Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy alvázszámot tudnál mondani? Az majd megmondja miről is beszélünk.
Itt látszik, hogy a fasorban se vagy. Mivel a képen egy 530as van. Szóval

Érti?!
Csak próbáltam udvarias lenni! De mindektten tudjuk hogy az egy 510, szal ... és én neked meg .. Érti?
Nanana Ő az én motorom. Le lehet róla kopni!

gondolom utcára használod és gyorsan összegyűlik... :S
Ez a 2. kép baráti.
muhahahah... de amúgy nem.

Napozik a kicsike
Megnyugodotttál'?
Ha nem akarsz üó-s gépet akkor vegyél SXV-t

Azok üp-s gépek! Üzemperces!
Ha nem üzemórásat akarsz akkor szerintem csak a WR 250 X jöhetne szóba....
üzemórásnak üzemórás de a CRF is az akár mit is csinálsz vele
hogy mennyi az annyi? ezen nem igazán gondolkoztam mert nem minden áron eladó, meg sincs hirdetve de legyen Sm szettel 850e Ft.
mennyi az annyi? és nem üzemórás?
vedd meg az enyémet ha 250 4T akarsz van Sm szett is
szerinted ha elviszem szerelőhöz aki nem ért elektronikus karbihoz mit tud vele kezdeni?:S
És tényleg nem húzom neki "mint az atom", mivel félgőzön is megy mint állat! Ez nem "huszonötös".
Ez nevetséges - vagy már szörnyű - hogy egy 125ös mákdaráló eszik 10l... Az meg mind1 hogy 100 száguldozol, a mód ami sokat számít...
de ehez 1 saját kút kéne, h mindig tankoljam napi 100-kmt megyek vele kb. naponta 1 tankolás 3 ropi
Pedig én is éltem neki mindig remélem a másik se fog többet enni
Az enyém easybe eszik 7et 75-80 as tempónál
de gondolom te nem húzod neki mint az atom :D én itt a városokba is 100km/h-ás sebességgel megyek érthető végülis
Az elég érdekes... 10 litert hogy hoztál ki? Az én majd 60 pacim eszik 6L-t, de volt hogy 4.5 elég volt neki.
talán a tiedből nemvtak kiszedve a folytások, meg nemvt cross rendszer :D az lenne az igazi ha lenne mellette 1 krossz és akkr nem panaszkodnék csak honnan szüljek rá pénzt :D
bazz az enyém hogy hogy csak 5 litert evett?
Amúgy szerintem ne is add el! majd megyünk kukucsra pályázni.