ma elmentünk 3-an erdőbe motorozni kurva jó volt :D főleg nekem ilyen gumikkal :D megtaláltuk az "újlengyeli talajmarók" pályáját is nagyon fasza volt :D volt olyan sár ahol a huskyt 3an húztuk át , mert kb 30cm mély volt :D
pár kép (haver lába szépen néz ki, fent ült más mögött)
Hát ez jó akkor ezt a csomagot is elintézték,valaki azt hitte hogy megütötte a fönyereményt,remélem a köcsög pofára esett mikor kibonttotta és megtalálta számára semmit érö cuccot ,sajnálom Dávid probáltam jót tenni, hát nemsikerült
Hogyne. Haverom vagy 2 hónapja postázott egy 30E ft értékű BMX hátsó agyat és elveszett. És vissza sem térítették neki az árat, mert csak hagyományosan küldte, nem pedig ajánlottan. kb ennyit a postáról.
Kurva kellemetlen,nem tom mi a f.sz van,még abban bizom hogy vissza küldik nekem
hallottál már vagy valaki ilyenröl hogy a kiba..ott posta nem teljesitti a megbízást
Sziasztok.
Tudnátok-e segíteni abban, hogy '99-es TE 400-as Husqiban mennyi km-ként kell olajat cserélni? Ha minden összejön pénteken már enyém lesz a gép.
pár kép (haver lába szépen néz ki, fent ült más mögött)
Nyáregyháza felé voltunk
Most volt kb. 3 hete, hogy küldtem egy srácnak enduro gumikat és visszajött 1-1,5 hét után, pedig a cím jó volt!
VAGY
A mocidon még van egy utánvétellel szerintem megérkezne
Kurva kellemetlen,nem tom mi a f.sz van,még abban bizom hogy vissza küldik nekem
hallottál már vagy valaki ilyenröl hogy a kiba..ott posta nem teljesitti a megbízást
Azt behúzta a posta! Janitól nem vett Huskyt valami postás? Lehet az húzta be
Tudnátok-e segíteni abban, hogy '99-es TE 400-as Husqiban mennyi km-ként kell olajat cserélni? Ha minden összejön pénteken már enyém lesz a gép.
Best style & Two Brothers
amivel a sört a szádhoz emeled na AZ a BERÚGÓ - KAR