki most ébred

Motorral amugy minden rendben? Tetszik?!
Oks, majd felhívlak aztán megmondod mikor lehetséges, mikor bent voltam azon a héten be akkartam vinni csak nem úgy jöttek össze a dolgok
többsége 3-5 nap alatt, de ezt nem szokás leirni. de van aki 4 hetet is várt. alkatrész fügvénye.
Atesz, ha lehet akkor a következő 2 héten ne gondolkozzál azon hogy elhozod. tele vagyunk munkával, majd csörögj.
Én mindent kicseréltem benne amit kellet, sőt még azt is amit nem kellet volna
Még Pápára kéne eljutnom, hogy át nézzék
Ebben egyet értünk
hát igen az elözö gazdája hát elvileg könyv szerint olaj szürö csere. de mikor elhoztam ránéztem, volt benne 3 deci olaj. amióta nálam van én vigyázok rá. egy ilyen motor volt minden vágyam, nem leszek vele igénytelen:) elvileg nem volt cserélve még benne. kiváncsi leszek az uj majd mennyit bir ki.
A km nem igazán számít... inkább a gondos tulaj. :) 1-2-3-4 ezer alatt is le lehet lakni akármit.
az enyémbe majd nem a fele
14 ezer van benne. és hát elég fos már a lánc. egy ideig hallottam is, vagyis mostis hogy csörög valami, illetve csattog nagyon, azthittem szelephézag. azis nagy volt, beállítottam, de nem szünt meg, ránéztem a láncra, lánc feszítö utolsó állásba volt és semmit nem feszitett már. igy hát muszáj volt.
Ilyenkorán vezérműlánc csere?
Vagy sok már benne a kilométer...
egy jó kis vezérműlánc csere 21700 Forint. Esetleg aki rendelt utánvéttel az andl-nél az mikorra kapta meg a csomagot?
Helló!Tanácsot szeretnk kérni:2007-es husqvarna 125 supermoto 10000km most lett dugó stb cserélve,szép a hangja pöcc röff,megvehetem szerintetek?
szerintem méret alapján egyszerűbben vehetsz. nekem a KTM ben honda shadow szelepszár szimering pont passzol
Sziasztok!
Itt talán tudja valaki , hogy hol lehet venni Te 610 - hez , 95'-ös évjárathoz szelepszár szimmeringet?Köszi.
elfèkeztem. doboknak egy karcuk sem lett.

hunter haza költözött egy èvre, motorja nàlam àll, vàsàrolgatja a cuccokat