Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépen köszönöm :)
ejjjjj
Skacok, 118 szemes lánc jó lesz a motardomra?!
510 és 610 nem ugyanaz. De hátha
Köszi szépen a 610-esé valamire csak jó lesz, talán anyira nem térnek el.
Keress! Jó hozzá a 95-é is
Sziasztok,
Olyan kérdés lenne, hogy hol találhatok husqvarna TC 510 88-93 Service manual-t?
Köszi előre is!
Sziasztok,
Olyan kérdés lenne, hogy hol találhatok husqvarna TC 510 88-93 Service manual-t?
Köszi előre is!
Én se nem se bírok többet
Sziasztok,
Köszi előre is!
Sziasztok,
Köszi előre is!
Sziasztok!
oylan kéréséem lenne hogy milyenek a1994-95ös husqy te 350esek ? gondolok itt szervízigényességre, olajcserére stb..
ha vki tud vmit irja meg köszi !
attól függetlenül hogy leginkább pályára való nem feltétlenül biztos hogy csak ott szeretné használni, utcán meg hamar belemegy
20 üó 2 hétvége? Te akkor valami terminátor lehetsz
jó ha 2-t tudok menni egy nap...
Most egyesek lehet meg fognak kövezni, de én az enyémmel tökre meg vagyok elégedve!
Köszönöm válaszod. Fojtott motor kb. olyan lehet mint zokniba fürdeni, tehát lehetne jobb is :) 20 üzemóra az gyorsan beleszalad... két hétvége :S fene enné meg, hogy nincs egy igazi supermotyo, ami nem üzemórás :)
Ha jól emléxem aszfaltos...
Azt nem tudom... Jelen pillanat Papan van a motorom ... De milyen ott a palya ?

Máriapócsra nem fogtok jönni valamikor motyózni?
tsss
Ezért kell venni 2007est

Peace
attol függ. Gyari állapoton ( 30 LE ) 5000 KM szerviz intervallum van. Nyitott allopoton ( kb 60 LE ) üzemoras intervallum. En pl. 10 Üzemora utan cserelem az olajat és az olajszürüt. 20 Üzemora utan kell a szellepek elenörizni.