Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom ... Ritkan szoktunk e-mailezni ...
Jó pénzért mindent!
tervezőnek készülsz?
Készül a művem
Hali!

Tesód nem olvassa az email-jeit vagy csak nekem nem akar válaszolni?
Az "csíkot". A csikk az más. És sikerült találni (akár csíkot akár csikket )?
Nem valoban nagyon sok volt a melo plusz meg a suli is ... Amugy is nem volt nekem nincs ujdonsag, amit fontos lett volna itt közölni.
Kerestem felni csikket a motoromra ;-)
Tudom, hogy a kérdés nem erre irányult, de: én nem csatlakozok. Merre jártál/jártatok, hogy mellőzted a fórumot?! Próbáltál felépülni a felnim látványától kapott sokkból?
Foxhunter : Mi ott leszünk
Vasárnap megyünk a panringre. Valaki csatlakozik ?
Úgy néz ki ma hiperaktív voltam

Kivettem az első telóimat, mert elkezdett szivárogni, úgyhogy viszem szimereingcserére. Ha már összekoszoltam magam, megnéztem a szelephézagokat, és a láncfeszítőt is, ehhez levettem a kipufogót és a hűtőket is
megtaláltam a hűtővízszivárgás okát is, a vízpumpát és a hűtőket összekötő vastagabbik cső repedt el. Sniccerrel lerövidítve most talán jó lesz, de érdekelne, hogy mennyiért is lehet ilyent szerezni.

viszont, a rajzon igaz '95 öshöz van ez meg '97-es
- a vízpumpát és a 2 hűtő tetejét egy vékony T cső köti össze, nálam csak a 2 hűtő van összekötve.
- a rajzhoz képest "fordított" az első telóm, és változatlanul nem találok rajta légtelenítőt
- a dekompresszor szarul volt beállítva, a szelepet imho meg sem tudta nyitni
- a kuplung oldalt is levettem, és csodák csodája a szerkezet mocorgott, ami felettébb gyanús volt, ezért széjjelszedtem és lebiztosítva ugyan le volt, de meghúzva nem, kb 15°ot tudtam húzni rajta. Most érzésre sokkal jobb.

amire nem jövök rá, hogy a "szelephang" szerű raj forrása mi is lehet.
Huligánoooooooooook!
pedig igen itt előttünk kár h nem volt kamcsi nállam
Vízes az út így nem aggya
ja és atta
gyors kör volt
sztreccses, bélelt.

LINK

Ilyesmi csak rövidben. Ismerek olyat aki használ ilyet és szereti.
Valamelyik vadállat itt egykerekezik csak nem Déévid az
na de nem 50km után, úgy hogy a felét végigállom
Hát 150-200 km után már fáj a valakam a huskyin nekem is
hol veszed a nacit, az olyan béléses dolog?
de a husaberg ülés puhább, meg a régebbi husqik 94-99